Мария Костадинова

Видове коефициенти в 1xbet

видове коефициенти в 1xbet

Платформата за онлайн залози на 1хбет е любимо място за игра на потребителите от редица страни. Макар че сайта на 1xbet няма официален лиценз в повечето от тях, клиентите могат да я отварят през различни Mirror сайтове и да се насладят на чудесните условия за залагания. По тази причина букмейкърът се е постарал да създаде комфортна зона за всички свои играчи, не зависимо в коя част на света се намират. Част от тези удобства е опцията за промяна в изгледа на коефициентите, за която ще ви разкажем в този текст.

Посетете 1xbet


Какви коефициенти предлага 1xbet?

избор на коефициенти в 1xbet
Формат на коефициентите и избиране на конкретен вид в 1xbet

1хбет е един от букмейкърите, които поддържат най-голямо разнообразие във визията на коефициентите. Избирате от общо шест опции.

Американски коефициенти
Американските коефициенти са предпочитаният начин на изписване в Северна и Южна Америка. Те са харесвани от играчите, защото отразяват по лесен начин връзката между залога и възможната печалба. Изглеждат по следния начин: +400, +250, -300. Могат да бъдат с положителен и отрицателен знак. Ако пред тях има +, то коефициентът показва колко пари може да спечелите за всеки 100 лв., които заложите. В случай, че числото е отрицателно, тогава стойността ви ориентира колко пари трябва да инвестирате, за да спечелите 100 лв.

Английски коефициенти
Както подсказва името им, английските коефициенти произлизат от Великобритания. Познати са още като дробни коефициенти. Начинът им на изписване е 8/6, 20/3, 9/2. С този формат ще ви се наложи да поупражнявате математиката си. Първата цифра от изписването показва колко бихте могли да приберете, ако заложите сума, равна на стойността след дробната черта.

Десетични коефициенти
Това е най-разпространеният тип изписване на стойностите в Европа. Вероятно сте свикнали да играете именно с тях. Изглеждат така: 1.5, 2.3, 4,7. Цифрата представлява множителят, по който да умножите заложената сума, за да изчислите евентуалната си печалба. Ако не сте въвели промени в платформата на 1хбет, коефициентите ви ще се изписват така по подразбиране.

Хонг Конг коефициенти
Коефициентите Хонг Конг напомнят много на десетичните. Те се изписват така: 0.7, 1.6, 2.3 и пр. Разликата е, че в стойността не се включва направеният от вас залог, който се приема за единица. Коефициентът показва единствено процентното съотношение на вероятната ви печалба. Ако да речем, сте заложили 10 лв. на стойност 0.7, това значи че при успешен залог може да добавите към своята инвестиция още 7 лв. или иначе казано, печалбата ви да е 17 лв.

Индонезийски коефициенти
Принципът на индонезийските коефициенти напомня този на американските. Могат да бъдат отрицателни и положителни. Изглеждат така: -0.35, 1.22, 3.4. Когато са със знак „-“ отпред, показват каква сума трябва да заложите, за да приберете единица печалба. В случай, че са положителни, отразяват възможния приход от единица залог.

Малайски коефициенти
Малайските коефициенти могат да са със знак „+“ или „-“ отпред. Изглеждат така: 0.77, -0.41, -0.186. Подобно на американските, те отразяват прякото съотношение между залога ви и вероятната печалба. Когато са положителни, показват какъв трябва да е залогът ви, за да отчетете единица печалба. Ако са отрицателни, сочат колко бихте могли да получите от единица залог.


Как да промените коефициентите си?

формат на коефициенти в 1xbet
Преглед на опцията и иконката за смяна формата на коефициентите в 1xbet

Ако сте свикнали на изписване, различно от десетичните коефициенти, или просто искате да тренирате с различен изглед, може лесно да промените визията на сайта. Необходимо е да влезете в профила си и да изберете менюто с настройки в горния десен ъгъл на екрана. Пред вас ще се появи падащо меню, в което ще видите опция „Формат на коефициентите“. Тя ще ви позволи да изберете една от шестте възможности, предлагани от 1xbet.

Върху който и изглед да се спрете, важно е да знаете, че това са просто различни начини на изписване за едни и същи стойности. Няма да подобрите шансовете си, ако варирате между различните типове коефициенти. Съотношението между залога и печалбата ви ще остане една и съща.

Мария Костадинова

Автор Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 26 февруари 2018, последна промяна на 25 февруари 2020
Публикувай мнение

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X