10LV Inbet

Palms Bet Affiliate програма

Станете партньор на Palms Bet

Palms Bet Affiliates програма

Ако харесвате платформата на Палмс Бет и разполагате със собствен сайт или блог, имаме нещо интересно за вас. В случай, че платформата ви е свързана със спорта, представя ревюта на букмейкъри, казино и покер прегледи и други материали със същата обвързаност и тематика, то можете да кандидатствате за афилиейт програмата на компанията и да станете техни партньори. Има доста интересни оферти, затова можете да обърнете внимание и да се информитате за всички бонуси на Palms Bet, с които да привлечете своите посетители да се регистритат като нови клиенти в сайта.

Защо да кандидатствате?

Причината е много проста и ще използваме само една дума – печалба. Ако решите да рекламирате и популяризирате сайта на букмейкъра и в случай, че бъдете одобрени, вие ще можете да спечелите до 50% комисионна + бонус за първите два месеца. Как да ги получите, ще разгледаме по-подробно в следващите редове.

Какво представлява програмата?

Накратко това е професионална маркетинг система, която бива използвана от компании и самостоятелни лица (собственици на уеб сайтове/блогове), с цел запознаване на техните читатели, постители и клиенти с услугите, които Палмс Бет предоставя на своите играчи. Чрез всеки привлечен от вас потребител, при неговата регистрация и залози, букмейкърската компания печели нов клиент, а вие процент печалба. По този начин компанията има за цел да ви се отблагодари.

Подобно на официалния сайт на Palms Bet, платформата на програмата също е представена в отделен сайт. Той е достъпен на три езика – български, английски и испански – като в текущия преглед интерес за нас представлява българската езикова версия.

Отляво е разположена секция с няколко възможни опции сред които:

 • Главна ▽
 • Акаунт ▽
  • – Вход– Регистрация
 • Правила ▽
 • Информация ▽

Така изглежда за нерегистриралите се потребители. Когато обаче бъдете одобрени и се впишете със своите имейл и парола това, което ще виждате отлявата страна на сайта е:

 • Главна ▽
  • – Бърза статистика– Статистика– Активни играчи– Плащания
 • Медия ▽
  • – Галерия– Демо слот игри– Статистика на банерите
 • Акаунт ▽
  • – Маркетингов код– Моят профил– Верификация– Смени паролата– Изход

В централната част има сменящ се, динамичен слайдер, който предствая най-примамливото от афилиейт програмата и под който е налична информация за добре дошли, която има за цел да ви въведе съвсем накратко в същността на партньорската програма.

Вдясно ще видите потребителска иконка, която натискайки я ще имате опция за вход. Ако я изберете ще бъдете препратени към логин формата за създаване на нов акаунт, за която ще поговорим по подробно в следващата част.


Регистрация на акаунт в афилиейт платформата

регистрационна форма в Палмс Бет за афилиейт клиенти
Изглед от регистрационната форма в афилиейт програмата на Palms Bet

В следващите няколко стъпки ще проследим процеса по създаване на нов акаунт за афилиейт програмата на Палмс Бет.

 1. Посетете този адрес.
 2. След като го отворите, в адресната лента на вашия браузър, пред вас ще се появи регистрационният формуляр от скрийншота по-горе.
 3. Имате 3 секции („Данни на акаунта“, „Лични данни“ и „Допълнително“, които трябва да попълните.
 4. В „Данни на акаунта“ имате 3 задължителни полета, а именно имейл адрес, потребителско име и уеб сайт, където трябва да впишете URL адресът на вашия сайт, от който смятате да промотирате компанията.
 5. В секция „Лични данни“ разполагате с 5 полета, 4 от които са задължителни за попълване. Въведете информация за реалното си име и фамилия, оставете телефонния си номер, от падащото меню посочете държавата, в която живеете и по желание можете да дадете и адреса си на местоживеене.
 6. В частта „Допълнително“ ще трябва да изберете от няколко възможни избора как сте разбрали за афилиейт програмата на компанията, а също така да разкажете какви са вашите планове и как смятате да промотирате Палмс Бет. Бъдете внимателни и обмилсете това, което ще предоставите като информация. Тя трябва да е достатъчно убедителна, но и достоверна, за да бъдете одобрени от екипа на платформата.
 7. Препоследното нещо, което ще трябва задължително да направите е да поставите отметка [✓] на празното квадратче, с което да потвърдите, че сте запознати с общите правила на букмейкъра. Съветваме ви да отделите колкото време ви е неободимо и да ги изчетете, защото е важно да се информирате.
 8. Най-накрая, когато сте изпълнили всички останали 7 стъпки е време да натиснете тъмно синия бутон Регистрация.

След като вече имате акаунт в афилиейт сайта можете да последвате тази връзка, която ще ви отведе до формата за вход във вашия новосъздаден акаунт. Ще бъдете подканени да въведете потребителското име и паролата, с които сте се регистрирали. Когато сте готови с въвеждането им, натиснете бутона за Вход.


Правила и условия на Палмс Бет афилейта

Както при всички останали платформи, така и тук има определени правила и условия, с които трябва да се съгласите. В момента на регистрация, както споменахме и по-рано и с поставянето на отметка в специалното за това поле, вие давате своето съласие. Ето защо е добре да се запознаете с всичко и дори и да не ви се губи време в четене, повярвайте ни, тази инвестиция не е никак излишна.

В следващите редове ще ви запознаем с някои от основните разпоредби в Palms Bet Affiliates.

Общи правила и условия за участие в афилиейт програмата:
 • За да кандидатствате за програмата е задължително да предоставите вярна информация за себе си. В случай, че се наложи корекция, незабавно уведомете Палмс Бет за настъпилите промени и им предоставете актуалните данни.
 • Ако след като сте попълнили формуляря получите обратна връзка (под формата на мейл) от „Телематик Интерактив България“ ЕООД (Палмс Бет) се приема, че договорът между вас и дружеството е сключен.
 • От компанията си запазват правото да откажат подадения от вас формуляр за регистрация, ако счетат, че не отговаряте на техните общи условия.
 • Палмс Бет има пълното право също така да закрие потребителската ви сметка във всеки един момент, ако бъдат установени злоупотреби, измами или някое от действията ви бъде в разрез с техните правила.
 • Като партньори на Palms Bet вие сте задължени да рекламирате по най-добрия начин предлаганите от тях продукти. Няма право обаче да изоползвате непозволени средства за маркетинг и реклама като например спам (без значение от неговата форма), използайки средства, които по някакъв начи накърняват и уронват престижа на компанията или са в разрез със законните начини за промотиране.
 • Като рекламодател на компанията вие сте задължени да си осигурите минимум петима нови и активни играчи всеки месец, като поне двама от тях трябва да са активно залагащи за всеки календарен месец.

Информация за комисионните

Стартовата комисионна е в размер на 30%, но ако сте много добри в това, с което се занимавате и успеете да привлечете повече клиенти да се регистрират и залагат активно в платформата на Palms Bet, този процент може да достигне до 50%. Ето как таблично изглежда структурата на комисионната в Палмс Бет:

Парична сумаПроцентно възнаграждение
между 0 и 15 000 лв.30%
между 15 000 и 30 000 лв.35%
между 30 000 и 50 000 лв.40%
над 50 000 лв.50%

И все пак, ако сте нов партньор, вие печелите бонус за първите 2 месеца. Изключение се прави само ако нетната печалба, която сте акумулирали, възлиза на по-голям процент от споментатите по-долу:

БонусI-ви месецII-ри месец
Комисионна40%35%

След като изтекат тези стартови два месеца, възнаграждението ви бива определено спрямо обичайните за букмейкъра граници и връзки между проценти и нетна печалба, които разгледахме в първата таблица.


Афилиейт код от Palms Bet

В случай, че молбата ви за партньорство с Палмс Бет бъде одобрена, регистрирайки се в системата, вие ще получите уникален афилиейт код, който ще помогне на дружеството да разбере кога даден потребител е направил акаунт в сайта на букмейкъра благодарение на вас и е достъпил техния сайт през вашия реферален линк.

Ако до момента не сте се занимавали с афилиейт, може би ви звучи сложно, но не е така. Нека да дадем един бърз пример, за да изясним ситуацията. Ако даден потребител избере връзката, която вие сте посочили на сайта/блога си, а тя го препрати към официалния сайт на Palms Bet, където той реши да направи регистрация и да залага, от букмейкърската комания ще знаят, че този клиент е създал акаунт при тях благодарение на вас и вие ще спечелите от това.


Мнение за афилиейт сайта на Палмс Бет

Партньорската програма на Palms Bet разполага със сайт на български език. Това прави работата с него много лесна и достъпна за всички желаещи да използват услугата. Друго предимство е статистстиката, с която разполагате, в случай, че бъдете одобрени. Маркетинговата платформа, разработана от „Телематик Интерактив България“ ЕООД позволява следене на броя регистрирани клиенти през вашите линкове. Ще бъдете известени също и за извършените от тях депозите, броя залози и техните суми.

Личи си, че от дружеството са се постарали преставената платформа да бъде лесна, ефективна и удобна за упавление. Вяваме, че дори да нямате голям опит с афилиейт платформи, то разработената от Palms Bet няма да ви затрудни по какъвто и да било начин. Адмирации отправяме и към всички опции, които са на разположение при вписване в системата.


Рекламиране на Palms Bet през афилиейта

рекламиране на Palms bet affiliate
Изглед от страницата за „Статистика на банери“ в афилиейт програмата на Палмс Бет
Макар и новостартирала компания, Палмс Бет е в течение на тънкостите, използвани в рекламата и има своите стратегии и начини за привличане на нови клиенти. От дружеството любезно ще ви осигурят готови рекламни материали, които можете да използвате в своите сайтове. Сред най-често използваните са банерите. Техните размери са различни, така че лесно да се напаснат спрямо различните секции в повечето платформи. Конкретно при Palms Bet големината на банерите е 970х90, 728х90 или 486х60. Всеки един от тях има свое ID (уникален номер), както и HTML код, който можете да копирате от бутон „Copy“ и да поставите във вашия сайт. Най-полезното е, че всяко изображение разполага с готов код, в който е добавен и вашият линк с идентификационния ви номер. Тази поредица от символи се намира след makretingCode.

Изплащане на печалби

Въпросът с изплащането на печалби е може би един от най-важните и е на преден план пред бъдещите рекламодатели на Палмс Бет. Дружеството на „Телематик Интерактив България“ ЕООД заплаща в размер на определен процент от привлечените от него играчи. Този процент зависи от нетната печалба и залозите, направени от конкретния играч от старта на всеки нов отчетен период (календарен месец).

Комисионната, която сте натрупали, бива изплатена от Палмс Бет, когато всички правила и условия, които от дружеството са поставили, са изпълнени. Към момента печалбите се изплащат чрез банков трансфер. Безспорно сигурен и удобен начин да изтеглите своите парични средства, но за сметка на това недостатък може да се окаже времето за изчакване за извършване на дадената транзакция.


Контакти с афилиейт мениджър

Тъй като афилиейт маркетингът е специфична ниша е съвсем нормално да имате нужда от помощ. За тази цел имате насреща афилиейт мениджърите на Палмс Бет, които любезно ще ви помогнат, в случай, че имате някакви въпроси. За комуникация с един от афилиейт мениджърите, използвайте предоставената информация:

Станислав Иванов (афилиейт мениджър),
Телефон за връзка: 0884721192

Букмейкърът дава възможност да се свържете с някой от екипа, използвайки електронна поща, като връзка може да осъществите на следния имейл: [email protected]

Физическият адрес, на който е регистрирана копанията е: гр. София, район Илинден, ул. „Кукуш“ №7. Локация на посочения адерс в Google Maps.


Заключение и оценка на партньорската програма

По наше мнение, афилиейт програмата и платформата на Palms Bet имат изключително добро представяне. Регистацията не отнема много време. Не е сложна и дори за начинаещи не би представлявало проблем, ако проявят желание да изпробват своите умения за привличане на нови клиенти чрез маркетинг в техните лични сайтове. Единственият недостатък, който можем да отбележим е, че към момента единственият начин за изплащане на печалби е чрез банков трансфер. Може би за напред компанията трябва да помисли върху това как да увеличи списъка си с налични методи. И въпреки това смятаме да поставим 9 от 10 за платформата, която Palms Bet са изградили и предоставят на всички, които имат желанието да ги рекламират и печелят от това.

Ако и вие искате да станете партньор на букмейкъра можете да кандидатствате само в случай, че сте пълнолетни. Надяваме се, че този преглед ви е помогнал да се запознаете с програмата и ви желаем успех в привличането на нови клиенти към платформата на Палмс Бет!

Регистрация в Palms Bet Affiliates

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Публикувано на 07 ноември 2018, последна промяна на 29 август 2023
Коментирай