Мария Костадинова

Спортни залози на живо в 1xbet

спортни залози на живо в 1xbet

Букмейкърът 1хбет е познат с атрактивните си промоции, изгодните коефициенти и чудесната игрална среда, която предоставя на своите клиенти. Едно от предимствата му е оптимизираната секция за спортни залози на живо, за която може да прочетете повече в следващите редове.

Линк за 1xbet


Как изглежда секция „На Живо“?


В сайта на 1xbet ще откриете директен бутон за достъп до секцията за live залози. Ще го видите в централната лента за навигация. След като го натиснете, пред вас ще се появят всички събития, които в момента се следят на живо в платформата.

Основен изглед

секция на живо в 1хбет
Изглед от раздел „На живо“ в сайта на 1xbet

В случай, че искате да видите само срещите от конкретен спорт, може да го маркирате от списъка с възможности. В редовете на събитията ще забележите малки икони LIVE, оказващи дали сблъсъците се предават на живо или пък се следят от интерактивни схеми.

Основният изглед ще ви предложи бърза справка за основните пазари към селекцията и прилежащите към тях коефициенти. Може да направите прогнозата си бързо, избирайки желаната стойност.

Ако искате да видите какви други възможности за залог са достъпни към дадена среща, насочете внимание към колонката „+“. Там е указано колко допълнителни опции имате. За да ги видите, трябва просто да маркирате реда на селекцията.

опция топ в 1хbet
Преглед на опция „ТОП“ в платформата на букмейкъра 1хбет

1хбет е предвидил полезна функция за всички клиенти, които обичат да играят със събития на живо. Става въпрос за опцията TOP, която ще откриете към всяка среща. Тя ще ви позволи да изведете на челни места сблъсъците, за които сте заложили. По този начин ще може да следите по-лесно развоя на събитията, без да губите поглед върху всички селекции, достъпни за live прогнози. Всичко, което трябва да направите, е да натиснете символа TOP. Избраните срещи ще се „закачат“ най-отгоре в списъка.

MULTI-Live изглед
Ако не желаете да се разсейвате със събития, за които не сте заложили, 1хбет има още една чудесна възможност за вас. Ще я откриете в секцията MULTI-Live. Тя е достъпна от менюто „На живо“, където се намира на трета позиция.

multi live изглед в 1xbet
Преглед на „Multi live“ изглед в 1хбет

Чрез този изглед платформата ви позволява да маркирате срещите, за които играете и да виждате само тях. Това става чрез менюто в горната част на екрана ви. Изберете спортовете и сблъсъците, които ви интересуват. Навигирате лесно с помощта на стрелките в двата края на търсачката.

събития на живо в 1xbet
Възможност за следене на няколко събития едновременно в 1xbet

Щом укажете предпочитанията си, пред вас ще се появи подробен изглед на селекциите, на които сте заложили. Ще виждате интерактивните схеми към всяко събитие, както и наличните пазари. Имате възможност да добавите в MULTI-Live изглед колкото събития пожелаете, за да ги следите под око само с един скрол на мишката.

Прегледи Live
Ако никое от събитията, които текат на живо в момента, не представлява интерес за вас, имате възможност да направите справка за предстоящите срещи в програмата на букмейкъра. Това става чрез опцията „Прегледи Live“. Ще я намерите на четвърта позиция в менюто „На живо“.

спортни залози в 1xbet
Изглед от секцията със спортни залози в 1xbet

Тук използвате оптимизирана търсачка. Може да укажете любим спорт, а хубавото е, че имате шанс да маркирате повече от една дисциплина. За да филтрирате по-прецизно търсенето си, използвайте бутоните за времеви диапазон. Имате опция да видите събитията, които предстоят през дните от следващата седмица.

Любопитен критерий за търсене ще откриете в падащото меню, което се намира в горния десен ъгъл на екрана. От него може да посочите дали да ви се покажат всички игри, ТОП Мачовете или само срещите от вашия регион.


Интерактивни схеми и Live излъчвания

live излъчвания в 1xbet
Обзор на live излъчванията в сайта на 1xbet
1хбет предлага функция, която е изключително полезна за всички фенове на live залозите. Става въпрос за интерактивните схеми, които се предлагат към повечето събития на живо. Те следят развитието на двубоите в реално време. От тях може да се информирате за всеки ключов момент на сблъсъците. За някои спортове са достъпни като реалистична 3D анимация, а в други случаи са в схематичен двуизмерен вид. Както и да изглеждат, те ще ви осведомят за важни събития като:

 • Сервис
 • Ударена мрежа
 • Отбелязана точка
 • Засада
 • Владеене на топката
 • Атака
 • Удар към вратата
 • Нарушение
 • Отбелязан кош
 • Аут

Друго удобство в секция „На живо“ на 1xbet са преките предавания, които букмейкърът е осигурил за някои срещи.

videostream в 1xbetТрябва да отбележим, че картината е наистина чиста, стига, разбира се, да разполагате с устойчива интернет връзка. Излъчванията ще направят играта ви доста по приятна, защото чрез тях ще се потопите изцяло в спортната атмосфера.
Страхотно предимство, което няма да откриете при всеки букмейкър, е това, че в сайта на 1хбет имате възможност да разтегнете картината на цял екран или пък да я увеличите до желания размер и да я позиционирате според предпочитанията си.


Спортове и пазари в live секция на 1xbet

Бързаме да ви зарадваме, че в раздел „На живо“ на руския букмейкър ще откриете почти всички спортове, които са достъпни за прогнози и преди старта на двубоите. Ще сте доволни да научите, че освен традиционните предложения, каквито са Футбол, Волейбол, Баскетбол, Тенис и Хокей на Лед, тази част на сайта предоставя събития от спортове като Тенис на маса, Снукър и дори Електронни спортове.

Може да сте сигурни, че когато се провежда значимо първенство от някоя дисциплина, то ще бъде разиграно на живо в тематичния раздел на 1хбет.

Нещата изглеждат доста добре и по отношение на предлаганите пазари. Колкото по-атрактивен е даден спорт, толкова повече възможности ще откриете.

 • Хокей на лед: Азиатски общ сбор, Индивидуален сбор, Следващ гол, Двата отбора да отбележат, Точен резултат, Победа на нула, Индивидуален сбор, Multi Goal.
 • Тенис: Резултат + Общо, Хендикап, Индивидуален сбор, Общо Под/Над, Общ интервал.
 • Футбол: Вкаран гол, Следващ гол Двоен шанс, Общо отбелязани голове от всеки отбор Под/Над, Двата отбора да отбележат.
 • Волейбол: Общо, Индивидуален сбор, 1 x SuperTotal, 1 x SuperHandicap, Точен брой точки, Точкова разлика.

  Най-важното нещо, което трябва да имате предвид, е, че коефициентите към различните пазари са динамични и се променят в хода на срещата. Те зависят от развитието на двубоя и за да е успешна играта ви, трябва да следите двубоя внимателно.


Защо да предпочетете 1хбет за залози на живо?

Залозите в реално време са предпочитано забавление от много клиенти. Този тип игра се предлага от повечето букмейкъри, но ние искаме да ви изтъкнем силните страни на 1хBet, които ни направиха впечатление. Предлагаме ви нашите ТОП 7 Причини да изберете именно този букмейкър за своите прогнози в реално време.

 1. Секцията „На живо“ на 1хбет е изключително добре систематизирана. Имате възможност да изберете сами кои събития да виждате.
 2. Тук ще откриете голямо разнообразие на пазари при спортове, които при другите букмейкъри не са така добре развити за live прогнози. Пример за това са хокеят на лед и волейболът, които са традиционно обичани дисциплини в Русия.
 3. Схемите, които се предлагат към някои срещи, са доста по-добре разработени в сравнение с аналогичните предложения на други компании.
 4. Картината на преките предавания може да се разтегне на цял екран – функция, която няма да намерите навсякъде.
 5. 1хбет предлага офертата „Акумулатор на деня“ за събития, които ще се следят на живо.
 6. С прогнозите си в live раздела може да участвате в промоцията „Бой на фишове“.
 7. Руският букмейкър предлага по-изгодни коефициенти за някои от събитията, които се предлагат за залози на живо.
Мария Костадинова

Автор Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 27 февруари 2018, последна промяна на 25 февруари 2020
Публикувай мнение

  Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X