BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Регистрация в Alphawin

300 лв. Стартов бонус
Ad disclosure
В Efirbet може да се насладите на престой, който не включва реклами. За да съществуваме обаче, ние използваме т.нар. бизнес модел на Афилиейт маркетинг. Чрез различните Affiliate линкове на нашия сайт, ние свързваме посетителите ни със сайтовете за залози онлайн. Така има шанс да получим комисионни в замяна, за да продължаваме с усърдната си работа и разработката на още полезно и качествено съдържание. Прочетете повече за нашия бизнес модел в секция За Нас на сайта.

Букмейкърът Alphawin се в края на 2021-ва година и в рамките на първите дни след дебюта си успешно прие стотици бетинг ентусиасти от цялата страна. За да станете част от Alphawin, трябва да преминете през стандартна процедура по регистрация на нов акаунт.

Как се прави регистрация в Alphawin?

Регистрацията в Alphawin е лесна и бърза за изпълнение. В нея няма нищо смущаващо или различно от регистрациите във всички съвременни онлайн букмейкъри. Необходимо предварително условие е да имате 18 години. Ако сте пълнолетни, можете да отворите нов акаунт в Alphawin чрез следните лесни стъпки:

Alphawin регистрация
  1. Влезте в официалния сайт на Alphawin и натиснете бутона „Регистрация„.
  2. На екрана ще се отвори формата за регистрация, разделена в две основни стъпки. Попълнете празните полета с валидни данни.
  3. Първа стъпка: потребителско име с минимум 6 символа, имейл, телефонен код, мобилен номер и надеждна парола по ваш избор.
  4. Втора стъпка: име, фамилия, ЕГН, дата на раждане, месец на раждане и година на раждане
  5. Маркирайте, че имате навършени 18 години и, че сте съгласни с Правилата и условията, както и с Политиката на поверителност на сайта (предварително ги прочетете).
  6. Маркирайте, че желаете да получавате бонуси и промоции и натиснете отново бутона „Алфауин регистрация“.
  7. На вашия имейл ще получите линк за потвърждаване и активиране на акаунта.

Alphawin регистрация

Трябва ли да се верифицирам в Alphawin?

След регистрация Алфауин ще ви позволи да играете. Препоръчително е обаче веднага да преминете към процеса по верификация. Верификацията е задължително условие за правото на теглене от игралната сметка. В процедурата няма нищо сложно или трудно, особено ако спазвате инструкциите на букмейкъра. Верификацията има за цел да удостовери, че предоставените от лични данни, съвпадат с вашите лични данни.

За да преминете успешно през верификацията, трябва да изпратите ясно и четливо изображение на ваш документ за самоличност, използван от вас платежен инструмент и банково извлечение, на което фигурират вашите имена и сметката на банковата карта. След като прегледат вашите документи, от екипа по поддръжка на Alphawin ще се свържат с вас с потвърждение или с нови указания за допълване на пакета от документи.

Препоръчваме ви да го направите веднага, след като си откриете сметка и чак тогава да депозирате средства и да ползвате избрания Alphawin бонус код, за да се забавлявате.

Регистрация в Alphawin през телефон

Alphawin мобилна регистрация

Ако предпочитате да играете през смартфон или таблет, букмейкърът има чудесно разнработено Alphawin мобилно приложение под формата на мобилна страница. През мобилната платформа също можете да отворите нов акаунт в букмейкъра. Не е нужно да се регистрирате наново, за да играете в движение, ако вече сте го направили през десктоп устройство. Бутонът „Регистрация“ е разположен отново в горния десен ъгъл на вашия екран. В мобилната регистрация на Alphawin ви очаква същата форма за регистрация със същите празни полета за попълване с вашите лични данни.

Често задавани въпроси

Мога ли да се регистрирам в Alphawin, ако нямам 18 години?

Не, не можете. Този, както и всеки легален и официално лицензиран букмейкър, приема само пълнолетни граждани.

След регистрация ли получавам Alphawin бонус за добре дошъл?

Стартова оферта получава всеки, който отвори нова сметка в Alphawin. Тя обаче става активна не след регистрация, а след като направите първия си депозит на сайта.

Как да възстановя забравената си парола?

Ако не можете да влезете в Alphawin игралната си сметка, под полетата за потребителско име и парола, натиснете бутона „Забравена парола?“. Следвайте инструкциите за смяна на паролата.

Задължително ли е да се верифицирам, след като си отворя Alphawin акаунт?

Верификацията е задължителен процес в Alphawin. Не е задължително обаче да преминавате през него веднага след като си отворите акаунт. Без верификация обаче нямате право на теглене от сметката си.

Не получих линк за активация на Alphawin акаунт, какво да правя?

Проверете в спам папката на електронната си поща. Ако писмото за активация не пристигне в рамките на 15 минути, свържете се с отделна по поддръжка за съдействие.

Задължително ли е да направя Alphawin регистрация от България?

Да. За момента Alpha win оперира само на територията на страната, така че ако искате да си направите регистрация, че трябва да го сторите от България.

Безопасна ли е регистрацията в Alphawin?

Да, регистрацията в този букмейкър е напълно безопасна. Операторът е надежден и с добра репутация. Компанията, която стои зад него има дългогодишен опит в бранша, по-конкретно в сферата на физическите игрални казино зали. Alphawin разполага и с официален лиценз, предоставен от НАП България.

Alphawin Регистрация

Експерт залози Елица Мартинова
Сертифициран Експерт
Елица Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.