Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Елица Мартинова

1хБет Бонус – VIP билети за ЕВРО 2020

Видяно 57 пъти
1xBet Бонус за Шампионска лига

Вие сте запален футболен фен и отсега предвиждате кои отбори ще се срещнат на финала на Евро 2020? Ако отговорът е „ДА“, сайтът за залози 1xBet има страхотно предложение за вас, което със сигурност ще ви развълнува. Руският букмейкър предоставя шанс на своите играчи да спечелят VIP билети за финалната среща на престижния турнир. За целта от вас дори не се изисква да правите толкова дългосрочни прогнози. Нужно е само да участвате с предположения за текущия сезон на Шампионска Лига. Вижте повече за промоцията в следващите редове.


Как да играем?

1хБет Билети за Евро 2020

Поредното атрактивно предложение от дългия списък с промоции от 1хБет е предназначено за всички регистрирани потребители, които играят с реални средства в платформата. За да участвате в бонус играта, трябва да поставите прогноза за крайния резултат за оставащите мачове от Шампионска Лига. Обърнете внимание, че минималният залог е 3 лв. на събитие.

Ако познаете победителят в срещата, получавате определен брой точки. Колкото по-голям актив имате, толкова е по-голям шансът ви за награди.

За да повиши емоцията от играта, букмейкърът е предвидил да отсъжда по-голям брой точки за всеки следващ етап от ШЛ.

Направете прогноза


Как се трупат точки в 1хBet?

Максималният актив, който може да спечелите до края на промоцията, ако участвате и познаете всички срещи до края на ШЛ, е 560 точки. Ето как се разпределят те:

  • По 10 т. на всеки познат мач от 1/8 финалите (Общо 16 срещи или 160 т.)
  • По 20 точки на всяка позната среща от 1/4 финалите (Общо 8 мача или 160 т.)
  • По 40 точки за вярно прогнозиран сблъсък на 1/2 финалите (Общо 4 срещи или 160 т.)
  • 80 точки за познат финал на ШЛ (80 т.)

Правила и условия
  • Промоцията е валидна през периода от 14.02.2020 г. до 30.05.2020 г.
  • Участниците в играта имат право да получат само по една награда.
  • Няма ограничения в броя прогнози, които може да направите.
  • Подаръците от промоцията отиват при участниците, събрали най-много точки. В случай, че има повече играчи с еднакъв актив, наградите се разпределят на случаен принцип.

Какви награди ви очакват?

Голямата и най-желана, разбира се, награда са два VIP билета за финала на Евро 2020, който ще се проведе на 12 юли в Лондон.

Участниците от 2-ро до 6-то място печелят чисто нова конзола SONY PS4 PRO, а класиралите се на 7-мо до 16-то място ще получат iPhone Pro Max 64 GB.

Компанията е предвидила и поощрителни награди под формата на бонус точки, които се начисляват в баланса в 1хБет акаунта ви. Техният брой варира между 5,000 и 300 в зависимост от мястото, на което сте се класирали.

Пожелаваме ви успех!

Посетете 1xBet

Експерт залози Елица Мартинова
Сертифициран Експерт
Елица Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай