Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Елица Мартинова

1xBet Магазин за Бонуси

Видяно 54 пъти
1хБет Промо Код Магазин

Ако вие сте сред лоялните клиенти, които се спират на даден букмейкър и разгръщат играта си само при него, имаме добра новина за вас. Руската компания 1xBet е подготвила страхотна програма за лоялност за всички свои редовни клиенти. За да направи играта ви още по-приятна, кампанията е представена под формата на промо код магазин, в който всеки сам може да избере за каква оферта да изтъргува своята лоялност.


Кой може посети магазина за промо кодове?

Магазинът за бонус кодове е отворен за всички регистрирани потребители на 1хБет. Подобно на останалите оферти от портфолиото с промоции на 1хБет, тук всеки клиент ще може да прецени кой бонус ще подсили играта му най-добре.

За да може да търгувате оферти в промо магазина на 1хБет, е достатъчно да залагате в сайта и да трупате бонус точки. Може да следите натрупания актив от акаунта си. За целта трябва просто да отворите секция „Promo“.

Както се досещате, колкото повече играете, толкова по-голям актив трупате. Той се изчислява на дневна база, като от началното салдо по сметката ви се извади изтеглената сума (ако има такава), а полученият сбор след това се умножава по вашия лихвен процент. Колкото повече залози сте направили през предходното денонощие, толкова по-голям е показателят на лихвения ви процент.


Какви награди може да получите?

1xBet Бонус Награди

Наградите, за които може да обмените своите бонус точки, са разнообразни. Руската компания предлага поощрения за всички бетинг секции – Спорт, Казино, 1xGmaes. Предлагаме ви да видите само част от интригуващите поощрения:

  • Безплатен Акумулатор
  • Щастлив билет за Лотарията
  • Безплатен залог за Секция 21
  • Free Bets за различни спортове
  • Промо кодове за TVBet
  • Завъртания на Lucky Wheel

Струва ли си да участвате в 1xBet Програма за Лоялност?

Програмата за лоялни клиенти на 1хБет е една от най-атрактивните, които сме виждали на пазара, защото концепцията е доста по-различна от кампаниите на останалите букмейкъри. Руската компания не изневерява на стремежа си да осигури максимално разнообразие на клиентите си. Смятаме, че ако 1хБет е любимият ви букмейкър, лоялността ви към бранда ще бъде възнаградена.

Играйте в 1xBet

Експерт залози Елица Мартинова
Сертифициран Експерт
Елица Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай