1XBET Статистика – преглед и мнение

Статистика в 1xbet

Развиващият се все повече букмейкър 1Xbet предлага огромно разнообразие от интересни видове залози. Сайтът на компанията има и множество различни раздели и отделни секции, които могат да бъдат от полза. Такава е и секцията „Статистика“, която е налична и достъпна при букмейкъра. Чрез нея може да получим информация за различните отбори и първенства, не само за тези от света на футбола, но и за много други спортове.

Посетете 1xbet


Как да стигнем до Статистиката на 1XBet?

Всеки посетител на уеб страницата на 1XBET има свободен достъп до секцията. Началната страница ни показва основните раздели на букмейкъра и горе най-отдясно виждаме такъв, озаглавен „Повече“. Там с големи букви е отбелязан един от подразделите „Резултати“ и под него виждаме и секцията „Статистика“.

1xbet раздел статистика

Спортове в Статистиката

Тук вече ни излизат завършили за деня събития със съответните крайни резултати. Налични са класирания, резултати и информация за множество първенства, отбори и спортове.

 • Футбол
 • Баскетбол
 • Волейбол
 • Хокей на лед
 • Тенис
 • Хандбал
 • Бейзбол
 • Тенис на маса
 • Футзал
 • Плажен футбол
 • Австралийски футбол
 • Формула 1
 • Плажен волейбол
 • Снукър

Това са наличните за момента спортове, към които има приложена обстойна статистика. Не липсват и други, за които обаче на този етап няма отделено специално място.

1xbet статистика - видове спортове

Преглед на статистики за различни спортове и първенства

Избирайки даден спорт, виждаме различните първенства по държави, подредени в азбучен ред. Там вече можем да разгледаме по-обстойно класирането и дадения шампионат или лига. Можем да получим информация до много първенства и отбори, резултатите им, мачовете и как са се развили събитията в определен двубой. В зависимост от спорта получаваме информация и за различните турнири, играчи, ранглисти и изиграни срещи. Можем да видим и предстоящи мачове и събития.

Таблиците за различните шампионати и лиги, в зависимост от спорта, са доста интересни и полезни. Кликвайки върху избрано първенство директно виждаме не само класирането, а и резултати, форма, мачове и др. за всички отбори. От полза е и улеснението, че виждаме резултатите на отборите всеки срещу всеки до момента и кога са се състояли мачовете. Всичко това е чудесно обособено само в една таблица, съдържаща цялата информация. Подробности за дадено изминало събитие лесно може да се разбере допълнително, кликвайки върху резултат/мач, който вече се е провел. Налична е и статистиката за предходния сезон, както и за турнирите за купите на дадената държава. Има информация и за малко известни държави и техните шампионати. Тя за момента е оскъдна, но всички известни първенства, а и не само те, ами и множество други, са събрани с подробна статистика.

Ако изберем даден отбор, можем да го проучим подробно. Кликвайки върху тима, получаваме статистика за мачовете, резултатите и формата му, но и не само това. За водещите и по-известни първенства е публикуван и състава на отбора. С това получаваме информация и до всеки играч от разширения състав – мачове, голове, картони и др.

И нещо друго любопитно за футбола. Кликвайки върху „Футбол“, отляво след това ще видим и интересни класации. Налични са вечните ранглисти на отборите в Шампионската Лига и Лига Европа. Имаме и текуща класация на националните отбори по футбол за мъже и жени.


Обзор на статистиката на 1XBET

От всичко дотук можем да заключим, че статистиката на 1хбет определено е полезна. В нея има достъп до много видове резултати, първенства, спортове, играчи и др. Чрез нея можем да си помогнем за избора на залог за различни събития, с които не сме много запознати или нямаме сериозна представа за тях. Същевременно, имаме достъп до завършилите събития и можем да се информираме за крайните резултати от тях. Със сигурност данните тепърва ще растат и ще се подобрява тази Статистика, но и в момента тя е доста интересна и разнообразна. Така че този подраздел със сигурност би бил от полза за всички потребители и е още един плюс на букмейкъра.

Регистрация в 1xbet

Петър Борисов

Автор Петър Борисов

Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Публикувано на 17 април 2020, последна промяна на 21 април 2020
Публикувай мнение

  Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X