регистрация в сайта на 1xbet

1хбет е сред най-динамично развиващите се букмейкъри в интернет и са предпочитано място за игра от българските потребители. Руската компания предлага доста интересни възможности за игра, а за да се възползвате от тях, трябва да имате регистрация в сайта. В този текст ще ви покажем как може да си разкриете сметка при 1xbet.

Регистрирайте се в 1xBET


Стъпки при регистрация в 1xbet

опция един клик в 1xbet
Опция за регистрация в 1xbet „Един клик“

Отварянето на сметка в 1хБет е съвсем стандартна процедура, при която няма да срещнете трудности. Ако погледнете в горната дясна част на сайта, ще забележите зелен бутон за регистрация. Той ще ви отведе до системния панел, който ще ви предложи четири алтернативи – „Един клик“, „Чрез телефонен номер“, „По e-mail“ или „Социални мрежи и месинджър“. Вижте повече за всеки от тях, за да изберете как да разкриете сметката си.

Един клик
Опцията „Един клик“ ви дава възможност да се регистрирате буквално чрез едно натискане на мишката или тъч пада. Нужно е само да изберете валутата, с която искате да играете, да посочите държавата си и да въведете промо код, ако разполагате с такъв. Натиснете бутона „Регистриране“ и вече ще разполагате с профил.

известие за успешна регистрация в 1xbet
Изглед от 1xbet с известие за извършена успешна регистрация

В този случай платформата генерира за вас автоматично потребителско име под формата на осемцифрен код и парола от осем символа. За ваше удобство системата ви предлага да съхраните тези данни, като ги изпратите на имейла си или като ги запазите под формата на текстов файл или снимка.

Ако се възползвате от тази опция, ще оставите попълването на своите данни в профила си за по-късно. 1xbet ще ви позволи да играете и само с помощта на тези т. нар. „служебни“ данни, но имайте предвид, че за да теглите пари от сметката си при евентуални печалби, все пак ще трябва да регистрирате данните си. Ако разполагате с време, нашият съвет е да го направите именно сега.

Чрез телефонен номер

съобщение за извършена регистрация в 1xbet

Автоматично генериран логин може да получите и по телефона си. За целта трябва да изберете втората опция – „Чрез телефонен номер“ и да въведете номера си. Системата разпознава държавата, в която се намирате, и въвежда кода ѝ сама. След като изпратите информацията, ще получите данните си чрез SMS. Тук отново става въпрос за потребителско име под формата на цифров код и парола, състояща се от цифри и букви. Веднъж, щом разполагате с тях, може да ги използвате за да влезете в системата.

По e-mail

регистрация по имейл в 1xbet
Преглед на опцията за регистрация в 1xbet по имейл
Ако желаете да попълните подробно данните си, трябва да изберете третата възможност – „По e-mail“. Тук платформата ще ви позволи сами да настроите своите данни. Ще трябва да въведете следната информация:

 • Държава
 • Парола
 • Парола повторно
 • E-mail
 • Телефонен номер
 • Валута, като тук избирате между BGN, EUR, USD, RUB
 • Имена
 • Промо код

Това е по-пълната версия на процедурата по регистрация. Тя ще ви позволи да посочите желаните от вас потребителско име и парола, така че да не се налага да помните автоматично генерираните комбинации.

Социални мрежи и месинджъри

социални мрежи и месинджъри в 1xbet
Регистрация в 1хбет чрез социални мрежи и месинджъри
1хБет ви дава още една възможност да си спестите досадното попълване на информация, като ви предлага да асоциирате сметката си с вече съществуващ ваш профил в някоя социална мрежа. Може да използвате регистрацията си от:

 • ВКонтакте
 • Одноклассники
 • Facebook
 • Google +
 • Яндекс
 • Mail.ru
 • Telegram

Както забелязвате, повечето от поддържаните опции са руски, но се предлагат и по-популярните у нас възможности като Facebook и Google. За да създадете сметката си в 1xbet, трябва само да изберете иконата на предпочитаната от вас социална мрежа и да въведете данните си за вход. Платформата на букмейкъра ще асоциира информацията от профила ви автоматично.


Регистрация през 1xbet mobile

регистрация през мобилен в 1xbet
Изглед от регистрационната форма в 1xbet mobile

Нека разгледаме как можете да направите регистрация през 1xbet mobile. Следвайте следващите няколко стъпки и на финала ще имате създаден mobile акаунт.

 1. Посетете следния адрес: https://1x-bet-bk.com/bg/mobile/
 2. Най-отгоре ще видите няколко бутона. Втория поред, в зелено, гласящ „Регистрация“ ще ви отведе към формата за регистрация.
 3. След като вече сте го натиснали, ще видите няколко възможни опции спрямо метода за регистриране, който изберете.

След регистрацията

свързване на имейл и потребителска сметка в 1xbet

Независимо кой от начините за регистрация изберете, след като преминете през тази процедура, вече ще имате профил, от който да играете в сайта на 1xbet. Може би сте забелязали, че процесът е по-лек в сравнение с този при други букмейкъри. Това е така, защото 1хБет не попада под регулацията на Държавната комисия по хазарта и поради това изискванията към играчите също са по-малки. Важно е само да запомните данните, така че да влизате без проблеми в регистрацията си. Друг плюс е, че компанията ви предоставя няколко начина за регистрация, като имате опцията дори да използвате профила си в някоя социална мрежа, за да си спестите досадното попълване на информация.

Ако пък искате, може да въведете личните си данни в профила и след самата регистрация. Това става от системното меню „Личен профил“, което ще видите в горния десен ъгъл на сайта, щом се логнете в сметката си. Когато го натиснете, пред вас ще се появи падащ списък, от който трябва да изберете четвъртата опция – „Личен профил“.
Ще видите поле, в което да въведете своята информация. Тази стъпка ще ви е необходима, ако желаете да теглите пари от сметката си или да участвате в някоя от промоциите на букмейкъра.

Автор Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 21 февруари 2018, последна промяна на 16 юли 2019

0 коментара за “Регистрация на акаунт в 1xbet

Публикувай коментар

  Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!