BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Финансови залози в 1xbet

Видяно 36 пъти
секция финзалози в 1xbet

Финансовите залози навлизат все по-бързо в света на хазарта. Точно поради тази причина 1xbet стана и един от известните букмейкъри, познат с изгодните си условия за игра и нестандартните предложения за залози. Един от примерите за това е опцията да поставяте финансови залози, която ще откриете в секцията „Финзалози“. Тя е допълнителна възможност, с която определено може да прекарате времето си приятно.

Посетете 1xbet


Секция „Финзалози“ в 1xbet

Раздела за финансови залози, познат в 1хБет още като „Финзалози“ или „Бинарни опции“, може да откриете, като в централната лента за навигация минете през бутона „Повече“. В падащото меню ще видите позицията „Финзалози“.

Щом влезете в секцията, пред вас ще се появи графика със стойности. На абсцисата ѝ ще откриете часовете на засичане, а по ординатата – стойностите към отбелязания момент.


Какви пазари се следят?

1xbet пазари на финзалози
Изглед от пазарите на финансови залози в 1xbet

1хБет се е постарал да заинтригува своите клиенти, предлагайки предположения за симулационни пазари и стойности. Условно можем да ги разделим в две групи – прогнози за котировки и предположения за индекси. И при двата типа показателите се съставят от генератори на случаен принцип. Обърнете внимание, че не е задължително движението им да е свързано с реални пазари и котировки.

В първия случай на разположение имате съотношението между четири двойки валути:

  • EUR/NZD
  • USD/CAD
  • GBP/NZD
  • EUR/JPY

Целта ви тук е да прогнозирате дали в конкретен момент котировката ще бъде по-висока или по-ниска в сравнение с определената от букмейкъра стойност.

индекси на финансови залози в 1xbet
Преглед на индекси на финансови залози в платформата на 1xbet

Във втория вариант за залог букмейкърът предоставя за предположения собствените си Random индекси, които са разработени специално за целта. Възможностите ви са две:

  • Random Bears симулира случаен пазар, намиращ се в условията на спад.
  • Random Bulls симулира случаен пазар, намиращ се в условията на повишение.

Целта ви и тук е да познаете дали в даден момент стойностите ще са по-високи или по-ниски от предположението на букмейкъра.


Опции за прогноза

Независимо дали изберете да играете за индексите или котировките във финзалозите на 1хБет, имате две възможности за прогноза – Краткосрочна и Дългосрочна. В първия случай трябва да предвидите нивата след 5 минути. Тази опция е достъпна на кръгъл час и на всеки следващи пет минути, например 13.00 ч., 13.05 ч., 13.10 ч., 13.15 ч. и пр. Това означава, че всеки час имате над 10 шанса за успех.

При Дългосрочната прогноза ще е нужно да определите стойностите на всеки час. Прогнозите се правят на кръгъл час, пр. 13 ч., 14 ч., 15 ч., 16 ч. и т.н.


Как да заложите във Финпазарите?

залог във финпазар на 1хбет
Осъществяване на залог във финпазар в сайта на 1xbet

Щом харесате конкретен пазар и тип залог, няма да ви е трудно да поставите своето предположение. Насочете вниманието си към полето за навигация над графиката със стойностите. Изберете една от възможностите и укажете в полето дали прогнозата ви важи за нивата след 5 минути или за тези след час.

финзалози в 1xbet
Изглед от секцията с „Финзалози“ в 1xbet

След това разгледайте предложените от букмейкъра стойности и маркирайте коефициента на своето решение. Предположението ви ще се отрази автоматично във фиш, показващ се в дясната страна на сайта. Остава ви само да укажете с каква сума желаете да играете и да потвърдите залога си.


Нашето мнение

Секция „Финзалози“ на 1хБет предлага много приятно разнообразие в света на онлайн прогнозите. Разбира се, тя не може да се сравни с обема и динамиката на реалните стокови пазари, но е чудесен олекотен вариант, който да ще ви позволи да играете, без да трябва да се задълбочавате твърде много в различни индекси, стойности и принципи на действие. Допълнителен плюс е, че букмейкърът се е постарал да разработи своя собствена симулация, така че да може да играете във всяка част на денонощието, без да се съобразявате с работното време на стоковите пазари. Ако обичате числа, графики и динамични стойности, дайте шанс на секцията „Бинарни опции“ в 1хBet.

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай