Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Cash Out в Alphawin

Видяно 31 пъти
кеш аут в Alphawin

Макар че новият букмейкър Alphawin има сравнително малко опит, но с вече перфектно изградена репутация сред българските потребители. Бетинг сайтът впечатлява с чудесна спортна програма и множество интересни оферти и полезни функции за по-успешно представяне. Сред наличните Алфауин опции откриваме както ексклузивни за целия пазар у нас, така и класически, без които трудно можем да си представим едно пълноценно буки. Пример за втория вид полезен инструмент в Alphawin е Cash Out. Вижте повече детайли за нейната същност и начин на приложение в следващите редове.

Към Alphawin Кеш Аут


Какво представлява Alphawin Кеш Аут?

Alphawin кеш аут

Cash Out е полезен бетинг инструмент наличен в Alphawin. Букмейкърът го определя като специална оферта, затова и можете да прочетете повече за него в секцията с описанията на наличните бонуси, озаглавена Промоции и достъпна през основното меню на сайта.

За всички, които имат известен бетинг опит, трябва да кажем, че Alphawin Cash Out работи по идентичен начин, по който работи във всяко друго буки. За онези от вас, които са в началото на своята активност в сферата на спортните залози, ще разясним, че Кеш Аут е начин да намалите финансовия риск.

По-конкретно инструментът се явява като спасителен пояс в онези случаи, в които вече сте поставили своя залог, но в хода на развитието на мача се оказва, че прогнозата ви е била грешна.

За да не изгубите цялата стойност на своя залог, можете да се възползвате от Alphawin Cash Out предложението още преди да е приключило събитието. Букмейкърът ще ви предложи сума, с която да откупи така направената ви бетинг селекция. Ваше е решението дали ще приемете предложението.

Ако го направите, залогът се затваря и се обявява за уреден. Вие получавате по сметката си паричната сума, предложена ви от Alphawin и за вас вече няма значение как ще приключи мачът.


Какви видове Cash Out са налични в Alphawin?

Приветстваме решението на Алфауин да предложи на аудиторията си услугата Кеш Аут в пълния й вариант. Става въпрос за две разновидности на инструмента.

Пълен Cash Out. В този случай букмейкърът затваря целия залог. Откупва се цялата стойност на залога, която сте поставили. След като приемете предложението, за вас вече няма значение как ще свърши мача.

Частичен Cash Out. В този случай компанията затваря само определена част от вашия залог. Останалата продължава да е активна. Частта, която е останала като активна, определя и евентуалната печалба или загуба, която ще претърпите, след като мачът приключи и в зависимост от вашата първоначално поставена прогноза.


Как се използва Кеш Аут Алфауин?

В Alphawin предлагат услугата Cash Out за повечето събития и поставени залози. Все пак, за да се уверите, че можете да се възползвате от инструмента, трябва първо да погледнете дали опцията е отбелязана като активна. Това може да стане през вашия електронен фиш. Ако за конкретния залог Alphawin предвиждат Cash Out, ще видите специално означение. Натискайки върху него, ще получите и информация каква сума ви предлага компанията, за да откупи и закрие залога ви, както и дали имате опция за избор между пълен и частичен Кеш Аут.


Специални условия за Alphawin Cash Out

Моля, имайте на предвид следните специални правила за използване на инструмента Кеш Аут в Алфауин:

Можете да използвате функцията Cash Out както за единични, така и за множествени залози.

Не можете да използвате функцията Кеш Аут в случай, че коефициентът на селекцията е по-висок от 30.00, както и в случаите, когато даден пазар е блокиран, респективно конкретната линия или отделна селекция вече не е налична.

Стойността, която бетинг сайтът ще ви предложи за откупване на залога, зависи от постоянното движение на коефициентите за конкретната селекция в реално време.

Всеки залог, който е уреден чрез Кеш Аут, не може да се използва в качеството си на квалифицращ залог за условията, предвидени за изпълнение на бонуси и други видове промоции.


Често задавани въпроси

Какво е Alphawin Cash Out?

Кеш Аут е специално предложение от Alphawin да откупи вашия залог срещу определена сума преди края на мача.

Кога да използвам Alphawin Кеш Аут?

Препоръчваме ви да използвате опцията Cash Out в случаите, когато установите, че така направената от вас прогноза не отговаря с действителното развитие на дадено събитие. По този начин ще си спестите голяма загуба и ще покриете част от финансовия риск.

Какви видове Кеш Аут има в Алфауин?

От Алфауин ви предоставят възможността да се възползвате от двете класически форми на опцията Кеш Аут – частичен и пълен.

Каква е разликата между пълен и частичен Cash Out Alphawin?

При пълния Alphawin Cash Out букмейкърът урежда целия ви залог и го затваря окончателно. При частичен Кеш Аут само определен % от вашия залог е откупен, докато остатъкът продължава да е активен и за него можете да реализирате печалба в края на мача, ако прогнозата ви се окаже правилна.

Как да използвам Alphawin Cash Out?

Когато Alphawin предвижда опция да откупи поставен от вас залог, ще видите предложението директно в своя електронен фиш.

Длъжен ли съм да приема всяка оферта за Кеш Аут от Алфауин?

Не, не сте длъжни. Ако предложението на Alphawin не ви допада, можете да го отклоните и да оставите залога си активен.


Заключителни думи

Alphawin Cash Out е страхотен начин да коригирате последствията от грешно направена от вас прогноза за по-голяма част от събитията и залозите в сайта. Положително е, че компанията е гъвкава и предоставя и двете разновидности на услугата – частичен и пълен Кеш Аут.

Вход в Alphawin

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай