1xbet Affiliate програма

Станете партньор на 1xbet

1xbet affiliates програма

Руският букмейкър 1xbet набира все по-голяма популярност в Европа. Високите коефициенти, големият избор от събития, както и платформите за следене на отделните срещи на живо привличат все повече потребители в сайта. Вие може да се обърнете към букмейкъра с предложение за съвместна работа. За целта трябва да кандидатствате в афилиейт програмата на сайта и при одобрение ще започнете да печелите от привличането на нови клиенти.

Това е т.нар. афилиейт маркетинг, който позволява на собственици на сайтове за спортни прогнози, новини, букмейкърски ревюта, казино продукти да рекламират 1xbet, а в замяна на това от компанията са предвидили комисионна за всеки доведен клиент. Тя се изчислява спрямо загубите на потребителя от залозите в сайта. Партньорската програма е достъпна за българите, така че спокойно може да вземете участие в нея. Изискванията към кандидатстващите не са големи, но обещаните печалби са повече от сигурни. В нашият първи обзор за 1xbet споделихме основно информация за спортните залози и бонуса в сайта им, а сега ще обърнем внимание на партньорската им програма. Ако разполагате с подходящ сайт, който има добър трафик, то афилиейтът на 1xbet ще ви помогне да заработите високи приходи от него.


Как да си направим афилиейт акаунт?

За да се превърнете в партньор на 1xbet, ще трябва да попълните формуляр за кандидатстване в сайта на кампанията. Това става на адрес https://1xpartners.com. Последното поле в менюто на сайта е предназначено за лица, които все още нямат акаунт, но желаят да открият такъв. Важно е информацията, която подавате да е коректна и да отговаря на тази във вашите документи за самоличност. При изискването на такива, те ще бъдат сверявани.

1xbet affiliate сайт за България

Процесът на регистрация е разделен на четири части.

 1. В първата от тях трябва да въведете информация относно акаунта участващ в партньорската програма. Изисква се потребителско име и парола, за да може системата да ви идентифицира при логин.
 2. Следва информация за контакти, в която трябва да попълните вашите имена, електронен адрес, телефон, скайп и предпочитан език. Те ще бъдат използвани при кореспонденция с вас.
 3. В следващия етап стигаме до момента, в който трябва да въведете интернет адреса на участващия сайт. Той ще бъде разгледан от представител на компанията. Запознайте се първо с условията за кандидатстване, защото е възможно да не бъдете одобрен при дадени ситуации. Афилиейтът води политика, ограничаваща участието на сайтове предназначени за непълнолетни потребители или такива съдържащи неподходящи материали.

Детайлите за плащането са задължителни за отбелязване. Те ще служат при извършване на тегления от сметката ви. Изберете опцията, която е най-удобна за вас. Задължително е маркирането на полето, с което се съгласявате с общите правила и условия. Прочетете ги преди да натиснете бутона за регистрация.

създаване на акаунт в 1хбет
Формуляр за регистрация и създаване на акаунт в 1хбет

Правила и условия на афилиейта им

В сайта на партньорската програма ще откриете всички правила и условия. Партньорите са длъжни да се съобразяват с тях и да ги спазват. При неизпълнение търговецът е в правото си да блокира акаунти.

В кратък вариант ще ви запознаем с основните правила, които 1xbet следи най-стриктно.

 • Партньорите нямат право да използват имейл спам, да публикуват в сайта изкачащи прозорци с реклама или такива скрити в съдържанието му без изричното съгласие на 1xbet.
 • Афилиeйтите са длъжни да използват предоставените от програмата рекламни материали. Допускат се лично изработени само, ако са одобрени от екипа.
 • Приходите в сайта не са фиксирани. Те зависят от активността на доведените потребители. Всеки партньор може да получи комисионна в максимален размер от 25%.
 • За извършване на теглене са необходими минимум 30 долара. Ако партньорът не е успял да ги събере през текущия месец, то те ще бъдат прехвърлени за следващия.
 • За разлика от други афилиейт програми, то тук афилиейтът може да поиска изплащане на натрупаната сума всяка седмица. Разбира се, ако е постигнал минималните изисквания за плащане.
 • 1xbet си запазва правото да забавя плащания в период до 2 месеца.
 • Забранена е употребата на бисквитки в сайтовете, които участват в партньорската програма.
 • Правилата и условията могат да бъдат променяни единствено от търговеца.


Какви са комисионните?

Стартовото възнаграждение е 20% с опция за увеличаване. Максималният процент комисионна, който може да бъде получен в афилиейт програмата е 25%. Покачването зависи изцяло от дейността и активността на доведените от вас потребители. Колкото по-голям оборот генерират, то толкова по-високи стават вашите комисионни.

Заявка за изплащане на приходите може да изискате до всяко 5-то число, а самото плащане се случва до 20-то число всеки месец. Партньори, които желаят плащанията им да бъдат седмично, трябва да съобщят това на член на екипа. Те получават своите комисионни единствено, ако са успели да изпълнят минималните условия и да имат поне 30 долара в своя портфейл. Ако балансът е отрицателен, то той се прехвърля за следващия месец и така, докато афилиейта отново не излезе на плюс.


Афилиейт код от 1xbet

Все още партньорската програма на 1xbet не предлага афилиейт код. Той би бил полезен за офлайн реклама, като привлечените клиенти ще го използват при регистрация. Системата, обаче, генерира уникален код за всеки регистриран партньор. Той е много полезен за онлайн реклама и позволява лесно идентифициране на афилиейта, който е довел нов потребител в сайта на компанията. Уникалният код се намира в изготвените банери и линкове. Използва се при воденето на статистики и отчети, относно кликванията и посещенията през рекламните материали. Кодът е отличителният белег на всеки партньор. Цялостната афилиейт мрежа се базира именно на него.


Мнение за афилиейт сайта

Партньорската програма на 1xbet разполага с олекотен сайт, в който потребителите могат лесно да се ориентират. Той е преведен на много езици, сред които е и българският. Това позволява на партньорите от България лесно да разчитат менюто и основните му функции. Осъществявате бърз контрол над партньорския профил и следите в реално време всички статистики. Платформата е създадена изцяло от софтуерната компания IncomeAccess. Доволни сме от техния проект и смело може да заявим, че афилиейт сайта на руския букмейкър разполага с много предимства.

Платформата разполага с множество статистики, които позволяват воденето на отчети в реално време. Вие получавате възможност за следене на кликванията върху банерите, импресиите, броя на регистрираните потребители, както и активността им. Това ще ви бъде много полезно за достигането на положителни резултати. В афилиейт сайта се намират и множеството банери и линкове, които уебмастърите могат да използват свободно.


Как да рекламираме 1xbet през афилиейта?

Успешната маркетинг стратегия включва рекламиране на предлагания продукт. Букмейкърът е изготвил за своите партньори редица рекламни материали, които да бъдат използвани за популяризация. Най-предпочитани са банерите, които могат да бъдат добавени в уебсайтовете. В афилиейта на 1xbet ще откриете куп шаблони, които да насочват посетителите ви към отделни части на сайта или да им показват най-актуалните предложения на букмейкъра.

Системата автоматично генерира html-а на банерите, като в тях бива добавен и вашия уникален код. Друг метод, който използват партньорите на 1xbet, са линковете. Те позволяват рекламиране в отделни социални мрежи. Не нарушавайте правилата на търговеца, който изрично е упоменал, че не толерира спам и забранява поставянето на изкачащи прозорци с банери в сайтовете.


Изплащане на печалби

Този въпрос вълнува най-много партньорите. 1xbet е една от малкото афилиейт мрежи, които предлагат много различни начини за теглене на средствата. Може да прехвърляте натрупаните си комисионни посредством различни интернет портфейли или да ги пренасочвате към игралния си акаунт в букмейкъра. За да стигнете до този етап, обаче, вие трябва да сте изпълнили условията на програмата и да имате минимум 30 долара в своята сметка. Още при самата регистрация трябва да изберете някой от предлаганите разплащателни методи.

Методи за теглене:

 • Прехвърляне към игралния акаунт
 • Skrill
 • Neteller
 • Webmoney
 • QIWI
 • Yandex.Money
 • China Union Pay


Мнение за поддръжката и обслужването

Макар това да е руски букмейкър, който все още не притежава лиценз за България, неговите партньори могат да бъдат обслужвани на български език. Няма как да не сме доволни от този факт, който позволява на родните афилиейти по-лесна комуникация с екипа на 1xbet. Възможностите за контакт са чрез имейл или скайп. Все още липсва телефон за връзка с екипа.

Ние сме изключително доволни от поддръжката на афилиейт мрежата. Обслужването бе на ниво и получихме отговор на изпратените запитвания. Всеки партньор може да задава въпроси, свързани с комисионни, статистика, поставяне на рекламни материали или да сигнализира за проблеми с програмата. Не се колебайте при затруднения да поискате помощ от него.


Контакт с афилиейт мениджър

Афилиейт мениджърът е част от екипа на компанията. Неговата работа е свързана единствено с партньорската програма, като е длъжен да дава навременни отговори на поставените от партньорите запитвания. Може да се обръщате към него, ако изпитвате проблеми с афилиейта и се нуждаете от помощ. Представителят на партньорската мрежа за България е Анастасия. Може да се свържете с нея чрез предоставените скайп и имейл.

официален email: support@1xbetpartners.com
skype: asanstacia1xbet

Финално мнение и оценка на партньорската програма

Афилиейт програмите са лесен и достъпен вариант за много уебмастъри да монетизират своите сайтове. Този онлайн бизнес не се нуждае от вложения, което го прави много популярен. Партньорството с букмейкърските компании се изразява в реклама на техния продукт. В замяна на това вие получавате комисионни от нетната печалба на букмейкъра.

1xbet предлага една от стабилните и надеждни партньорски програми. Комисионните не са от най-високите, но са сигурни, а и границата им за получаване е много малка. Нуждаете се само от 30 долара в акаунта си, за да ги изтеглите. Голямо впечатление ни направи фактът, че букмейкърът все още няма лиценз за България, но афилиейт сайтът му поддържа български език. Освен всичко това ние сме много доволни от самото обслужване. Като забележка относно съпорта, може да отбележим липсата на телефон, което в дадени ситуации затруднява партньорите. Получихме точни отговори на отправените въпроси. Афилиейт мениджърите се грижат за афилиейтите и им обръщат нужното внимание. Разбира се, имаме леки забележки относно афилиейта, но те не са толкова значими. Програмата е нова, така че леките неточности вероятно ще бъдат поправени.

На този етап нашият екип поставя оценка 8/10 на партньорската програма на 1xbet. Надяваме се в скоро време букмейкърът да получи лиценз за България, което да увеличи броя на потребителите в него и да не създава проблеми при регистрация. Препоръчваме го на всеки, който е готов да отдели нужното време, за да спечели едни добри доходи от своя сайт. 1xbet е букмейкър, който тепърва ще се развива в нашата страна, което позволява на родните предприемачи привличане на много нови клиенти.

Регистрация в 1xbet

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *