Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Застраховка на залог в 1xbet

Видяно 29 пъти
1хбет активиране на застраовка залог

Искало ли ви се е да може да сведете риска от залаганията си до минимум? Сайтът на 1xbet ви дава чудесна възможност за това. Букмейкърът предлага на своите клиенти да застраховат до 100% от сумите по своите прогнози и в този текст ще ви разкажем малко повече за това.

Посетете 1xBET


Как работи застраховката на залог?

активиране на залог в 1xbet
Какво представлява застраховката на залог в 1хбет

Опцията, която 1хБет ви предлага, не се отличава от останалите застраховки. Тя се случва на същия принцип – плащате известнатакса, така че сумата по залога ви да бъде възстановена, ако той се окаже неуспешен. В този случай вие сте клиентът, а букмейкърът е застрахователният брокер.

Да кажем, например, че сте заложили 100 лв. за Х (3.50) между МанчестътЮнайтед и Ливърпул. Коефициентът на този развой ви блазни, но не сте готови да загубите всичките си 100 лв. В този случай на помощ идва застраховката.

Системата ще ви позволи да застраховате пълната сума на залога си или само част от нея. Нека предположим, че обезпечите до 100% от нея и в замяна трябва да платите 50 лв.

  • Ако прогнозата ви е вярна, ще получите печалба 350 лв., но имайте предвид, че за нея сте инвестирали не 100 лв., а 150 лв.
  • Ако не познаете, букмейкърът ще ви върне инвестираните 100 лв. Вземете под внимание обаче, че не излизате на 0, защото вече сте похарчили 50 лв. за застраховка.

Как да застраховаме залога си в 1хБет?

фиш със застраховка в 1xbet
Изглед от фиша за застраховка в 1xbet

застраховане на залог в 1xbetОт 1xBet са се постарали да направят процедурата по застраховане максимално лесна. След като вече сте поставили залога си, в дясната част на екрана си ще видите полета „Фишове“ и „Моите залози“. Ако отворите второто, може да проследите всички активни талони, които сте регистрирали към системата.В долната част на прогнозите, за които се предлага тази функция, ще видите бутона „Застраховай“, който е показан на снимката вляво.

Той ще ви отведе до застрахователния калкулатор.

В него ръчно ще може да посочите каква част от сумата искате да обезпечите. Хубавото е, че системата ще сметне автоматично всички стойности, така че да направите информиран избор. След като потвърдите решението си с бутона „Застраховай“, сумата ще бъде отнета от баланса в акаунта ви.

По-важни условия:

  • Застраховката се предлага единствено за сингъл прогнози и за акумулаторни залози.
  • Може да застраховате прогнозата си, само ако в баланса си разполагате със сумата, необходима за тази услуга.
  • Имате право да застраховате целия си залог или само част от него.
  • Дължимата за тази услуга сума зависи от коефициента на прогнозата ви.
  • Ако залогът ви се окаже неуспешен, букмейкърът ще ви изплати обратно застрахованата сума от него.
  • За един и същи залог може да закупите няколко застраховки, но общата им стойност не може да надвишава 100% от сумата на залога.

Защо е полезна застраховката?

Застраховката на залози, която 1xBet предлага, е изключително полезна функция. Тя ви помага да намалите риска от играта си, без да се налага да се лишавате напълно от по-несигурните прогнози. В някои от случаите тя със сигурност ще ви помогне да стигнете до желаната печалба, макар и да инвестирате малко повече средства в това.

Друг плюс е, че всички условия на застраховката са ясни. Не се налага да правите сложни справки – ако тази функция е налична на залога ви, ще виждате съответния бутон. Системата сама ще изчисли стойностите при въведените от вас предпочитания, така че ще сте в състояние да направите информиран избор.

Този тип подсигуряване е едно от сериозните предимства на 1хБет и е оферта, която ви предоставя опция за по-голяма сигурност.

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай