10LV Inbet
Ели Мартинова

1xBet Колело на Късмета – Бонуси и Наград

Видяно 643 пъти
1хБет Колело на Късмета

Всеки потребител знае колко е важно да може да разнообрази играта си и днес ще ви запознаем със страхотна възможност да го направите. Става въпрос за вълнуващото и атрактивно колело на късмета в 1хБет, което ще ви даде шанс да спечелите изумителни награди.


Как да за въртите Колелото на Късмета в 1xBet

За да завъртите колелото на късмета, трябва да сте верифицирали профила си в сайта на руския букмейкър. Самата игра ще откриете в раздела с промоции от 1xBet, който се намира в централната лента за навигация.

Промоцията е разработена специално за играчите, които търсят разнообразие. Тя ще ви осигури както несравнима тръпка, така и шанс да спечелите много полезни бонуси.

Щом колелото на късмета е пред вас, остава да си купите право да го завъртите (спин). Това става или с реални средства, или с бонус точки, които сте натрупали в акаунта си. Ако изберете да похарчите пари от баланса ви, всяко завъртане ще ви струва 1.21 лв. В случай, че ще похарчите от точковия си актив, всяка врътка ще ви коства 50 т.

След като се сдобиете с врътки, остава единствено да натиснете зеления бутон. Стрелката на колелото ще определи каква награда ще приберете, а ето и какви са възможностите:

  • Да останете без награда – За съжаление, има и този шанс, но той не е особено голям, защото от общо 18 полета, има едва три такива сектора.
  • Да приберете бонус точки – 1хБет раздава щедро бонус точки – от 25 до 1,000,000! Тях може да обмените в профила си за различни оферти като врътки за казиното и безплатни залози.
  • Предметни награди – Да! Разбрахте правилно. С колелото на късмета от 1хБет може да спечелите последен модел таблет, телефон или лаптоп!

Правила на офертата

  • За да се включите в играта на 1хБет, трябва да сте преминали през процеса по верификация на профила си.
  • Всеки спин струва или 1.21 лв. реални средства, или 50 бонус точки.
  • Спечелените от колелото бонус точки може да размените за различни оферти, включително за нови спинове.
  • При две поредни печалби от един и същи сектор 1хБет ще ви даде още повече награди!

В заключение

Няма съмнение, че колелото на късмета ще внесе чудесно разнообразие в живота на редовните играчи. Тази промоция е подходяща и за потребителите, които тепърва проучват кой тип залози им харесва. Ще имате възможност да се порадвате на ефектите от играта и да се почувствате като посетител в истински салон. Самите спинове не са скъпи, така че ще може да опитате късмета си много пъти, като дори не е задължително да инвестирате реални средства. Желаем ви успех!

Играйте в 1xBet

Експерт залози Ели Мартинова
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай