Елица Мартинова

1xBet Бонус за еСпортове Всеки Ден

Видяно 11 пъти
1xBet бонус Календар за еСпортове

Отегчили сте се от обичайните спортни залози? Добиващият все по-голяма популярност руски букмейкър 1xBet има отлично предложение за онези от вас, които искат да опитат късмета си в малко по-нестандартно поприще. Компанията ви предлага 10% кешбек за залози на еСпортове, като дисциплината е различна всеки ден.


Какво представлява бонус календарът на 1xBet

Промо календарът на 1хБет цели да разнообрази играта на потребителите и да направи престоя им в платформата още по-вълнуващ. Всеки ден в страницата на букмейкъра ще може да откриете предложение за различна еДисциплина.

Запознатите със сайта на компанията знаят, че брандът има малко по-различен подход към електронните спортове, защото събира под общ знаменател както игри като League of Legends, DOTA: 2 и CS: GO, така и виртуално провеждани мачове от различни спортове.

В случая промоцията важи и за двата типа двубои. Всеки ден от календара ще ви предложи 10% кешбек за губещи залози на различна дисциплина, като сред възможностите са: еБейзбол, еРъгби, еФутбол, еКрикет, Streetfighter, League of Legends.

Секцията с електронни спортове може да намерите от листата с изброени дисциплини в лявата част на сайта. На видно място във филтъра ще забележите бутона за еСпортове, а малко по-надолу ще видите и секция, наречена „Излъчване еСпортове“.


Правила на промоцията

Може би се досещате, че подобно на другите бонуси то 1xBet, тази оферта също си има регламент. За да добиете представа, ви предлагаме да се запознаете с част от тях:

  • Бонусът за еСпортове представлява 10% от отчетените загуби за денонощие, освен ако компанията не посочи друго поощрение.
  • Дисциплината, за която важи промоцията, се мени всеки календарен ден и потребителите трябва да проверяват за актуална информация в сайта на компанията.
  • Пазарите, включени в промоцията, варират според дисциплината.
  • Бонусът представлява 10% от загубите ви, но не повече от €10 на ден.
  • За да получите кешбек, е нужно да направите най-малко 20 залога с коефициент, не по-малък 1.5.
  • Минималната сума за залозите ви е €1,5.

Струва ли си да участвате в 1хБет Бонус Календар

Нашето откровено мнение е, че бонус календарът за еСпортове е доста вълнуващо предложение, особено ако по принцип си падате по електронните дисциплини. От друга страна, ако все още не сте опитвали късмета си с подобни игри, сега е удачен момент да го направите, защото ще може да възстановите част от евентуалните си загуби. Все пак трябва да отбележим, че промоцията има сравнително високи изисквания към играчите и би могла да е една идея по-щедра. Желаем ви успех!

Линк към 1xBet

Елица Мартинова

Експерт Елица Мартинова

Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Публикувано на 24 юли 2020
Публикувай мнение

Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!