Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Alphawin Alpha Коефициенти

Видяно 30 пъти
Alpha коефициенти

Според анализаторите и настоящите потребители му потребители новият оператор Alphawin предлага доста добри коефициенти на повечето видове спортни дисциплини, лиги и пазари. От друга страна, на платформата редовно ще ви откривате и специална категория ексклузивни ставки, които значително и силно се открояват от повечето на пазара. Става въпрос за така наречената селекция с ТОП коефициенти. Повече за нея ще разберете, ако останете с нас, и прочетете до края това ръководство.

Вход в Alphawin


Какво представляват Alphawin ТОП коефициенти?

ТОП коефициенти е специално предложение на Alphawin. Можете да го намерите и само под името Алфа коефициенти. Информация за тази оферта има и в раздела Промоции на оператора, тъй като сама по себе си тя има характеристиките на някои видове бетинг бонуси. Под ТОП или Алфа коефициенти разбираме специални ставки, които на ежедневна база ще ви бъдат предлагани от оператора. Това са завишени и много по-високи от стандартните за пазара коефициенти. Всеки ден операторът Алфауин ъпдейтва списъка си с топ коефициенти и всеки потребител, а и гост без регистрация на сайта, може свободно да ги разгледа.

На какви събития Alphawin предлага ТОП коефициенти?

Алфа коефициенти се предлагат на различни мачове от повечето видове спортни дисциплини и лиги. Обикновено става дума за най-горещите и интересни събития за деня. Най-често, операторът ги взима от следните видове спорт: тенис, футбол, баскетбол и бейзбол, но на практика компанията не се ограничава по никакъв начин и често ще срещате специални Алфа ставки и за мачове от други дисциплини.


Какви маркети са заложени в Alphawin ТОП коефициенти?

Подобен е и случаят с пазарите. В Alphawin ТОП коефициенти има много интересни и разнообразни маркети. Те съвсем не се ограничават само до класическите пазари 1х2, точен резултат и така нататък. В секцията с Алфа коефициенти има и екзотични бетинг опции с Под/Над, отбор да спечели с точно попадение на даден футболист и много други.


Къде да открия Alphawin ТОП коефициенти?

Alphawin ТОП коефициенти

За да видите кои са дневните предложения за Алфа коефициенти, трябва да влезете в сайта на оператора и да погледнете в лявата част на вашия екран. Фокусирайте се върху секция ТОП лиги. Под изброените най-горещи лиги за залози в дъното на списъка ще се натъкнете на категорията Алфа коефициенти, отбелязана с икона под формата на глобус. Кликнете върху нея и ви се покажат дневните предложения.


Как да направя залог на мач от Alphawin ТОП коефициенти?

Влезте в секцията Алфа коефициенти. След това прегледайте наличните предложения за деня. Разгледайте добре какви са ставките за всяко от тях. Изберете подходящо събитие с предложения маркет и направете своето предположение за прогноза по начина, по който го правите с което и да е друго събитие от Alphawin спортната програма. Фиксирайте стойността на залога, който искате да поставите. Потвърдете своя залог и ще го видите като активен в електронния си фиш, намиращ се в дясната част на вашия екран.


Специални правила и условия за Алфа коефициенти

Тъй като ставките в секцията Алфа коефициенти са доста завишени, операторът е въвел няколко условия, с които трябва да се съобразите, ако решите да се възползвате от тях:

  • Максималният залог, който можете да поставите на събитие от Алфа коефициенти, е 40 лева.
  • Предложение от Alphawin ТОП коефициенти не може да се комбинира със селекция от класическата спортна програма на оператора в множествен залог.
  • Нямате право да се възползвате от функцията Cash Out за залог, направен на събитие от Алфа коефициенти.
  • В случай че селекцията с Alphawin ТОП ставки включва в себе си два или повече мача, тя ще е налична за поставяне на залог до началото на първия мач.
  • Залозите, направени предложение от Алфа коефициенти, се уреждат в зависимост от резултата в края на редовното време. Възможно е изключение от това правило. В този случай операторът изрично ще го упомене.

Често задавани въпроси

Какво представляват Alphawin ТОП коефициенти?

Това са специални залози със завишени ставки, предоставени в отделна категория на Alphawin страницата.

Колко често се сменят предложенията за Alphawin ТОП коефициенти?

Операторът ъпдейтва списъка си с Алфа коефициенти на ежедневна база.

Мога ли да комбинирам залог с Alphawin ТОП коефициенти и такъв от общата спортна програма?

Не, това не е позволено, но можете да правите комбинация от две селекции от секцията Alphawin ТОП коефициенти.

Къде мога да видя актуалните предложения за Алфа коефициенти?

Всички дневни предложения за Алфа коефициенти са достъпни в едноименната категория, разположена в дъното на секцията ТОП лиги в лявата част на вашия екран при влизане в страницата Спорт.

Какъв е максималният залог, който мога да поставя на Alphawin завишени коефициенти?

Максималната сума за залог от категорията Alphawin коефициенти е 40 лева.

Какви събития са включени в Alphawin ТОП коефициенти?

В секция Алфа коефициенти ще откриете най-горещите събития от дневната спортна програма. Те включват мачове от различни спортни дисциплини, като най-често става дума за футбол, тенис и баскетбол.


Финални думи

ТОП коефициенти Алфауин е чудесна опция за поставяне на залози с интересни пазари, но най-вече със значително завишени маркети. Операторът е достатъчно гъвкав в тази си оферта, тъй като всеки ден предлага различни мачове от повечето видове спортни дисциплини, като се фокусира главно върху най-интересното от ежедневната си спортна програма. Очакваните печалби от залог с Alpha коефициенти са доста по-високи от средните за платформата.

Играйте в Alphawin

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай