10LV Inbet
Efirbet

Създай залог в Alphawin

Видяно 86 пъти
Създай залог в Алфауин

В Alphawin разполагате с огромно изобилие от спортни залози. По всяко време и от всяка точка на страната можете да прогнозирате събития от всякакъв ранг и различни дисциплини, включително и в реално време. А за да ви бъде лесно, удобно и най-вече приятно, докато се наслаждавате на бетинг активността си на платформата, Алфауин онлайн ви е подготвил множество интересни предложения и функция. За една такава ще говорим в следващите редове. Тя е наречена Създай залог в Alphawin и е добре позната със своите аналози в други лицензирани букмейкъри у нас и на опитните, и на начинаещите играчи.

Създай Залог в Alphawin


Какво представлява Създай залог в Алфауин?

Създай залог в Alphawin е вид бетинг функция. Въпреки това, тя предоставя възможност за по-голяма печалба. Ето защо операторът я включва в своята секция Промоции. Там можете да намерите подробна информация за самата идея на инструмента. Накратко, със Създай залог Алфауин всеки официално регистриран потребител получава повече гъвкавост в поставянето на множествени залози. Идеята на тази функция е да направите комбинация от няколко пазара за едно и също събитие. Резултатът от използването на Създай залог в Alphawin е по-висок краен коефициент, респективно и възможност за по-висока печалба.


Как да използвам Alphawin Създай залог функцията?

Alphawin Bet Builder

За да се възползвате от Alphawin функцията Създай залог, се логнете в системата и разгледайте актуалните мачове в спортната програма. Изберете дадено събитие, за което искате да залагате. След това, селектирайте и желаните от вас пазари.

Имайте предвид, че офертата Създай залог Алфауин е достъпна обаче само за футболни срещи. В пазарите обаче няма никакви ограничения. Можете да включвате в своя множествен залог както основни – 1х2, под/над и други – така и маркети за всяко полувреме, хендикап, двоен шанс, двата отбора да отбележат и така нататък. След като приключите с избора си на селекции, ще видите в своя електронен фиш (вдясно на вашия екран) и целия множествен залог, както и крайната ставка за него. Ако сте доволни от така направената комбинация, потвърдете залога си.


Условия на Alphawin Създай залог опцията

Преди да пристъпите към поставянето на множествен залог чрез Създай залог Alphawin опцията, моля, прочетете следните условия и правила, с които е редно да се съобразите:

  • Минималният брой селекции, които можете да включите във функцията Създай залог с Alphawin, е 2.
  • Минималният брой селекции, които можете да включите във функцията Създай залог с Alphawin, е 6.
  • Не можете да използвате опцията Кеш Аут за която и да е селекция, както и за целия множествен залог, поставен чрез Alphawin Създай залог.
  • Можете да правите комбинация от множествен залог чрез Alphawin Създай залог и отделни селекции и други множествени залози от наличната спортна програма.

Често задавани въпроси

Какво представлява Alphawin Създай залог?

Това е популярна бетинг функция. С нея Alphawin ви дава възможност да съставяте множествени залози от няколко пазара за едно и също събитие.

Колко селекции мога да включа в Създай залог Алфауин?

Минималният брой селекции е две, а максималния – 6.

Какви събития мога да включвам във функцията Алфауин Създай залог?

Тази опция позволява избор единствено и само на футболни събития.

Какво е предимството на Alphawin Създай залог?

Основното предимство на функцията Създай залог с Алфауин е, че поемате пълен контрол върху начина, по който ще залагате, но в допълнение ви се предоставя и доста добър краен коефициент.

Мога ли да използвам Кеш аут за Създай залог в Alphawin?

Не, не можете да се ползвате от функцията Кеш Аут за която и да е селекция от вашия множествен залог, поставен чрез опцията Създай залог.

Какви пазари мога да включа в Създай залог Alphawin?

Допускат се повечето видове пазари при избор на селекции за вашия множествен залог през Алфауин Създай залог офертата.


Финални думи

Създай залог е популярна бетинг функция и потребителите в Alphawin могат да са повече от доволни, че я получават в пълен вид и достъпна 24/7 за всички футболни събития от спортната програма. С нея играчите се превръщат в тотални мастери на активността си в сайта, а освен това се сдобиват и с отличен краен коефициент на така създадения множествен залог.

Към Alphawin

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай