1xBet Бонус Витамин за Игрите 1xGames

1xBet Бонус Витамин

Ако пролетта е сезонът, който ви кара да изпробвате нови възможности, то имаме добра новина за вас. Руската букмейкърска компания 1xBet е подготвил специална кампания за всички играчи, които желаят да опитат късмета си в специалната секция 1xGames на сайта.


Какво представлява Бонус Витамин?

Бонус витамин представлява цялостна промоционална кампания, която руският букмейкър е разработил, за да популяризира секцията си 1xGames. Ако сте я посещавали, знаете, че игрите в нея са много атрактивни и предлагат шанс за нестандартни забавления, каквито няма да може да откриете в други сайтове.

Опитните играчи познават отлично списъка с оферти на 1xBet, но тази промоция е специално за секцията 1xGames. Бонусът е активен през периода 7 април – 15 май и за да може да се възползвате от него, е нужно да сте играли в 1хGames поне през 14 дни от предходния месец. Обърнете внимание, че за да се зачете даден ден като активен, е нужно да сте направило най-малко пет залога на някоя от игрите в раздела.

Другото важно условие е, че трябва да сте играли с истински, а не с бонус средства. Ако покривате тези изисквания, ще може да се възползвате от до три поощрения от следния списък:

  • Безплатни залози в секцията 1xGames
  • Удвояване на печалбите ви от раздел 1xGames
  • 50% Cashback за загубите ви в същата секция
  • Безплатни завъртания на Lucky Wheel

1xBet Бонус Правила
  • В промо кампанията Витамина може да участва всеки клиент, който е попълнил в профила си имена, мобилен номер, град, държава и имейл адрес.
  • За да се включите, трябва да влезете в настройките на профила си и да отбележите, че се съгласявате с участие в промоцията.
  • Офертата е валидна по веднъж за дадена сметка.
  • За да получите някое от поощренията, е нужно да сте играли в 1xGames в поне 14 дни от предходния календарен месец, като за активен игрови ден се счита всеки, през който сте поставили поне пет залога с реални средства в раздела.

Защо да се включите в промоцията?

Бонус Витамин е подходяща оферта не само за клиентите, които вече са фенове на секцията 1xGames, но и за тези, които още не са опитвали някоя от разнообразните ѝ игри. 1хБет предоставя достатъчно време, така че да покриете изискванията за участие в промоцията. Разгледайте предложенията в раздела и със сигурност ще откриете някое, което да ви развълнува.

Играйте в 1xGames

Елица Мартинова

Автор Елица Мартинова

Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Публикувано на 13 април 2020
Публикувай мнение

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X