Ежеседмичен награден фонд от $1500 в Bwin

награден фонд при игра на покер в Bwin
Без спор Bwin е една от компаниите, които предлагат най-щедрите промоции за спорт, казино и покер игри. За последните, брандът предоставя атрактивна промоция за турнира „Bankroll Booster”, чийто награден фонд стига впечатляващите $1500. В тази статия ще ви запознаем по-подробно с актуалното предложение, така че да можете да извлечете максимума от него.

Посетете Bwin

 

Какво трябва да знаем за тази промоция?

Тази промоция се предлага за всички регистрирани потребители на Bwin, които играят в покер раздела на уебсайта. Турнирът „Bankroll Booster” е дело на букмейкъра и не изисква от играчите да плащат такса за вход. Въпреки това се налага да покриете някои правила, за да получите билет за участие. По-долу ще дадем и допълнителна информация за изискванията.

Покер състезанието се провежда ежеседмично всяка сряда. Турнирът стартира точно в 20:30 часа (CEST часови пояс). Клиентите на Bwin се борят за награден фонд от 1500 щатски долара, които са разпределени за 250 потребители. За да вземете участие в надпреварата е нужно да събере 2 точки на покер игри с реални средства. Отчетът на точките се извършва от понеделник до неделя. В случай, че за това време спечелите 2 покер точки, получават билет за турнира.

Играчите имат право на 1 билет за седмицата. Той важи за 10 дни, в който трябва да го използвате. Покер играта, за която се провежда турнира е тексаски покер Hold`em. Ако сте получили билет за „Bankroll Booster”, селектирайте раздела „Фрийрол турнири“ чрез покер платформата на Bwin. Последната стъпка е да намерите турнира и да се регистрирате за него.

 

Какви са наградите в турнира?

Наградата от турнира зависи от вашето представяне. Както отбелязахме и по-горе в статията, наградният фонд ще бъде разпределен между 250 потребители. Предлагаме ви да видите как се разпределят наградите спрямо крайното класиране в „Bankroll Booster” покер турнира:

Класация в турнира:Награда:
1 място$100
2 място$80
3 място$60
4 място$50
5 място$40
6 място$30
7 място$25
8 място$20
9 място$15
От 10 до 30 място$10
От 31 до 100 място$6
От 101 до 250 място$3
 

Какво е нашето мнение за тази оферта?

Ако ви бива в покера, то тази оферта на Bwin, ще ви донесе допълнителни средства, които да използвате както намерите за добре. Добрата новина е, че „Bankroll Booster” е турнир с безплатен вход и се провежда всяка седмица. Бонус сумите са доста апетитни, така че нищо не ви пречи да опитате късмета си. Ние сме повече от доволни от промоцията и я предлагаме на всички привърженици на покера, които искат да си спечелят допълнителни парични награди.

Ежеседмичен награден фонд от $1500 в Bwin
Рейтинг 3.3 от 12 мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *