Бонус за Ефбет Лига

За пореден път букмейкърът Ефбет доказва, че има защо да е водещият играч на българския пазар. След като съвсем скоро стана ясно, че най-елитното футболно първенство ще приеме името Efbet лига, сега компанията пуска ново попълнение към дългия списък с бонуси от Ефбет, предназначено специално за феновете на родния футбол. В следващите редове ще ви разкажем повече за „Бонус 500 – efbet Лига“.

Посетете Efbet


Какво представлява Бонус 500 за efbet Лига?

Тази страхотна оферта от Efbet е предназначена за всички футболни фенове и особено за тези, които обичат да играят с акумулаторни залози. Бонусът се предоставя под формата на средства за безплатен залог.

За да имате шанс да го спечелите, е необходимо поне веднъж да поставите права колонка на футболни мачове, като включите във фиша и най-малко една среща от efbet Лига. В края на всеки кръг от първенството на случаен принцип ще бъдат изтеглени трима потребители, които ще получат внушителното поощрение. Сами разбирате, че колкото повече играете, толкова по-голям шанс за печалба ще имате. Най-хубавото в случая е, че няма никакво значение дали залогът ви е печеливш или е бил неуспешен. Всички акумулатори, включващи български мач от efbet Лига, участват.


Правила и условия
  • Право да участват в промоцията имат всички регистрирани потребители, които поне веднъж са включили един мач от efbet лига в своята права колонка.
  • Необходимо е да бъдат използвани реални пари. Залози, направени с бонус средства, не отговарят на регламента на играта.
  • Победителите се теглят след всеки от трите кръга на efbet лига, като печелившите ще получат автоматично бонуса по сметките си.
  • За да може да изтеглите бонуса си, вие ще трябва да го превъртите веднъж на прогнози с коефициент най-малко 1,50. При комбинирани залози поне една от селекциите трябва да е с коефициент 1,50.
  • В превъртането на получения бонус не участват следните пазари: равен няма залог, азиатски хендикап, четно / нечетно, азиатски линии.
  • Залози, за които е използван кеш аут, също не попадат в промоцията.
  • Имате срок от 30 дни, за да изпълните регламента по разиграването на бонуса. Ако не го направите, той и всички генерирани с него печалби, ще бъдат отнети от акаунта ви. Същото ще се случи и ако изтеглите пари от сметката си, преди да сте покрили изискванията за превъртането.
  • Ако направите успешна прогноза с промо средствата от тази оферта, към сметката ви ще се кредитира само чистата печалба, без нетната стойност на самия бонус.

Нашето мнение за Бонус 500 – efbet Лига

Новата оферта от Efbet е чудесно предложение, подходящо за футболните фенове, без значение дали предпочитат срещите от българските първенства или от турнирите в другите държави. Условията на офертата са доста изгодни и ако по принцип обичате да залагате в права колонка, имате добър шанс да спечелите поощрението. Другото сериозно предимство е, че изискванията за превъртане на бонуса са съвсем изпълними. Вече имате още една причина да залагате в Ефбет!

Заложете на efbet Лига

500 лв. бонус за права колонка от efbet Лига
Рейтинг 4.7 от 3 мнения

Автор Елица Мартинова

Ели се занимава се с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Публикувано на 12 юли 2019, последна промяна на 16 юли 2019

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *