10LV Inbet
Efirbet

Комбо Триумф в Alphawin

Видяно 75 пъти
Alphawin Комбо триумф

В Alphawin можете да поставяте широк кръг от залози всеки ден. На потребителите се предоставя обширна спортна програма с мачове от различни спортни дисциплини и от различни краища по света. За тях вие имате правото да правите както единични, така и множествени залози. Опцията за множествени залози в Alphawin BG, между другото, е подкрепена и подобрена с една специална оферта. Тя се нарича Комбо Триумф Алфауин и ще бъде основната тема в днешното ни ръководство.


Какво представлява Алфауин Комбо триумф?

Комбо Триумф Алфауин е вид специална оферта. Като такава, тя е поместена с подробна информация за преглед в страницата Промоции, където детайлно са разяснени и останалите бонуси на Alphawin. Самата оферта е посветена на множествените залози. Според условията й, всеки път, когато потребител постави такъв тип залог и селекциите му се окажат успешни, наградата му ще бъде завишена. Става въпрос за получаване на кеш бонус в размер на до 60% от начислената печалба за конкретния множествен залог.


Как да спечеля по-голяма печалба от Alphawin Комбо триумф?

Основната ви задача е да направите множествен залог и всички селекции в него да излязат верни в края на мачовете. В Комбо Триумф можете да поставяте прогнози на събития от всички категории. Нямате ограничения откъм вид спорт, първенство и пазар. Задължително условие обаче е множественият ви залог да включва минимум три селекции. Няма максимален праг за броя мачове, които да поместите в своя Alphawin Комбо Триумф. Друго важно условие, което трябва да спазите, е всяка от селекциите да е с минимален залог 1.40.


Как се определя наградата от Alphawin Комбо триумф?

Максималната печалба, която можете да спечелите при успешен множествен залог с Alphawin Комбо Триумф, е в рамките на 60% от общата печалба. Имайте на предвид обаче, че това е максималната, а не гарантираната печалба.

Конкретният процент на увеличение зависи от един-единствен фактор, а именно броя селекции във вашия множествен залог. Печалбите, предвидени в Alphawin Комбо Триумф следват тази логика:

 • Брой селекции: 3 – Бонус 4%
 • Брой селекции: 3 – Бонус 5%
 • Брой селекции: 4 – Бонус 10%
 • Брой селекции: 5 – Бонус 15%
 • Брой селекции: 6 – Бонус 20%
 • Брой селекции: 7 – Бонус 25%
 • Брой селекции: 8 – Бонус 30%
 • Брой селекции: 9 – Бонус 35%
 • Брой селекции: 10 – Бонус 40%
 • Брой селекции: 11 – Бонус 60%
 • Брой селекции: 12+ – Бонус 60%

Специални правила и условия за Алфауин Комбо Триумф

Комбо триумф в Alphawin

От Алфауин са определили и няколко специални правила и условия, с които трябва да се съобразите, когато се възползвате от офертата Комбо Триумф:

Ако затворите залог с Cash Out, той автоматично отпада и не се смята за квалифициращ за вземане на повишена печалба от Alphawin Комбо Триумф.

В случаите, когато дадена селекция от вашия множествен залог е уреден като печеливш, печалбата ви автоматично ще бъде добавена към вашия баланс по игралната ви сметка, но под формата на „Допълнителна печалба“.

Максималната сума, която можете да спечелите от Комбо Триумф в Алфауин, е 5000 лева.


Често задавани въпроси

Какво представлява Комбо Триумф Alphawin?

Alphawin Комбо Триумф е специална оферта, която ви носи до 60% увеличение на печалбата в случай на успешна прогноза на всяка от селекциите във вашия множествен залог.

Каква е максималната печалба, която мога да спечеля от Alphawin Комбо Триумф?

Максималната печалба, която можете да спечелите от Alphawin Комбо Триумф се равнява на 60% от нетната печалба за залога и достига до 5000 лева.

Каква е минималната печалба от офертата Комбо Триумф?

Минималното увеличение на печалба в случай на успешен множествен залог по бонуса Комбо Триумф Alphawin е в размер на 4% от нетната печалба.

Колко най-малко селекции мога да включа в Alphawin Комбо Триумф?

Минималният брой на селекции за вашия множествен залог по офертата Alphawin Комбо Триумф, трябва да е 3.

Какви събития мога да включа в моя множествен залог за Алфауин Комбо Триумф?

Алфауин не ви ограничава откъм видове спорт, лига или мач за селекциите, които трябва да включите в своя Комбо Триумф множествен залог. Единственото условие е всяка от селекциите да е с минимален залог 1.50.

Кой може да участва в Alphawin Комбо Триумф?

Всеки официално регистриран потребител в Алфауин може да се възползва от офертата Комбо Триумф.


Заключение

Комбо Триумф Алфауин е чудесна оферта за любителите на множествени залози. Промоцията има ясно определени правила и условия, а предвидената печалба от нея е повече от страхотна. Най-хубавото е, че в Комбо Триумф в Алфауин няма ограничения, включително и времеви и на практика потребителите могат да се възползват от тази бетинг опция по всяко време.

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай