Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Елица Мартинова

1xBet Бонус за Акумулатори

Видяно 65 пъти
1xBet Бонус за Акумулатори

Имаме страхотни новини за любителите на множествените залози. Руският букмейкър 1xBet е подготвил страхотен и щедър бонус за всички, които предпочитат да акумулаторите. Играйте с фиш, съдържащ поне десет събития и ако прогнозата ви за поне девет от тях се окаже вярна, брандът ще ви зарадва с 9% от потенциалната ви печалба. Офертата е в сила, дори ако десетото събитие в талона ви се провали.


Какво Представлява тази Оферта

Редовните клиенти знаят, че в портфолиото с промоции на 1хБет има и други предложения, насочени към феновете на акумулаторите. Тази оферта обаче е доста по-различна. За да се възползвате от нея, от вас се иска да поставите най-малко десет събития в права колонка и да познаете развръзката в девет от тях. В този случай компанията ще ви възнагради с 9% от потенциалната печалба от въпросните девет срещи.

Обърнете внимание, че развоят на десетото събитие не се взима под внимание. Това означава, че ще може да приберете премията, дори ако фишът ви е губещ.

Пример:

Залагате 10 лв. на талон с включени 10 събития, всяко от които е с коефициент 2. Познавате девет срещи с общ множител на коефициентите 512.

(10 лв. * 512) * 9% = 460,8 лв. печалба.


Правила на Бонуса
  • За да се възползвате от офертата, трябва да залагате с реални средства.
  • Фишът ви е валиден, ако в него не е включено нито едно бонус събитие.
  • Всяка среща в талона ви трябва да е с коефициент най-малко 1.6.
  • Имате право на този бонус само веднъж.
  • Тази промоция не е валидна за залози в криптовалута.

В заключение

Новата оферта на 1хБет е поредното доказателство, че руският букмейкър няма равен, когато се касае за промоции и насърчаване играта на редовните клиенти. Новият бонус определено буди интерес, защото, ако забелязвате, няма таван на максималната стойност, която може да получите от него. Всичко, което ви е нужно, са добри спортни познания и малко късмет. Желаем ви успех!

Играйте в 1xBet

Експерт залози Елица Мартинова
Сертифициран Експерт
Елица Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай