BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Петър Борисов

Айнтрахт Франкфурт има нов спонсор в лицето на Betway

Видяно 68 пъти
Айнтрахт Франкфурт има нов спонсор в лицето на Betway

Глобалният букмейкърски оператор Betway подписа тригодишна сделка с немския футболен клуб Айнтрахт Франкфурт. Сделката ще направи оператора официален партньор на клуба и марката Betway ще грейне на ЛЕД екраните и рекламните пана на стадиона. Айнтрахт се класира отново за Лига Европа и това предоставя на Betway по-широка експозиция на партньорството. Всичко това подчертава желанието на оператора да работи с все по-големи футболни клубове и да подкрепя най-престижните спортни събития.

Майк Бродовски, ръководител на отдел маркетинг в Betway, каза: „Голяма привилегия е да си партнираме с Айнтрахт Франкфурт. Клубът се наложи като сериозен фактор в Бундеслигата през последните години. Това е вълнуващ момент за отбора, който ще участва и този сезон в Лига Европа и ние наистина очакваме с нетърпение да ги подкрепим в това начинание, независимо дали това ще е у дома или в чужбина.
Аксел Ферман, говорител на борда на Айнтрахт Франкфурт: „Влизаме в стратегическо партньорство с Betway в труден период, което го прави още по-значимо. Betway иска да разшири бизнеса си в цяла Германия и сме щастливи, че ние ще дадем своя положителен принос за растежа на компанията с емоциите и силата около марката на нашия клуб.“

Букмейкърът Betway разширява влиянието си в немската Бундеслига, като има сходни партньорства също с Херта Берлин, Вердер Бремен и Щутгарт

Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай