Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Елица Мартинова

1xBet Бонус Вкарай в Деветката за акумулатори

Видяно 27 пъти
1xBet Вкарай в деветката

Любителите на акумулаторните залози имат страхотен повод за радост. Руският онлайн букмейкър 1xBet не престава да прави приятни изненади за клиентите си, като това се вижда и от новия бонус „Вкарай в деветката“, който ще представим в тази статия. Тази оферта предоставя възможност да грабнете 9% от успешните множествени залози, които правите в уебсайта на хазартната компания. За да достигнете до премията, е нужно да се съобразите с конкретни правила. Последните обаче не са сложни и ще ги упоменем в този наш материал.

Вход в 1xBet


Какво представлява бонусът „Вкарай в деветката“ на 1xBet?

Бонусът е достъпен за регистрираните в системата играчи, които залагат на спорт чрез т.нар. акумулатори, които са познати и под името права колонка. Основното правило е играчът да прибави десет спортни събития в електронния талон, и ако девет от прогнозите се сбъднат, то тогава той / тя ще получи премия в размер на девет процента от общата печалба за множествения залог. Имайте предвид, че залозите Ви на различните спортове трябва да са с коефициент минимум 1.60, за да можете да се класирате за получаването на допълнителните пари.

Не забравяйте да дадете съгласието Ви за участие в 1xBet бонус промоции, като това може да се направи, след като посетите менюто „Настройки на профила“ в уебсайта на 1xBet. След като го направите вече имате контрол над участието си в сайта и получавате шанс да се сдобиете с новата оферта „Вкарай в деветката“, която както вече разбрахме важи само за залагания на акумулатори.


Какви са правилата на бонус „Вкарай в деветката“ на 1xBet?

Кандидатстването за бонуса и усвояването му са обвързани с обособени правила, които трябва да се спазват стриктно от играчите. В интерес на истината, не е толкова сложно да вземете и разиграете офертата, но за да стане това не може да подминете следващите редове, в които ще разясним условията и изискванията на букмейкъра към тази промоция в неговата онлайн платформа. Няма да се бавим и ще преминем към правилника, който важи за всички играчи:

  • Бонусът се предоставя само за регистрирани потребители в 1хБет;
  • За да вземете бонуса, трябва да прогнозирате 9 от 10 селекции в права колонка;
  • Стойността на бонуса е 9% от общата печалба за деветте познати залога;
  • Залозите трябва да се направят на спортове с минимален коефициент 1.60;
  • За да се възползвате от офертата дайте съгласие за бонуси и промоции от профила си;
  • Не можете да участвате в промоцията използвайки залози с други бонуси;
  • При необходимост клиентът трябва отново да представи документи за верификация;

Общо взето това представляват изискванията към играчите. Те не са трудни и не са обвързани с превъртане на бонус, за да можете да изтеглите парите си към лична сметка, електронен портфейл или друг начин за получаване на плащания в електронната система на 1хбет.


Как се изчислява печалбата от бонуса?

1xBet бонус за акумулаториПо-горе вече споменахме, че девет от направените десет селекции, трябва да бъдат печеливши, за да вземете премия. Сумата, която ще получите е 9% от печалбата, която ще реализирате на направения акумулатор (множествен залог). За да бъдем още по-изчерпателни ще дадем един пример, с чиято помощ да се ориентирате колко можете да спечелите от тази интересна оферта.

Да предположим, че заложите сумата от 100 лева на 10 футболни мача в права колонка. Девет от избраните двубои са с коефициент 1.60, а десетият – с коефициент 1.70. Селекциите с коефициент 1.60 печелят, а след като ги умножим получаваме числото 68,72.

В този случаи пресмятаме заложената сума от 100 лева х 68, 72 (сбора на коефициентите за деветте мача), като равенството е в размер на 6871 лева. Девет процента от тази сума се равняват на 618 лева под формата на бонус.


В обобщение

Това е поредният силен бонус на 1xBet, който ще радва играчите дълго време. Ако ви върви в прогнозирането на футболни мачове и други спортни събития, то със сигурност тази оферта е направена специално за вас. Предвид лесните за изпълнение условия, можете да се насладите на добри печалби и да вървите напред в предложените възможности за залагания в системата. Лично ние намираме бонуса за привлекателен и не случайно дадохме информация за него.

Посетете 1хБет

Експерт залози Елица Мартинова
Сертифициран Експерт
Елица Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай