Winbet Affiliate програма

Станете партньор на Winbet

Относно афилиейт програмата на Winbet

Winbet е сравнително нова развлекателна компания на пазара, която логично търси популяризация. За целта от компанията са изградили афилиейт програма, която да увеличи броя на потребителите. Всеки желаещ собственик на уебсайт може да се включи в нея. От букмейкъра предлагат комисионна в размер на 30% за привличане на нови клиенти. Вашата задача е да разпространявате рекламните материали на Winbet, а в замяна на това от компанията ви гарантират твърд процент за всеки доведен потребител.

По подобние на сайта на букмейкъра Winbet, партньорската програма разполага също със сайт на български език, в който ясно са написани правилата и условията за неговото ползване. Партньорите получават възможност за водене на пълна статистика, включваща броя на новорегистрираните потребители, техните залози и натрупаната комисионна. Winbet разполага с изключително красиви и цветни банери, грабващи окото на посетителя. Постоянните бонуси и добавяните нокаут предложения всеки ден ще ви помогнат в рекламирането на букмейкъра.

Препоръчваме ви да следвате изградената от Winbet стратегия. Доказани професионалисти са изготвили успешен модел, по който да действате. Използвайте готовите шаблони за рекламиране и следете често отчета си. Това ще ви даде полезна информация относно печелившия модел към който да се насочите.


Как да си направим афилиейт акаунт?

Процедурата по създаване на афилиейт акаунт отнема не повече от 10 минути. Необходимо е да посетите сайта на програмата www.winbetaffiliates.bg, където ще откриете бутона за регистрация. Самата страница е на английски език, но това може да бъде променено от падащото меню. Важно е попълването на полетата да включва само вярна информация, защото тези данни ще бъдат използвани от компанията при вашата идентификация, връзката с вас и осъществяването на транзакции. Задължително условие е да бъдат попълнени всички полета, пред които има звездичка.

winbetaffiliates bg регистрация

 1. Първата част от регистрацията изисква въвеждане на информация относно самия акаунт, като потребителско име, парола, имейл адрес, валутата, която ще бъде използвана от вас, както и вашата страна.
 2. В останалите полета е необходимо попълване на вашите лични данни, включващи имена, адрес и други.
 3. Важно е попълването на полето с интернет адрес на уебсайта, който ще участва в партньорската програма. Той ще бъде проверен от екипа на сайта и при одобрение ще може да го използвате за реализиране на рекламна кампания.
 4. В най-долната част в страницата регистрация трябва да маркирате, че сте съгласни с посочените от Winbet правила и условия. Прочетете ги преди да завършите с попълването на документа за кандидатстване. Ще ви бъдат полезни, защото дори да сте извършили нарушение без да знаете, акаунтът ви може да бъде блокиран.
 5. В рамките на едно денонощие ще получите отговор, дали сте одобрен за партньор на Winbet.

създаване на афилиейт акаунт в уинбет
Регистрационен формуляр за Уинбет афилиейт

Правила и условия на афилиейта им

Всеки желаещ да се включи в партньорската програма на Winbet трябва да следва и да спазва стриктно предоставените правила. Потребители, които ги нарушават или не отговарят на поставените условия, могат да се разделят със своите акаунти.

Накратко ще ви представим основните изисквания на компанията за афилиейта им:

 • Участващите физически или юридически лица трябва да приемат общите правила и условия на програмата при извършването на регистрация.
 • В партньорската програма се приемат само пълнолетни лица, които разполагат с изграден уебсайт или имат идея за популяризиране на продукта по друг начин.
 • От афилиейта изискват привличането на поне пет нови и активни клиента всеки месец. Към активни клиенти се причисляват потребители, които са извършили залози на стойност поне 50 валутни единици в някоя от секциите на сайта.
 • На афилиейтите се забранява регистрирането на сайтове, които съдържат търговската марка Winbet или използват подобни домейн имена.
 • Няма да бъдат одобрявани кандидатури на сайтове, които са насочени към потребители под 18 години, съдържат порнографски материали, расизъм, дискриминация или подкрепят незаконни действия, които са в разрез със законите.
 • Ако в срок от шест месеца не бъдат доведени поне пет потребителя в букмейкъра, то партньорският акаунт може да бъде закрит.
 • Минималната сума за теглене е 50 валутни единици.
 • Комисионните се изчисляват на база обявените от афилиейта проценти. Партньорите печелят част от нетната печалба на компанията.
 • Winbet си запазва правото да променя или добавя нови условия към партньорското споразумение.


