Регистрация на Акаунт в 1xbet

Регистрация на Акаунт в 1xbet
Рейтинг 4.3 от 14 мнения

Не ви се отваря 1XBET?

Ако не ви зарежда 1хбет от България и имате проблем с достъпа до сайта:

инструкции за вход

1хбет е сред най-динамично развиващите се букмейкъри в интернет и са предпочитано място за игра от българските потребители. Руската компания предлага доста интересни възможности за игра, а за да се възползвате от тях, трябва да имате регистрация в сайта. В този текст ще ви покажем как може да си разкриете сметка при 1xbet.

Регистрирайте се в 1xBet


Стъпки при регистрация в 1xbet

Бутонът за регистрация в 1xBet
Бутонът за Регистрация се намира в горния десен ъгъл на сайта

Отварянето на сметка в 1хБет е съвсем стандартна процедура, при която няма да срещнете трудности. Ако погледнете в горната дясна част на сайта, ще забележите зелен бутон за регистрация. Той ще ви отведе до системния панел, който ще ви предложи четири алтернативи – „Един клик“, „Чрез телефонен номер“, „По e-mail“ или „Социални мрежи и месинджър“. Вижте повече за всеки от тях, за да изберете как да разкриете сметката си.

Бърза регистрация в 1xBet чрез един клик
Регистрация с 1 клик в 1хБет
Направете акаунт в 1xBet с един клик на мишката
 1. Опцията „Един клик“ ви дава възможност да се регистрирате буквално чрез едно натискане на мишката или тъч пада. Нужно е само да изберете валутата, с която искате да играете, да посочите държавата си и да въведете промо код, ако разполагате с такъв.
 2. Натиснете бутона „Регистриране“ и вече ще разполагате с профил.
 3. В този случай платформата генерира за вас автоматично потребителско име под формата на осемцифрен код и парола от осем символа. За ваше удобство системата ви предлага да съхраните тези данни, като ги изпратите на имейла си или като ги запазите под формата на текстов файл или снимка.
 4. Ако се възползвате от тази опция, ще оставите попълването на своите данни в профила си за по-късно.
 5. 1xbet ще ви позволи да играете и само с помощта на тези т. нар. „служебни“ данни, но имайте предвид, че за да теглите пари от сметката си при евентуални печалби, все пак ще трябва да регистрирате данните си. Ако разполагате с време, нашият съвет е да го направите именно сега.

Регистрация чрез телефонен номер в 1xBet
Регистрация чрез телефон в 1xBet
Създайте профил в 1хБет, като въведете телефона си
 1. Автоматично генериран логин може да получите и по телефона си. За целта трябва да изберете втората опция – „Чрез телефонен номер“ и да въведете номера си.
 2. Системата разпознава държавата, в която се намирате, и въвежда кода ѝ сама. След като изпратите информацията, ще получите данните си чрез SMS.
 3. Тук отново става въпрос за потребителско име под формата на цифров код и парола, състояща се от цифри и букви.
 4. Веднъж, щом разполагате с тях, може да ги използвате за да влезете в системата.

Регистрация с e-mail в 1xBet
Регистрация с имейл в 1xBet
Открийте акаунт в 1xBet, като въведете имейл адреса си

Ако желаете да попълните подробно данните си, трябва да изберете третата възможност – „По e-mail“. Тук платформата ще ви позволи сами да настроите своите данни. Ще трябва да въведете следната информация:

 • Държава
 • Парола
 • Парола повторно
 • E-mail
 • Телефонен номер
 • Валута
 • Имена
 • Промо код

Това е по-пълната версия на процедурата по регистрация. Тя ще ви позволи да посочите желаните от вас потребителско име и парола, така че да не се налага да помните автоматично генерираните комбинации.


Регистрация в 1xBet с профил от социални мрежи
Регистрация със социални мрежи в 1xBet
Регистрирайте се в 1xBet, използвайки профила си в социалните мрежи
 1. 1хБет ви дава още една възможност да си спестите досадното попълване на информация, като ви предлага да асоциирате сметката си с вече съществуващ ваш профил в някоя социална мрежа.
 2. Може да използвате регистрацията си от: ВКонтакте, Одноклассники, Google +, Яндекс, Mail.ru, Telegram;
 3. Както забелязвате, повечето от поддържаните опции са руски, но се предлагат и по-популярните у нас възможности като Google.
 4. За да създадете сметката си в 1xbet, трябва само да изберете иконата на предпочитаната от вас социална мрежа и да въведете данните си за вход.
 5. Платформата на букмейкъра ще асоциира информацията от профила ви автоматично.

Регистрация през 1xbet mobile

Регистрация в 1xBet през телефон

Нека разгледаме как можете да направите регистрация през 1xbet mobile. Следвайте следващите няколко стъпки и на финала ще имате създаден mobile акаунт.

 1. Посетете следния адрес: https://1x-bet-bk.com/bg/mobile/
 2. Най-отгоре ще видите няколко бутона. Втория поред, в зелено, гласящ „Регистрация“ ще ви отведе към формата за регистрация.
 3. След като вече сте го натиснали, ще видите няколко възможни опции спрямо метода за регистриране, който изберете.

Преди да се регистрираме в 1xBet

Общи условия в 1хБет
Общи условия в 1xBet

Екипът на Efirbet винаги съветва своите читатели да се запознават подробно с общите условия на всички оферти. Същото важи и за правилата в сайта на 1xBet. Както забелязвате, преди да може да се регистрирате, самата платформа ще поиска от вас да прочетете повече за регламента. Там ще откриете своите правила и задължения като потребител и ще научите повече за ангажиментите на букмейкъра към вас.

Макар че общите условия са стандартни, все пак е добре да им хвърлите едно око, за да бъдете информирани.


Бонус при рeгистрация в 1xBet

Избор на бонус в 1xBetКогато се регистрирате в 1хБет, ще имате възможност да укажете на системата каква промоция предпочитате – начален бонус спорт от 1xBet или стартова казино оферта. В пълната версия на сайта панелът за избор се намира вляво от полетата за регистрация. Ако все още не сте сигурни кое от двете поощрения предпочитате, системата ще ви даде шанс да се регистрирате и после да посочите желаната промоция. Ще може да го направите от профилното си меню, когато правите своя първи депозит. При всички положения е добре да имате предвид, че ако използвате нашия промо код EFIRBET, ще може да се възползвате от 30% по-голям бонус спорт от 1xBet!


Какво е важно да направим, след като вече имаме сметка в 1xBet?

свързване на имейл и потребителска сметка в 1xbet

Независимо кой от начините за регистрация изберете, след като преминете през тази процедура, вече ще имате профил, от който да играете в сайта на 1xbet. Може би сте забелязали, че процесът е по-лек в сравнение с този при други букмейкъри. Това е така, защото 1хБет не попада под регулацията на Държавната комисия по хазарта и поради това изискванията към играчите също са по-малки. Важно е само да запомните данните, така че да влизате без проблеми в регистрацията си. Друг плюс е, че компанията ви предоставя няколко начина за регистрация, като имате опцията дори да използвате профила си в някоя социална мрежа, за да си спестите досадното попълване на информация.

Ако пък искате, може да въведете личните си данни в профила и след самата регистрация. Това става от системното меню „Личен профил“, което ще видите в горния десен ъгъл на сайта, щом се логнете в сметката си. Когато го натиснете, пред вас ще се появи падащ списък, от който трябва да изберете четвъртата опция – „Личен профил“.

Ще видите поле, в което да въведете своята информация. Тази стъпка ще ви е необходима, ако желаете да теглите пари от сметката си или да участвате в някоя от промоциите на букмейкъра.


Често Задавани Въпроси

Безопасно ли е да се регистрирам в 1xBet?

1хБет е лицензиран букмейкър и регистрацията в сайта им е напълно безопасна, тъй като компанията използва последните технологии, за да гарантира сигурността на клиентите си.

Какво ще стане, ако забравя да впиша бонус код при регистрация в 1xBet?

Дори да забравите да впишете нашия EFIRBET промо код за 1xBet, не се притеснявайте! Системата ще ви позволи да го въведете, когато правите първия си депозит.

Мога ли да се регистрирам с чужд имейл в 1xBet?

Не! За да бъде активиран профилът ви, ще трябва да последвате линк, който букмейкърът ще изпрати на посочената от вас поща.

Мога ли да се регистрирам повече от веднъж в 1хБет?

1хБет, както и всеки лицензиран букмейкър, изрично забранява създаването на повече от един профил. Дори да успеете „да излъжете“ системата, в по-късен етап ще имате проблеми с играта си.

Мога ли да въведа фалшиви данни, когато се регистрирам в 1xBet?

Не ви препоръчваме да използвате измислени лични данни при регистрация в 1хБет или където и да е другаде. Причината е, че когато се наложи да верифицирате профила си, информацията, която сте попълнили, ще бъде щателно проверена.

Създайте акаунт в 1xBet

Мария Костадинова

Експерт Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувай мнение

Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!