Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Промяна езика на сайта в 1хbet

Видяно 47 пъти
смяна на езика в 1xbet

Букмейкърът на 1хбет се счита за една от най-бързо развиващите се платформи, които привличат интереса на все повече потребители. Началото на компанията 1xbet е дадено през 2011 г. със седалище на остров Кюрасао. Сайтът е познат предимно на клиентите от източна Европа, но набира скорост и в страни като Германия, Португалия, други държави от Западна и Централна Европа, а от скоро стъпи и на пазарите в Азия. По тази причина не е чудно, че платформата е достъпна на редица езици.

Посетете 1xBET


На кои езици е достъпен сайтът на 1хБет?

налични езици в 1xbet

Въпреки че до момента 1хБет не са регистрирани официално в много държави, любителите на хазартните забавления могат да достигат платформата чрез Mirror Адреси. Ето защо букмейкърът се е постарал да преведе сайта на максимално много езици, така че да бъде приятно място за игра за повече хора.

Платформата е достъпна на близо 50 езика, сред които: Английски, Азербайджански, Беларуски, Български, Чешки, Датски, Немски, Гръцки, Испански, Ирански, Финландски, Френски, Хърватски, Унгарски, Италиански, Японски, Корейски, Македонски, Литовски, Латвийски, Полски, Руски, Бразилски, Португалски, Словенски, Сръбски, Турски, Украински, Иракски и пр. Преведена е и на редица арабски езици, както и на някои отделни азиатски наречия.


Как да смените езика си?

избор на език в 1xbet
Language bar за избор на език в сайта на 1xbet

Процедурата по промяна не езика в 1xBet е максимално лесна. Щом отворите сайта, трябва да насочите внимание към горния десен ъгъл на екрана си. Там ще забележите иконка на езика, на който е достъпна платформата в момента. Ако я виждате на български, това ще е BG. До абревиатурата има малка стрелка, сочеща надолу. С натискането ѝ ще разтворите падащо меню, от което може да изберете една от останалите 47 опции.

След избора си ще виждате сайта на съответния език. Това няма да се отрази на възможностите ви за игра. Процедурата е идентична за регистрираните потребители и за гостите, които просто искат да разгледат какво предлага букмейкърът.

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай