5 от 11 – игра с числа и проверка на фиш

Линк към 5 от 11

Какво представлява 5 от 11?

лого на 5 от 11 игра с числа Играта 5 от 11 е сред новите попълнения в портфолиото на букмейкъра и започва да радва феновете на хазарта през пролетта на 2017 г. 5 от 11 ви позволява да изпробвате късмета си, без да имате предварително обмислени стратегии. Подходяща е както за запалени играчи, така и за начинаещи. 5 от 11 е числова игра на лотариен принцип. При нея в теглене участват числата от 1 до 11, а от тях се определят пет печеливши.

Играчите, които искат да заложат, имат право да изберат до осем числа. Целта тук е да се отгатнат всички излезли позиции. За да спечелите, трябва или да сте познали и петте изтеглени числа, или да сте отгатнали всички числа, с които сте играли. Максималната печалба идва, ако сте играли само с пет числа и всички те са ви излезли. 5 от 11 е една от числовите игри, предлагани от Евробет, като в сайта се предлагат и други подобни лото алтернативи.

С колкото повече числа сте играли – 6, 7, или 8, толкова по-нисък е коефициентът на залога. Например, коефициентът при 5/5 е 305, а при 5/8 – 5.50.

Тиражите се провеждат на живо всеки ден от 8 ч. до 23 ч. през интервал от пет минути. Това значи, че на ден имате по 180 шанса за печалба.

игра без точен ред 5 от 11

Как се играе?

Няма да ви е трудно да започнете с играта 5 от 11. Може да го направите в пункт на Евробет или онлайн. На разположение имате един фиш с няколко зони. Чрез него може да участвате в двата варианта на играта – прогноза без точен ред и прогноза с точен ред.

Стъпки:

  1. Най-отгоре ще намерите изброени числата от 1 до 11. Отбележете до осем предпочитани или оставете избора на случаен принцип.
  2. В сектора „Брой числа“ трябва да маркирате с колко числа ще играете. Посочената цифра в това поле трябва да отговаря на броя отбелязани числа по-горе. Играещите онлайн няма защо да се притесняват за това поле, тъй като то се попълва автоматично от системата.
  3. Следващата стъпка е да определите залога си. Имате на разположение конкретни суми – 0,1 лв., 0,5 лв., 1 лв., 2 лв., 3 лв., 5 лв., 10 лв., 20 лв., 50 лв. Може да изберете една от тях или няколко, за да постигнете чрез сбор желания залог. Другата ви възможност е да използвате множители – х 2, х 3, х 5. При онлайн варианта на фиша ще можете директно да въведете желаната сума. Долният праг за талона е 0,60 лв.
  4. Последното, което остава да направите, е да маркирате в колко тегления искате да участвате. Ако не отбележите нищо тук, системата автоматично ще ви включи само в следващото теглене. Това са всички стъпки при играта без конкретен ред.

Допълнителна информация:

Ако решите да увеличите тръпката, а и коефициентите на залога си, може да участвате в тегленето, като отгатнете точния ред, по който ще бъдат изтеглени числата – кое ще бъде първото, второто и пр. Ако пък искате да разчитате на случайността, оставете системата да подбере вашите прогнози. Може сами да решите с колко предположения да играете. Фишът ви дава възможност да се включите едновременно и с двата типа залози с посочване на точен ред или без. И тук сами определяте сумата, с която да играете. Имайте предвид, че стойността на талона не може да е по-малка от 0,60 лв.

Третата възможност за предположение идва от Супер играта в две поредни тегления. Целта ви тук е да познаете петте печеливши числа без точен ред в две поредни тегления. Стойността на залога ви отново трябва да е минимум 0,60 лв. Печелите, ако сте познали 6, 7, 8, 9, 10 или 0 от числата, излезли в следващите две тегления.

Залози онлайн

Сайтът на Евробет ви дава възможност да играете онлайн. Нещо повече, може да гледате на живо тегленията с истински водещи в реално време. Тази опция ще откриете в сектора „Играй онлайн“ в подраздела на играта. Ако интернетът ви е нестабилен, може да превключите картината в анимиран режим, за да намалите трафика. В екрана на тегленията постоянно вървят рекламни видеа и справки за последните изтеглени числа.

Вдясно от него ще намерите сектор, където се показват всички талони, с които участвате в следващото теглене. Предпочитаните числа може да отбележите под екрана. Там ще имате възможност да изберете дали да играете с точен ред или не, или да се включите в „Супер играта“ за две тегления.

Тук ще намерите и справка за възможните печалби. Таблица с коефициенти автоматично изчислява възможните печалби спрямо залога, който сте оказали в попълнения по-горе фиш. Ще може да видите и информация за печелившите числа от предходните пет тегления, както и списък на последните щастливци, спечелили суми над 500 лв. в играта 5 от 11.

Може да посетите сайта на играта директно от този адрес: https://www.eurobet.bg/5_ot_11.

онлайн залагания 5 от 11

Проверка на талон

В сайта на Евробет може да направите проверка на фиш от играта 5 от 11. За целта ви се предоставя празна бланка, която трябва да попълните по същия начин, по който сте играли в оригиналния си билет. За проверка на талон ще са ви нужни още номерата на тиража и тегленето, в което сте участвали.

След като сте въвели нужната информация, системата сама изчислява печалбите ви. Този вариант за проверка на фиш е удачен за всички, които са играли в наземен пункт за залози, но не са изчакали тегленето. Разбира се, може да го използвате и ако сте играли онлайн, но в този случай може лесно да следите печалбите и от профила си.

Проверка на фиш може да направите тук: https://www.eurobet.bg/page/5ot11_talon.

проверка на талон в играта 5 от 11

Големите печалби в 5 от 11

Нищо не може да събуди състезателния дух така, както новините за големите печалби. В 5 от 11 ще намерите тази информация в отделна секция. В нея се вижда списък на щастливците, спечелили суми над 500 лв. Може да направите справка по година и тираж, но тъй като играта е от тази пролет, списъците ще бъдат само от 2017 г. Имате възможност да проследите с кои прогнози са играли късметлиите, с колко числа и какви суми. Ако сте любопитни, може да погледнете и кои са най-печелившите населени места в страната. Малък недостатък на тази секция е, че не дава повече подробности за резултатите от прогнозите с точен ред.

Ако се чудите дали играта 5 от 11 е за вас, разгледайте раздела с големите печалби, за да прецените.

големите печалби при 5 от 11

История на тиражите

В подраздела на играта 5 от 11 ще намерите и секция, в която може да проследите историята на тиражите. На страницата автоматично се показват последните 15 тегления за деня. Имате възможност да направите справка по дата и час или да потърсите по конкретен номер на тегленето и тиража. Опцията за филтриране на търсенето е особено полезна, предвид факта, че на ден в играта се провеждат по 180 тегления и списъците стават много дълги. Ако желаете, имате възможност да разпечатате справката от историята на тиражите, за да я разгледате на хартиен носител.

Вижте хронологията на печелившите числа тук:
https://www.eurobet.bg/page/tirazhi@5ot11&menu_id=297
.

история на тиражите в 5 от 11

Статистика на числата

Освен историята на числата, за да направите информиран избор за играта си, ще ви бъде нужна и статистика. Евробет са изготвили специална секция, посветена на тази тема. В нея ще откриете информация за това по колко пъти е било изтегляно всяко число в играта 5 от 11.

Какви възможности дава системата?

Може да изберете дали справката ви да се простира от началото на провеждане на игрите или да бъде за конкретен период. Системата ви дава възможност да подредите числата по големина или по честота на изтегляне.

В горния край на страницата ще видите разпределението на т. нар. „горещи“ и „студени“ числа. Това са съответно петте най-често теглени числа и тези, които се падат най-рядко. Едно от всички 11 остава неутрално. Може сами да изберете с кои от тях да играете.

статистика на числата в 5 от 11
Страница със статистика на изтеглените числа

Има ли бонуси в 5 от 11?

Ако водещият ви стимул за залагане са бонусите, значи играта 5 от 11 не е за вас. Евробет не предлагат отделни поощрения за тази своя игра. Ако си изкарате членска карта „ЕВРОБЕТ Клуб“ обаче, ще може да печелите допълнително от своите залози. С нея трупате точки от всяка валидна прогноза. Събраните точки може да обмените в условията на различни промоции. Организаторите се стараят да разнообразяват списъка с поощрения за своите лоялни клиенти. Имате възможност да получите пари в кеш, право на безплатен залог или да участвате в томбола за материални награди. Минус е, че можете да трупате точки, само ако залагате в реалните пунктове на бранда.

Играйте 5 от 11 през телефона си

мобилна версия на 5 от 11Евробет са се постарали да улеснят всички фенове на 5 от 11 с възможността да се играе през мобилната версия на сайта. Благодарение на нея, не е нужно да търсите пункт за залагания или да разполагате с компютър.

Необходими са ви единствено мобилни данни на телефона. Може да правите всички варианти на залаганията – с точен ред или без и в Супер играта, докато сте в движение. Информацията се опреснява на достатъчно кратки интервали, така че играта ви да бъде приятна и да сте в крак с резултатите от тегленията.

Мобилната версия ви дава възможност и да следите на живо тегленията в 5 от 11. Може да се възползвате както от опцията за видео, така и от анимираната версия на картината. Имайте предвид, че първият вариант ще ви коства много трафик.

Как да депозирате пари за 5 от 11?

За да играете онлайн 5 от 11 или която и да е друга игра на Евробет, трябва да депозирате пари в профила си. Това може да стане по пет начина – чрез ePay, на каса на Easy Pay, през банкомат, с банков превод или чрез банкова карта.

Преглед на различните възможности за разплащане

Всеки от начините има известни предимства. Ако вече имате електронен портфейл в ePay, вероятно ще изберете този вариант, защото е най-бърз и лесен. Ако пък разполагате със свободни пари кеш, с които искате да опитате късмета си, може да захраните сметката си на каса на Easy Pay. Банковите методи са предпочитани от всички скептици на виртуалните разплащания. На който и вариант да се спрете, минималната сума за депозит е 10 лв. Знайте още, че всички допълнителни разходи, които могат да възникнат при депозирането или тегленето на средства, са за ваша сметка. Подготвихме за вас таблица, чрез която да решите на кой от методите да се спрете.

Метод на плащане
Минимален депозит
Времетраене
Такси
ePay10 лв.НезабавноНяма
Easy Pay10 лв.НезабавноНяма
През банкомат10 лв.НезабавноНяма
Банков превод10 лв.До пет работни дниСпоред условията на банката
Банкова карта10 лв.НезабавноСпоред условията на банката

Контакт с екипа на 5 от 11

Ако имате въпроси и предложения, свързани с играта 5 от 11, може да ги отправите към центъра за контакт с клиенти на Евробет. Има няколко варианта да се свържете с него. Първият е да използвате директната форма за запитвания, която се намира в раздел „Контакти“ в долния край на сайта. Бихте могли да изпратите писмо и от личната си поща на адрес bm@eurobet.bg. Ако пък се нуждаете от спешен отговор, потърсете съдействие на тел. 0700 20 260 или на тел. 02/903 25 25.

Какво мислим ние за играта 5 от 11?

Играта 5 от 11 е нова не само в портфолиото на Евробет, но и в историята на българските лотарийни игри, защото участниците избират от малък диапазон числа. Неслучайно мотото ѝ е „Малко числа, много печалби“. Не предлага разнообразни пазари, но коефициентите са добри, а провежданите на всеки пет минути тегления ви дават 180 шанса за печалба дневно. Дори заклетите фенове на Еврошанс, за които 5 от 11 може да изглежда скучна или елементарна, ще трябва да признаят плюсовете на новата игра. Ако пък досега не сте пробвали да залагате в Евробет, 5 от 11 е добър вариант, защото се играе лесно и ще ви даде шанс да се ориентирате в сайта, като същевременно залагате без особени усилия.

Вход в 5 от 11

Други игри от списъка на Eurobet, които си струва да пробвате:

5 от 11 – игра с числа и проверка на фиш
Рейтинг 4.6 от 9 мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *