Може да вземете 4 х €5 от Betfair за залози по време на Световното

бонус за Световното първенство от Betfair - 20 евро

С наближаването на старта на Световното първенство по футбол, все повече онлайн букмейкъри започнаха да предоставят допълнителни оферти за клиентите си. С такива се отчита и Betfair, който десетина дни преди началото на турнира зарадва потребителите си с още една промоция. Чрез нея всеки един играч в сайта може да грабне бонус в размер на €20 само след извършване на един залог. Повече подробности четете в следващите редове.

Играйте за бонус


Същност на бонуса

Офертата е налична само за регистрирани играчи на Betfair, като няма значение дали сте отворили сметката си преди време или пък ще го направите днес. За доста от промоциите на компанията се изисква специален Betfair бонус код, но при тази оферта не е нужно да търсите такъв. Бонусът представлява четири части по €5, които се дават на всеки класирал се потребител. Изискването от клиентите е да извършат квалифициращи се залози или пък един залог по определени правила. Залогът трябва да бъде на пазар за краен победител и/или голмайстор на Световното първенство. Задължително условие е залогът или залозите да бъдат единични. Въпросът е да имате класиращи се залози на стойност поне 20 евро. Също така, класирането за офертата става до началото на първия мач от Мондиала, който е от 18:00 ч. на 14.06.2018. По този начин може да се класирате за бонуса.


Изисквания на офертата

Условията на бонуса са няколко, но трябва да им обърнете специално внимание. Ето за какво да внимавате:

  • Класиращите се залози трябва да бъдат направени на някой измежду пазарите за Краен победител на Мондиал 2018 или за носителя на Златната обувка от турнира.
  • Залозите трябва да бъдат поставени преди началото на първия мач от надпреварата.
  • Само залози на обща стойност минимум 20 евро се класират за промоцията.
  • Залози на живо, Cash Out залози и такива с безплатни суми не се класират към промоцията.
  • Всеки клиент може да се класира за бонуса и да го получи само веднъж.
  • Betfair си запазва всяко право да изключи определен играч от офертата, ако установи нерегламентирани действия.

Размер на бонуса

Бонусът е в размер на 20 евро, но както вече споменахме, той се дава на няколко части. Ето как точно се разпределят 4-те части от по €5:

  • Част 1: получава се незабавно, след като направите поне 20 евро класиращи се залози. Бонусът изтича в 23:59 ч. на 19.06.2018 г.
  • Част 2: втората част на бонуса се кредитира по сметката на класирал се играч между 22:00 и 23:59 ч. на 29.06.2018 г. Този залог спира да бъде валиден в 23:59 ч. на 01.07.2018 г.
  • Част 3: получава се по сметка между 22:00 и 23:59 ч. на 05.07.2018 г. и изтича в 23:59 ч. на 07.07.2018 г.
  • Част 4: кредитира се между 22:00 и 23:59 ч. на 14.07.2018 г. и е валиден до края на финалния мач от Световното първенство, който ще се проведе на 16 Юли.

Получените бонус суми трябва да бъдат изиграни в срок, за да не ги загубите напразно. Имайте предвид, че с получения бонус ще може да залагате само на футбол в секция Спорт на Бетфеър. Също така, от залог с бонус сума може да вземете само чистата печалба от самия залог, без в нея да се включва сумата на залога. Добрата новина е, че евентуалните печалби са свободни за теглене, без да бъде нужно някакво разиграване.


Финални думи

Настоящата оферта на Betfair е валидна за всички потребители на бранда, така че ви съветваме да се възползвате от нея. Ще може да го направите до началото на първия мач от Мондиала, а резултатът от това ще бъдат допълнителните средства, които ще получавате в сметката си. С тях горещите емоции от мачовете в Русия 2018 ще бъдат още по-приятни.

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *