Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Атанас Танев

€750 бонус награда и още печалби с новата игра на Betfair

Видяно 79 пъти
Типстър Ранглиста - игра с награди от Betfair

Към края на настоящия футболен сезон букмейкъра приветства клиентите с още една интересна бонус игра. Потребителите на онлайн букмейкъра Betfair са свикнали да се радват на интересни промо оферти от страна на компанията. Наименувана е Типстър Ранглиста и в нея могат да се включат всички регистрирани потребители. Наградата за първия в крайното класиране е в размер на €750, но освен това има и още една допълнителна награда. Каква е тя и каква е цялостната същност на играта, ще разгледаме в настоящия материал.

Заявете участието си в играта


Същност на играта

В промоционалната игра „Типстър Ранглиста“ от Betfair се отчитат направените от вас залози. Първата стъпка обаче е да се включите в играта, като това става през сайта на Betfair. Нужно е да отворите страницата за играта и да заявите участието си в нея чрез попълване на потребителско има и парола. След това компанията ще следи залозите ви и на тяхна база ще получавате точки.

За всеки печеливш залог на футбол в спортната секция на сайта ще получавате определен брой точки. Последният зависи от коефициента, на който сте спечелили. Точките се пресмятат като от печелившата ставка се извади 1. Например, ако заложите 50 евро на комбинация от футболни мачове с коефициент 10 и спечелите, ще получите 9 точки за играта. Важно условие е да запомните, че само залози от поне €5 се зачитат и носят точки.

Betfair поощрява родните играчи като им дава възможност да печелят двойно повече точки от залозите си на срещи от родната Първа лига. Валидни са залози на сингъл и комбинации, но при вторите ще трябва всички селекции в акумулатора да бъдат от Първа лига. В противен случай няма да получите двойни точки.

Точки могат да се спечелят и по още един начин. Прибавят се точки спрямо натрупаната сума, която сте заложили за деня в промо периода на играта. Спрямо заложената сума, печелите определен брой точки. Тук не е задължително да познаете всеки залог. Отчита се единствено заложената сума. Тези точки се прибавят отделно от другите точки, които описахме по-горе. Ето и как се начисляват дневните точки:

за залозипечелите
от 10 до 49 евро2 точки
от 50 до 99 евро5 точки
от 100 до 149 евро10 точки
от 150 евро и повече20 точки

По тези начини можете да трупате точки за играта. Когато се обяви крайното класиране, вие ще разберете дали печелите награда. Въпреки всичко имате шанса и да следите временното класиране в сайта на Betfair, което се обновява на всеки 24 часа.

 

Правила на играта

След като вече разгледахме как може да се трупат точки за играта, нека видим и какви са нейните правила. На тях също трябва да обърнете внимание. Нека ги изведем в следния списък:

 • промоцията е валидна само за регистрирани клиенти от България в сайта на Betfair, които са извършили поне един депозит;
 • нужно е да сте преминали процеса по верификация на сметката, за да участвате в играта;
 • трябва да се регистрирате за участие в играта през специалната ѝ страница в сайта на Бетфеър;
 • регистрацията за играта е отворена от 06:00 ч. на 7 Април до 11:59 ч. на 20 Април 2018 година;
 • участието ви в промоционалната игра не изисква въвеждането на специален Betfair бонус код;
 • в играта се зачитат всички футболни залози, направени в промоционалния период, независимо дали са преди мач или на живо;
 • точките се начисляват спрямо коефициентите на печелившите ви залози на футбол, всички дневни залози и двойни точки на залози от Първа лига;
 • само залози със суми от минимум 5 евро са налични и се смятат за играта;
 • класирането може да следите в страницата на играта от сайта на Бетфеър;
 • крайното класиране ще бъде обявено на 22 Май и наградите ще бъдат разпределени;
 • наградите са под формата на безплатни залози, които се присъждат на първите 100 в класирането;
 • безплатните залози са валидни 10 дни и се кредитират по сметките на печелившите до 24 часа след обявяване на класирането;
 • Betfair си запазва всички права да промени условията на играта или да изключи даден участник при установяване на нерегламентирани действия и опит за измама;

Това са основните правила, които всеки участник трябва да знае. В следващата точка ще разгледаме и какви са наградите.

 

Награди за участниците

Първите 100 участника в класирането на играта ще се поздравят с бонус безплатни залози. Той е валиден 10 дни и може да се използва в спортната секция на сайта. Безплатните залози могат да бъдат използвани за залози на селекции с поне 2.0 коефициент, а при комбинации поне една от избраните селекции трябва да отговаря на това правило. Печалбите от безплатни залози могат да се теглят. Ето и как се разпределят бонусите:

КласиранеБонус награда
1€750
2€500
3€250
4€150
5€100
6€50
от 7 до 10€25
от 11 до 50€10
от 51 до 100€5

Като допълнение на наградите за безплатни залози, Betfair е приготвил още една награда. Компанията ще зарадва един от първите 10-ма в крайното класиране, като му предостави възможността да посети мач на Арсенал в началото на сезон 2018/2019. Победителят ще бъде определен чрез томбола, а награда включва 2 билета за стадиона, 2 самолетни билета и хотелска стая. Билетите са двупосочни от София до Лондон и обратно. При отказ за получаването на тази награда, Betfair ще я замени със сумата от 500 евро в брой.

 

Финални думи

Както и сами може да се убедите, Betfair се е постарал да измисли доста атрактивни правила за играта си. Тя е подходяща за всички клиенти на бранда, а и не изисква по-специални условия. Просто залагате определена сума пари и спрямо направените залози печелите точки, които ви класират в играта. Не забравяйте да се включите в играта преди да започнете с класиращите се залози. Трупайте точки и си подарете страхотен бонус в края на футболния сезон.

Атанас Танев
Атанас е основател на проекта Ефирбет и е човекът, който стои зад всичко в сайта - ревюта, прогнози, бонуси, дизайн и т.н. Вълнува се от онлайн маркетинг, афилиейти, предприемачество и спорт.
Коментирай