Какви са комисионните?

В сайта на търговеца ясно са упоменати комисионните. Партньорите печелят част от нетната печалба на компанията. Всеки афилиейт може да доведе неограничен брой потребители, ако те загубят дадена сума пари, то партньорът получава процент от тях. Например, вие сте довели потребител, загубил през изминалия месец 1000 лв., то вие ще спечелите 30% от тях или общо 300 лв.

Партньорите могат да изискат теглене на своите средства, ако са изпълнили поставените условия и са заработили поне 50 единици от избраната при регистрация валута. Изплащането става до 15-то число на следващия месец.

Комисионните в Winbet са предварително определени и не подлежат на коментар. При промени компанията ще ви уведоми допълнително.


Афилиейт код от Winbet

След приключване на регистрация всеки партньор получава свой уникален код, който може да използва за промотиране на продукта. Той се намира в изготвените банери и линкове. Уникалният код служи за разпознаване, когато доведете нов посетител в сайта на букмейкъра. Winbet все още не предлагат афилиейт код, затова повечето афилиейти използват уникалния си такъв за привличане на нови потребители в сайта.

Генерираният автоматично код от системата ви позволява следене на основна информация относно афилиейт мрежата. Чрез него получавате пълна статистика за импресиите, кликовете върху банерите и линкове, както и броя на регистрираните потребители и осъществените от тях залози. Не променяйте своя уникален код, защото в подобен случай системата няма да разпознава вашите рекламни материали.


Мнение за афилиейт сайта

Партньорската програма на Winbet разполага със сайт на български език. Това прави боравенето с него много лесно и достъпно за всички желаещи да използват услугата. От компанията се доверяват на готов софтуер, създаден от Myaffiliates.com. Системата е удобна и позволява бързо изчисляване на доведените потребители и натрупаните комисионни.

В сайта ще откриете пълна статистика и отчети за всички привлечени от вас потребители. Платформата позволява следене на броя регистрирани клиенти през вашите линкове, като присъства информация за техните депозити и извършени залози.

Кликванията и импресиите се изчисляват автоматично и ще ви дадат сведение за честотата на регистрации през вашите банери. Тракването е използван инструмент, който ви информира, дали сте създали успешна рекламна кампания или не.

От Winbet са изградили продукт, който може да бъде използван, дори от лица, които не са се занимавали с изграждането на подобни маркетингови стратегии. Впечатлени сме от наличните инструменти в афилиейт мрежата на букмейкъра.


Как да рекламираме Winbet през афилиейта?

Winbet е търговец, изградил готови рекламни материали за своите партньори. Вие не се нуждаете от никакви инвестиции относно реклама, а може да използвате създадените от компанията готови банери и линкове. Те включват вашите уникални кодове и единствено трябва да ги поставите на избраните от вас места в сайта. Препоръчително е те да са видими за потребителите.

Банерите на Winbet affiliates са много ефектни и гарантират голям ръст в кликванията. Изградени са от професионални дизайнери и включват подходящи цветове, близки до тези на букмейкъра. Насочени са към отделни части на сайта, едни са предназначени за спортните залози, други за казино и т.н. Това позволява използването им в по-широк кръг от сайтове.

Някои от банерите съдържат информация относно валидни промоции и оферти, които да заинтригуват вашите посетители. Един от най-добрите бонуси на букмейкъра са нокаут залозите, включващи пет събития със завишени коефициенти.

Готовите линкове може да ги използвате за рекламиране сред близки и приятели. Доказан успешен маркетинг модел е рекламата в развити фейсбук групи и страници, които имат хиляди фенове. Все пак от Winbet следят рекламирането на техния продукт, затова не прекалявайте със спама и се грижете за поддръжката на рекламните материали.


Изплащане на печалбите

Още в процеса на регистрация се изисква попълване на метода, по който желаете да получавате своите средства. Изплащането на комисионните в Winbet е един от малките проблеми на афилиейта, защото не разполагат с множество от опции.

 • Сред вариантите за разплащателен метод са ePay.bg и банков трансфер.
 • Изплащането се извършват до 15-то число следващия месец. Достъп до теглене получават партньори, които са верифицирали своите акаунти, т.е са изпратили за проверка документ, като лична карта, шофьорска книжка или паспорт. Не се нуждаете от подписването на допълнителни договори, ако участвате в партньорската програма, като физическо лице.

За фирмите са предвидени договори, които могат да бъдат сключени, за да получават своите комисионни срещу представяне на фактура. Изплащането на натрупаните печалби в афилиейта на Winbet се осъществява много бързо и със сигурност ще си получите парите, ако сте отговорили на всички условия и не сте извършвали нарушения.


Мнение за поддръжката и обслужването

Партньорите могат да се възползват от обслужването във всеки един момент. Специално за вас от компанията са назначили афилиейт мениджъри, които са напълно запознати с условията и правилата на кампанията. Те ще ви помогнат при изграждането на един страхотен модел, който да увеличи вашите постъпления.

Екипът ни се запозна с предлагания от компанията съпорт и смело може да заявим, че сме изключително доволни от него. Получихме навременен отговор на поставените от нас въпроси. Обслужването е много приветливо и ще ви помогне със сигурност. Може да задавате въпроси, свързани със статистиката, поставянето на рекламни материали, изплащането на печалби и други свързани с афилиейт мрежата.


Контакти с афилиейт мениджър

В афилиейт сайта ще откриете имейл, на който може да изпращате своите запитвания. Адресът на предоставената електронната поща е info@winbetaffiliates.bg. Там ви очакват професионалисти, готови да сътрудничат за рекламата в уебсайтовете, да ви подготвят за онлайн маркетинга или просто да отговарят на въпроси, свързани с афилиейта на Winbet.

Предоставяме ви и възможност за връзка с представител на Winbet, който работи на длъжността афилиейт мениджър. Използвайте предоставените контакти по предназначение и задавайте своите въпроси свързани с афилиейт мрежата тук към г-н Христофор Христов:


Финално мнение и оценка на партньорската програма

Направихме пълен анализ на търговското предложение от Winbet и останахме удовлетворени от видяното. Екипът ни се запозна с всички спецификации и предлагани услуги от афилиейт мрежата. Намерихме всичко търсено и необходимо за изграждането на успешна онлайн реклама.

Доволни сме от обслужването на компанията, където ни посрещна един приветлив персонал. Получихме мигновен отговор на всички запитвания и проблеми.

Сайтът на афилиейт програмата разполага със страхотни екстри, които ще помогнат за разрастването на кампанията ви и трупането съответно на по-високи приходи.

Статистиката е много добре изготвена и показва ключови неща, като кликвания, брой на регистрациите и движението по сметките на активните потребители.

Програмата разполага с качествени рекламни материали, които ще накарат вашите посетители да кликнат на тях. Те са с размери, които позволяват поставянето им в отделни части на сайта. Включват разнообразни промоционални оферти, като нокаут залози, начални бонуси за спорт или казино и други валидни предложения.

Линковете съдържат вашите уникални кодове и пренасочват потребителите ви директно към сайта на букмейкъра. Позволена е употребата им във фейсбук или други социални мрежи, които смятате, че ще привлекат необходимия интерес.

Поставяме оценка на партньорската програма 10/10, защото останахме наистина доволни от комисионната, от качествения съпорт и всички налични инструменти. Препоръчваме на всеки собственик на уебсайт да опита афилиейта на Winbet. Гарантираме, че ще останете приятно изненадани, разбира се, ако изпълнявате поставените правила и условия и не ги нарушавате.

Регистрация в Winbet Affiliates

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *