Efirbet

Теглене на печалби от Alphawin

Видяно 166 пъти
Alphawin теглене

Когато натрупате печалби в Alphawin, настъпва време и за първото теглене от вашата игрална сметка. Букмейкърът предлага изключително лесна и удобна за целта процедура. Ако някога сте разполагали с игрален акаунт в гейминг или бетинг сайт, няма да се затрудните с нея изобщо. Все пак, нашият екип създаде специално ръководство, което максимално да ви улесни с всяко Alphawin теглене. Вижте повече подробности в редовете по-долу.


Теглене на пари от Alphawin в Стъпки

Следвайте описаните по-долу стъпки, за да направите заявка за теглене и да получите вашите средства максимално бързо и безпроблемно. Моля, не забравяйте, че при какъвто и да е проблем, свързан с процедурата за Alphawin теглене, винаги можете да се свържете с отдела по поддръжка за съдействие.

  1. Влезте в сайта на Алфауин и се логнете в системата чрез бутона Вход в горния десен ъгъл на вашия екран.
  2. Преминете към опциите в своя профил и заявете Теглене в раздела с Финансови транзакции, в който е поместена и опцията за Депозит.
  3. Изберете най-удобния за вас достъпен разплащателен метод. Проверете какви са неговите изисквания и ограничения, за да се вместите в тях.
  4. Селектирайте сумата, която искате да изтеглите от своята сметка.
  5. Потвърдете желанието си да направите теглене от Alphawin.

Дръпнете пари от Alphawin

Необходимо е да изчакате определено време, в рамките на което от финансовия отдел на Алфауин ще придвижат вашата заявка. Нашият опит ни показа, че букмейкърът прави всичко възможно да извърши съответната проверка в максимално кратки срокове, а потребителите да получат печалбите си възможно най-бързо, лесно и удобно.

Алфауин тегления

Кога имам право на теглене от Алфауин?

За да се сдобиете с право на теглене в Алфауин, е необходимо да отговаряте на няколко условия. Те са задължителни и без да покриете изискванията, няма да можете да изтеглите своите печалби. Ето за какви условия става на въпрос:

Необходимо е вашият акаунт да е не само официално регистриран и потвърден, но и верифициран. Нашият съвет е да преминете през процедурата по верификация в Alphawin веднага след като завършите регистрацията си. Така ще си спестите време за в бъдеще, включително и когато решите да изтеглите средства от игралната си сметка.

Разбира се, нужно е да имате и натрупани печалби във вашия Alphawin акаунт. Имайте на предвид, че букмейкърът е определил минимална сума за теглене от игралната сметка. Тя се равнява на 30 лв. От друга страна, в зависимост от избрания от вас платежен метод съществуват и ограничения за максималния праг на тегленето.

Имайте на предвид, че не можете да заявите Alphawin теглене, преди да изпълните всички предвидени условия за превъртане на бонуси, от които сте се възползвали. Обикновено, това изискване касае началните оферти в Алфауин. Внимателно ги прочетете в секцията Промоции, като изберете бонусът, който сте заявили, използвали и получили.

В някои случаи някои от наличните разплащателни средства за теглене няма да са достъпни за вас. Такава хипотеза е налице, когато не сте използвали конкретния метод предварително за извършване на депозит в Alphawin. Когато депозирате с дадената разплащателна система, тя автоматично ще ви се появи и в списъка за налични методи за теглене.


С какви разплащателни методи мога да правя Alphawin теглене?

От Alphawin са предвидили един доста дълъг и напълно задоволителен списък с достъпни платежни средства. Този букмейкър е въвел добре познатата система да предостави еднакви методи за плащане както за потребителските депозити, така и за техните тегления.

Метод за разплащанеМинимум изтеглянеМаксимално тегленеВреме за транзакция
Visa ЛогоVisa30 лв.10 000 лв.1-5 работни дни
MasterCard ЛогоMasterCard30 лв.10 000 лв.1-5 работни дни
Skrill ЛогоSkrill30 лв.5 000 лв.до 24 ч.
ePay.bg ЛогоePay.bg30 лв.5 000 лв.до 24 ч.
EasyPay ЛогоEasyPay30 лв.5 000 лв.Няколко минути
Cashterminal ЛогоCashterminal---
Bank Wire Transfer ЛогоBank Wire Transfer30 лв.10 000 лв.1-3 работни дни
Fast Bank Transfer ЛогоFast Bank Transfer30 лв.10 000 лв.Няколко минути
Bitcoin ЛогоBitcoin---
Fast Pay ЛогоFast Pay30 лв.4 999 лв.до 24 ч.
A1 ЛогоA1---
BACB ЛогоBACB---
Pay by VIVACOM ЛогоPay by VIVACOM---
Phyre ЛогоPhyre---

Често задавани въпроси

Кога мога да направя теглене от Алфауин?

Когато натрупате достатъчно печалба, верифицирали сте своя Alphawin акаунт и сте изпълнили всички условия за превъртане на бонусите, които сте използвали.

Каква е минимална сума за Alphawin теглене?

Минималната сума, която можете да изтеглите от вашия Алфауин акаунт, е 30 лева.

Колко най-много мога да изтегля в Alphawin?

Максималната сума за теглене в Alphawin се различава в зависимост от избрания от вас платежен метод. Тя варира от 5000 до 10 000 лева.

Мога ли да изтегля печалбите си с SMS?

Не. Макар че може да направите в платформата на Alphawin депозит с SMS, този метод не е достъпен за теглене.

Защо не мога да използвам даден валиден метод за теглене в Alphawin?

Понякога е необходимо първо да направите депозит с конкретния разплащателен метод, за да можете по-късно да го използвате за целите на вашето Alphawin теглене.

Има ли такси за Алфауин теглене?

Не, за никой от платежните методи Alphawin не предвижда такса за теглене. Всяко теглене е напълно безплатно.

Колко време трябва да чакам, за да получа своята печалба от Alphawin?

Времето, за което се извършва едно Alphawin теглене, зависи от избрания от вас платежен метод. Някои от методите осигуряват незабавно теглене, докато при други е нужно да изчакате от 1 до 5 работни дни.


Заключение

Теглене в Алфауин може да направи всеки потребител, отговарящ на предварително поставените за целта условия. От там насетне самата процедура е изключително лесна. Съмняваме се да срещнете каквито и да е затруднения с нейното извършване. Можем да направим извод, че тегленето в Alphawin е не само удобно и бързо, но и достъпно за потребителите, защото не е обвързано с каквито и да е такси и комисионни.

Към Alphawin

Efirbet
Експерт
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай