Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Елица Мартинова

1xBet Официален Спонсор на отбор по еСпортове

Видяно 77 пъти
1xBet е спонсор на Natus Vincere

Поредна добра новина за всички почитатели на електронните спортове идва от света на онлайн залаганията. Руският букмейкър 1xBet обяви, че е подписал договор за партньорство с тима Natus Vincere. Това е поредното доказателство, че компанията се старае да разшири влиянието си в спортните среди, като окаже подкрепа на различни клубове и отбори.


1xBet и Новото Партньорство

Много от вас вероятно вече са информирани за сериозния възход на електронните спортове, които в последните години се превръщат в един от най-мащабните пазари не само за залози, но и за тестването на иновативни технологии. В този смисъл, новината за договореното партньорство съвсем не е изненадваща. Спортните фенове познават руския букмейкър не само зарази разнообразните 1xBet промоции, но и поради факта, че компанията винаги се старае да е в крак с последните тенденции на пазара.

Изглежда, че и двете страни са доста доволни от споразумението. Ето какво казва Йевхен Золотаров, изпълнителен директор на отбора Natus Vincere (NAVI):

Ако някой ми беше казал, че NAVI ще работи с 1xBet – една от най-големите компании за залози в света и партньор на легендарни клубове като Барселона, нямаше да му повярвам. Но сега това е факт и партньорството ни с 1хБет ни вдъхновява за нови подвизи.

От екипа на руския бранд пък заявиха, че електронните спортове от години са във фокуса на вниманието им и че се стараят да подкрепят развитието на тази индустрия.

„Пълното име на отбора Natus Vincere в превод означава – Родени да печелят. Това напълно описва нашите клиенти – играчи, които в платформата ни залагат на електронни спортове и други дисциплини всеки ден“, посочват официалните представители на букмейкъра.


Кои са Natus Vincere?

Natus Vincere

Natus Vincere са един от най-добре познатите отбори по електронни спортове в света. От основаването си насам тимът е спечелил повече от 40 награди в турнири по електронни спортове на няколко континента.

Играчите са поставили няколко световни рекорда, които са актуални и до днес. Дисциплините, в които се състезават, са CS: GO, Dota 2, Rainbow Six, Apex Legends и др.


Какво е значението за играчите на 1xBet?

Може би вече се питате как новината за договореното спонсорство ще се отрази на обикновените играчи, които залагат в платформата на руския букмейкър. Бързаме да ви зарадваме, че 1xBet планира да отбележи партньорството, като предостави интересни промоции за своите клиенти. Както винаги, компанията не забравя да предвиди вълнуващи възможности за редовните си потребители. Ако все още не сте изпробвали залозите на електронни спортове, може би е добра идея да хвърлите един поглед на тази секция в сайта. Ще се изненадате колко любопитни опции ще откриете в нея.

Посетете 1xBet

Експерт залози Елица Мартинова
Сертифициран Експерт
Елица Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай