Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Залози на еСпортове в Alphawin

Видяно 32 пъти
Alphawin еСпортове

За радост на всички спортни фенове, в сайта за залози Alphawin се предлага обширна спортна програма. Но освен на класически спортни дисциплини, тук можете да поставяте и залози на така наречените електронни спортове. Познати още като еСпортове, те стават все по-популярни сред залагащите и у нас, и по цял свят. Alphawin еСпортовете са представени на доста добро ниво, а опциите ви за бетинг на такъв тип събития са разнообразни и достатъчно задоволителни в целта ви да преследвате максимални печалби и забавление на сайта.

Вход в Alphawin


Къде да намерим Alphawin еСпортове?

Залози на еСпортове ще откриете в основната спортна програма на Alphawin. По-конкретно, първо трябва да влезете в сайта (не е задължително да се регистрирате или да се логвате, за да разгледате eSports категорията). След това погледнете в лявата част на вашия екран, където е поместен пълният списък с наличните видове спорт. Някъде в средата на този списък ще видите и категорията еSports. Ще видите, че за този вид спортове можете да правите както предварителни, така и залози в реално време. Доказателство за това е и присъствието на еСпортове в секцията На живо и наличието на означението в зелено „На живо“.


Какви видове eSports има в Алфауин?

Alphawin пряко предаване

Не премествайте погледа си от лявата част на вашия екран в списъка с налични спортни дисциплини. Именно на това място ще можете да видите какви еСпортове Alphawin предлага за залози, включително и в реално време. Когато намерите категорията eSports, натиснете върху оранжевата стрелка. Пред вас ще се покажат всички видове Alphawin еСпортове:

  • Counter-Strike Battles
  • Rainbow Six
  • Counter-Strike Global
  • Call of Duty
  • Starcraft 2
  • Warcraft 3
  • Dota 2
  • League of Legends

При натискане на допълнителната стрелка, която ще се появи сред всеки от така изброените видове eSports, от Alphawin ще ви запознаят с актуалните в момента турнири и пазари. Така например, когато изберете Call of Duty, ще ви се покажат Call of Duty League 2022 – Kickoff Tournament.

Имайте на предвид, че пазарите за еСпортове в Alphawin са изключително разнообразни. След нашия преглед на раздела се убедихме, че бетинг опциите в тази категория са наистина много на брой. Всеки от вас – без значение дали сте начинаещи, или напреднали – ще съумее да открие подходящия залог за себе си. В допълнение, уточняваме и, че Алфауин eSports са с доста добри коефициенти. При някои от събитията ставките са доста над средните на пазара по сравнение с големите букмейкъри, действащи у нас с официален лиценз.


Често задавани въпроси

Мога ли да залагам на еСпорт в Alphawin?

Да, можете. Alphawin предлага обширна категория с eSports в своята актуална спортна програма.

Възможно ли е да поставям eSports залози на живо в Алфауин?

Да, възможно е. Alphawin разполагат с голям набор от еСпорт залози на живо.

Кои игри влизат в обхвата на Alphawin еSports?

Повечето от най-популярните видеоигри попадат в наличните бетинг опции на Alphawin в категория eSports, в това число и Dota 2, Worcraft, League of Legends, Call of Duty, Counter Strike и много други.

Добри ли са коефициентите за Alphawin eSports?

Да, добри са. Информацията е потвърдена както от нашите анализатори, така и от самите потребители в Alphawin.

Важи ли опцията Live Streaming за Алфауин еСпорт събития?

Да, важи. Alphawin много често предава на живо събития от сферата на eSports.

Има ли дългосрочни пазари в категория Алфауин еСпортове?

Да, от време на време от Алфауин предоставят и дългосрочни залози за краен победител в еСпорт турнири.


Финални думи

Alphawin еСпортове е една от активните категории видове спорт за залози – предварителни и на живо. След като я откриете в списъка с налични дисциплини, бързо и лесно можете да се ориентирате в предложенията по лиги, видове игри и пазари. Прави добро впечатление, че от Алфауин предоставят доста добри ставки за повечето видове маркети в раздел eSports.

Играйте в Alphawin

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай