1xBet кеш аут опция

Вход в 1XBET

Относно 1xBet кеш аут опция

1xBet като много други букмейкъри, предлагащи спортни залози в интернет, дава шанс на играчите да използват известната опция cash out или спиране на залога. В сайта на руската компания за хазартни игри кеш аут функцията е позната под името „Продажба на фишове”.

кеш аут лого за 1xbetТук кеш аут опцията предлага различни възможности, за които ще ви информираме по-долу в материала. Най-хубавото е, че потребителите могат да спрат залога си частично и автоматично, така че да се предпазят от загуба на средства или да излязат на чиста печалба.

За да се възползвате от възможността за продажба на фиш е нужно селекциите във фиша ви да са активни.

В случай, че имате неуспешно приключили селекции, то няма да можете да затворите залога. В нашето първоначално ревю за 1xbet (с включен линк), обсъдихме всички раздели на букмейкъра, но този път сме засегнали по-подробно как да използвате кешаута за спортни залози в сайта.

 

Как да използваме кеш аут в 1xBet?

Ако желаете да продадете фиша си или казано по друг начин, да направите кеш аут, то ще трябва да направите залог на спортно събитие. За съжаление, функцията за затваряне на залога не е налична за всички събития и пазари. Тя обаче присъства при повечето спортове, които се предлагат „На живо”, което ви помага да имате сигурност, когато залагате в реално време.

В примера, който сме дали, направихме залог от 3 лева на мача Олимпик Фк – Брисбен Страйкерс със знак Х. В дясно на екрана, където е фиша за залози (виж снимката) има подменю „Моите залози”, на което трябва да кликнете, за да проверите дали опцията „Продаване на фиш” е налична или не. В случая, който сме показали, функцията присъства и можете да затворите залога си по един от няколкото достъпни начина, за които ще пишем.

употреба на кеш аут опция
Употреба на кеш аут в 1хBet

Ако сте натиснали „Продаване на фиш”, то ще видите за колко можете да го продадете сега или да направите автоматично взимане на сумата по-късно. На ваше разположение е движеща се лента, която можете да настроите със сумата за взимане.

Другата налична опция е „Продай по-късно”, като чрез нея играчът може да зададе при достигане на каква сума иска залогът му да бъде затворен. Така например, ако отборът ви води в резултата и кеш аут достигне до 5 лева те ще бъдат прибавени в сметката ви автоматично.

На следващата снимка, която ви представяме се вижда, че ако използваме функцията „Продай сега” ще вземем сумата от 0.51 лева, а ако използваме „Продай по-късно” можем да настроим сумата, при която искаме залога да се затвори автоматично.

продажба на фиш в 1xbetС натискането на зеления бутон „Продай” играчът ще получи в сметката си 0.51 лева, но залогът му ще продължи да бъде активен, освен в случаите, когато опцията за продаване на фиш бъде блокирана от букмейкъра, поради някаква промяна в коефициентите, наличие на червени картони, вкарване на гол или друго извънредно събитие.Сумите, за които можете да продадете фиша си, се променят в реално време, според развитието на даденото събитие. При положение, че сте имали възможност да затворите залога, но на по-късен етап това не се случва, то значи правилата за двубоя са променени.

 

За кои спортове и пазари е наличен кеш аут в 1хБет?

За щастие на клиентите, 1хБет не е сложил ограничение за „Продаване на фиш” за определен тип спортове. Лошото е, че функцията не е налична за всички пазари и събития и няма как да се провери точно за кой мач или кое събитие ще можете да спрете залога си. Всеки, който иска да продаде фиша си, трябва да заложи на събитие и да види дали бутонът за кеш аут е наличен.

По-известните пазари от сорта на двоен шанс, точен резултат, първо полувреме/краен резултат и други подлежат на кеш аут. Това важи и за повечето спортни събития, които се разиграват в секцията „На живо”. За големите дербита и първенства обикновено затварянето на залога е достъпно, тъй като букмейкърът желае да създаде пълен комфорт на играчите.

 

Предимства и недостатъци на продаването на фиш в 1xBet

На този етап можем да напишем само похвали за старанието на букмейкъра да предложи функциите за затваряне на залог. Последните са много добре развити и отговарят на най-новите възможности, предлагани в сайтовете за залагания. Естествено има някои малки недостатъци, но те не са от такава важност, че да ви откажат от играта.

Предимства:

 • Възможност за частичен кеш аут, при който залогът продължава да бъде активен;
 • Автоматично затваряне на залога при достигане до желаната от вас сума;
 • Продажбата на фиш е възможна за единични залагания и акумулатори;
 • Бърз софтуер, който ви позволява да затворите залога лесно и без проблеми;
 • Функцията „Продаване на фиш” е достъпна за повечето събития и пазари;

Недостатъци:

 • Няма начин предварително да разберем за кои събития е достъпен кеш аут;
 • Често се случва, така че букмейкърът да блокира функцията кеш аут;
 

Кеш аут през мобилната версия

кеш аут от мобилната версия на 1хбетПотребителите имат достъп до бутона „Продаване на фиш” и през мобилната версия 1xbet или апликацията, които са налични използване през Android, iOS и редица други операционни системи. На снимката сме показали каква е визията на затварянето на залог през мобилно устройство, така че няма да имате никакви проблеми ако играете чрез смартфон, айфон, айпад или таблет.

Това, в което ще се уверите е, че няма разлика между кеш аут за компютър и мобилен апарат. Функцията работи по абсолютно същия начин и клиентът може да продаде фиша си на момента или да използва автоматичното затваряне на залога си.

Добрата новина е свързана с това, че можете да натиснете бутона за затваряне на залога по всяко време. Функцията е налична за всички операционни системи като Android, iOS и други.

 

Дава ли се бонус при продажба на фишове?

Букмейкърът 1хБет не предлага бонус за продаването на фиша, познато още като кеш аут. Сама по себе си функцията ви предпазва от загуби или ви помага да спечелите повече, така че едва ли имате нужда от допълнителни стимули. Въпреки всичко, някои сайтове за залози предоставят бонус за правилната употреба на кеш аут бутона, но специално в този случай такава оферта отсъства. Разбира се, вие можете да разгледате последните бонус предложения на 1xbet и да решите кой от тях ви допада най-много.

 

Често задавани въпроси за 1хБет кеш аут

Много начинаещи играчи не знаят и не разбират, как се използва възможността за „Продаване на фиш” и ние решихме да отговорим на най-често срещаните въпроси на клиентите. Ако обаче не забележите отговор на вашето лично питане, то обърнете се към съпорта за съдействие.

 1. Защо съществува опцията кеш аут?
 2. 1хБет не искат да изостават от конкурентите си и също като тях се предложили кеш аут, която е сред най-известните опции в подобен тип сайтове. Руската компания се стреми да бъде максимално полезна за играчите, осигурявайки им пълни удобства по време на игра.

 3. Предлага ли се частично затваряне на залога в 1xbet?
 4. Клиентите могат да затворят залога си частично, като системата ще прецени каква сума да остане активна за играта. По този начин потребителят минимализира загубата си и дори може да излезе с едни гърди напред.

 5. Кога е най-добре да затворя залога си?
 6. Играчът сам решава кога да прекрати залога си. Той трябва да проследи какви суми се предлагат за използването на кеш аут, като по този начин спечели или намали от загубата си.

 7. Защо функцията за затваряне на залога изчезна изведнъж?
 8. Ако по време на даденото събитие се случат непредвидени неща, букмейкърът може да блокира възможността за продажба на фиша. Това са случаите, в които има наказателни картони, дузпи и други подобни. Не се учудвайте, ако функцията кеш аут изчезне.

 9. Как да разбера за кои мачове е достъпен кеш аут?
 10. За съжаление, без да направите залог, няма как да разберете кога е наличен кеш аут. Обикновено ние съветваме да залагате на по-популярни събития, за да получите достъп до продажбата на фишове. Това важи за почти всички спортни състезания в раздел „На живо”.

 11. Защо продажбата на фиш не е налична за всички пазари и събития?
 12. Политиката на 1хБет е да не предлага кеш аут за всички пазари и събития. Ако функцията отсъства, то вие трябва да се съобразите с това и да продължите играта при желание.

 

Мнение и рейтинг за Cash-out опцията

От 1xBet са предложили всички съвременни функции на популярни бутон кеш аут. В сайта този бутон се предлага под името „Продаване на фиш” и ви позволява да затворите залога си частично или автоматично. Не можем да напишем лоша дума за приложението на опцията, тъй като букмейкърът се е погрижил всичко да бъде наред. Естествено, ако имаше възможност да се проследи за кои конкретни събития и пазари се предлага кеш аут, то всичко щеше да бъде на супер ниво.

Крайната оценка, която даваме за продажбите на фишове е 9/10 и си мислим, че скоро този рейтинг може да бъде увеличен допълнително.

Пробвайте 1XBET кеш аут

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *