Betfair affiliates програма

Станете партньор на Betfair

Betfair affiliates програма

Всеки четящ тази статия е попадал на Betfair реклами във водещи спортни сайтове. Това е т.нар. афилиейт маркетинг, който позволява лесно монетизиране на уебсайта. Ако вие разполагате с такъв, може да пренасочвате трафика си към сайта на Betfair. При регистрация на някой от изпратените потребители, вие ще спечелите комисионна във вид на процент. Афилиейт програмата на Betfair е предназначена към собственици на спортни сайтове или такива, които предлагат ревюта на тема казино и покер.

betfair affiliate BG сайт

Някои от вас може би знаят, че споменахме за тази програма в нашето осново ревю за Betfair, в което разгледахме главно регистрацията, спортната секция и борсата. Този път ще обърнем изцяло внимание на афилиейт програмата им. Рекламодателят публикува правилата и условията в сайта, с които партньорът трябва да е запознат и да ги е приел. Betfair предлага всички инструменти, които са необходими за успешното рекламиране. Налични са банери и линкове, водещи до определена част от сайта. Одобрените партньори получават възможност за следене на доведените от тях потребители. Статистиката включва ключови детайли, които да помогнат за правилния анализ на рекламната кампания.

Още в самото начало партньорите трябва да са наясно, че букмейкърът не позволява своеволия и измами. Афилиейтите са длъжни да спазват приетите регламенти и да изпълняват условията на рекламодателя. При установяване на подобни действия, то акаунтът на извършителя може да бъде деактивиран.


Как да си направим афилиейт акаунт?

Участието в партньорската програма изисква попълването на формуляр за кандидатстване. Процесът не е толкова сложен, но е необходимо данните в него да бъдат достоверни. Те ще бъдат използвани за вашето идентифициране, комуникацията с вас и осъществяването на бъдещи плащания. Така само за около 10 минути вие ще се превърнете в следващия партньор на Betfair, който ще популяризира продукта и ще печели от тази си дейност.

  създаване на акаунт в бетфеър
  Изглед от създаването на акаунт и подробна информация за афилиейт сметка в Betfair

 1. Регистрацията в афилиейт сайта може да я стартирате от полето “Включи се”, което се намира в менюто. В първия етап е необходимо да въведете коректни данни относно вашата лична информация, като име и фамилия, адрес, телефон за връзка и майчиния език.
 2. Полето “Marketing information” е задължително. Там трябва да попълните сайта, участващ в кампанията. Той ще бъде разгледан подробно от компанията и ако не бъде одобрен, то вашата кандидатура няма да бъде приета. Данните за разплащане са важни, защото ще бъдат използване при извършване на тегления от акаунта. Отново напомняме да изпращате валидна информация.
 3. Последната част от процеса на регистрация е въвеждане на данните на вашия профил, които включват потребителско име и парола. Задължително е маркирането на полето, с което се съгласявате с представените от Betfair правила и условия. Прочетете ги преди да завършите регистрацията си.


Правила и условия на афилиейта им

Партньорската програма на Betfair разполага с правила и условия, които са подробно описани в сайта на кампанията. Всеки бъдещ партньор на сайта е длъжен да се запознае с тях. При нарушаване на някое от правилата или неизпълнение на дадено условие потребителят може да бъде наказан. Препоръчваме ви да ги спазвате, защото това ще улесни вашето участие в афилиейта.

Нека да разгледаме част от тях:

 • Забранява се участие на лица, които са непълнолетни. Betfair е в правото си да изиска лични документи, за да удостовери вашата възраст.
 • В партньорската програма не се допускат сайтове, които са насочени към аудитория под 18 години. Трябва да бъде изрично оповестено в част от сайта, че рекламните материали са насочени към пълнолетни лица.
 • Ако при проверка на сайта бъдат установени порнографски материали или такива, които съдържат расизъм, сексизъм и всякакви подобни форми, то сайтът няма да бъде одобрен.
 • Забранява се използването на домейни близки до този на Betfair.
 • Партньор, който през месеца не е привлякъл, нито един нов и активен клиент, ще бъде блокиран от системата.
 • Нарушения на приетите правила ще бъдат наказвани строго от Betfair. Потребителски акаунт може да бъде блокиран, дори без известяване.
 • Минималната сума за теглене е 50 евро или еквивалент в друга валута. Ако тя не бъде достигната през текущия месец, ще бъде прехвърлена за следващия.


Какви са комисионните?

Партньорите на Betfair могат да получават натрупаните си средства веднъж в рамките на 30 дни. При суми по-ниски от този праг, афилиейтът ще получи достъп до тегления след неговото достигане. Betfair предлага високи комисионни и редовно плащане.

Комисионните се формират въз основа участието на доведените от вас потребители в сайта на Betfair. Няма значение в коя секция на сайта ще залагат, нетните им загуби ще бъдат пречислявани към вашия баланс, но с леки промени.

Една от положителните страни на Betfair е, че при натрупан отрицателен баланс, той няма да бъде добавен към акаунта ви за следващия месец, а ще бъде изчистен.

25% комисионнаОт 0 до 5.000 GBP
30% комисионнаОт 5.000 до 10.000 GBP
35% комисионнаОт 10.001 GBP – ∞

Афилиейт код

Партньорската програма на Betfair не разполага с афилиейт код, който да препоръчвате на ваши близки или клиенти. В останалите букмейкъри този метод се използва за лесно привличане на нови клиенти офлайн. В Betfair автоматично се създават уникални кодове, които биват добавени във вашите рекламни материали. Ако се вгледате внимателно в html кода, който получавате, ще откриете вашия ключ.

Банерите и линкове, които са предоставени от Betfair са достатъчни за изграждане на една добра маркетингова кампания. Използвайте ги по правилния начин и не ги променяйте. Това може да наруши кода и системата да не го разпознава. В подобни ситуации, дори потребителите ви да се регистрират през вашия банер, те няма да бъдат пречислени към акаунта ви.


Мнение за афилиейт сайта

След подробно разглеждане на всички функционалности, нашите експерти останаха очаровани от афилиейт сайта на Betfair. Той разполага с приятен дизайн и добро структуриране на отделните елементи. Страниците са видими и лесно откриваеми. Правилата и условията са на място, което е достъпно за партньорите и те могат във всеки един момент да се запознаят с тях. Betfair използва софтуер, създаден от компанията netrefer.com. Тя е една от основните, които се занимават с изграждането на гамблинг приложения.

След регистрация вие получавате собствено меню, което съдържа ключова информация за вашия афилиейт акаунт. Ще откриете също статистика и отчети. Може да следите дейността на доведените от вас потребители, като импресии, кликове, регистрации и депозити. Това ще ви помогне при реализирането на нови идеи и подобряване на рекламната кампания. На видимо място в сайта са готовите рекламни материали, които партньорите на Betfair могат да използват свободно в своите сайтове и фейсбук групи.


Как да рекламираме Betfair през афилиейта?

Относно рекламните материали на Betfair, които са приготвили за своите партньори, може да дадем само суперлативи. Банерите са ефектни, част от тях анимирани. Показват водещи промоционални оферти, които несъмнено ще привлекат вниманието на посетителите ви. Част от тях показват актуални завишени коефициенти на дадени спортни събития. Betfair често организира подобни бонуси, насочени към водещи футболни или боксови сблъсъци. Освен банери за спортни залози, ще намерите такива и за другите раздели на сайта. Това позволява рекламиране на продукта в сайтове на различна тематика.

Линковете, които генерира Betfair са уникални. Можете да ги използвате, като ги препоръчате на близки и приятели или ги споделите в своите фейсбук групи и страници. Не прекалявайте с постването им, защото ако бъде установен спам от член на екипа, то вашият акаунт може да бъде деактивиран.


Изплащане на печалби

Разплащателните методи, предлагани в афилиейт мрежата на Betfair са значително повече, отколкото в останалите подобни програми. Тук имате достатъчно богат избор, като вариантите са достъпни и за нашата страна. Изплащането на печалби, както споменахме по-нагоре в ревюто, се извършва единствено, ако сте довели поне един нов активен потребител през месеца и сте натрупали сума над 50 евро. Ако ще участвате в програмата, като физическо лице, може да не попълвате и да не подписвате документи. На фирми, използващи афилиейта на Betfair, е разрешено подписването на договор за получаване на събраните комисионни срещу предоставяне на фактура.

Методите за разплащане в афилиейта са:

 • E-Wallets, като Entropay, Skirll, Neteller
 • Превод по банкова сметка
 • Превод в игралния акаунт

Последният метод е често предпочитан, защото позволява изтегляне на средства и по други начини. Като цяло от Betfair са се погрижили партньорите им да не се притесняват за начина на теглене. Компанията обработва заявките много бързо и в кратък срок изплаща комисионните.


Мнение за афилиейт поддръжката и обслужването

В поддръжката и обслужването на партньорите откриваме съществена разлика спрямо останалите компании. От betfair са избрали малко по-нестандартни методи, които според нас са изключително практични и позволяват бърза комуникация с афилиейт мениджърите.

Може да се свържете с член на екипа, като използвате фейсбук страницата или туитъра на Betfair affiliates. Достъпен начин за всеки желаещ да получи информация или да разреши проблем, свързан с акаунта, постъпленията, статистиката или използването на рекламните материали. Друг вариант за осъществяване на контакт с е използването на имейл адреса. Гарантираме, че комуникацията е бърза и ще получите желания отговор от професионалните афилиейт мениджъри, които отговарят за партньорската програма.


Контакти с афилиейт мениджър

В екипа на Betfair са включени лица, които имат за задача да помогнат на афилиейтите. Вие получавате навременен отговор на всякакви въпроси и проблеми, свързани с програмата. Може да се свържете с афилиейт мениджър на посочените страници или на имейл affiliates@betfair.com.

Страници във фейсбук и туитър на Betfair affiliates:

Фейсбук: www.facebook.com/BetfairAffiliates/
Профил в Туитър: twitter.com/betfairpartners

Финално мнение и оценка на партньорската програма

Впечатлени сме от предлаганата услуга на компанията. Разбира се, има дребни детайли, които се нуждаят от подобрение. Нужни са повече възможности за връзка с екипа, както и осигуряване на афилиейт код за по-лесно разпространение на продукта. Рекламните материали, които предлага Betfair са много полезни и осигуряват възможност за покачване броя на регистрациите.

Екипът ни поставя оценка 9/10 на афилиейта. Доволни сме от предлаганите разплащателни методи, високите комисионни и най-вече от мигновения отговор на съпорта. Изискванията към афилиейтите не са чак толкова непосилни, което позволява участието на сайтове с по-малък трафик. Предлагаме ви да опитате с тази партньорска програма, която е напълно безплатна, но може да повиши значително доходите ви.

Регистрация в Betfair Affiliates

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *