10LV Inbet
Efirbet

Виртуални спортове в Alphawin

Видяно 78 пъти
Alphawin виртуални спортове

Alphawin e едно от последните попълнения в родния сектор с бетинг компании. Букмейкърът Алфауин впечатлява с доста прилична спортна програма и множество интересни опции за залагане. Сред тях попада и разделът Виртуални спортове, в който ги очакват рекорден брой предложения. В никой друг български или чуждестранен букмейкър с лиценз у нас няма да откриете толкова богата и широка гама от виртуални бетинг опции. В този материал ще ги разгледаме в детайли, така че останете с нас, ако имате интерес към залозите на виртуални спортове и още не сте тествали системата на Алфауин.

Вход в Alphawin


Къде да намеря Алфауин Виртуални спортове?

Бързо, лесно и безпроблемно ще откриете наличните виртуални предложения в Алфауин. Първо, трябва да влезете на сайта на оператора. Имайте на предвид, че можете да разгледате всички видове виртуални спортове и пазарите за тях и без да имате регистрация в страницата, а само като гости. Ще откриете едноименната секция Виртуални спортове в основното меню на платформата. Тя е на предпоследна позиция, непосредствено преди актуалните Промоции. С натискането върху бутона, ще бъдете препратени към нова страница. В нея всичко е обяснено подробно, а услугите са разположени на една ръка разстояние за едно наистина пълноценно бетинг преживяване.


Какво представляват виртуалните спортове в Alphawin?

В Alphawin ще намерите класическата услуга виртуални спортове. При нея можете да поставяте залози на анимирани, компютърно генерирани събития вместо на реални мачове. Начинът на прогнозиране при тях е идентичен с този на класическите спортни събития. Основната разлика е, че всички събития от категория Alphawin виртуални спортове траят не повече от 5 минути. Това означава, че в максимално кратки срокове ще разберете дали печелите или губите.

Освен това за удобство на потребителите от Алфауин предлагат и анимирано предаване на живо на всяко от събитията. Тази услуга има специална екстра, позволяваща ви да връщате назад, ако сте пропуснали важен момент от мача.


Кои са наличните Alphawin Виртуални спортове?

Alphawin виртуални спортове

Както вече споменахме, в Alphawin ще откриете рекорден брой виртуални дисциплини и лиги. Нека обаче да започнем с изброяването на типове виртуални спортове в тази платформа. Ето какво откриваме в Алфауин програмата за виртуални събития:

 • Футбол
 • Баскетбол
 • Тенис
 • Бейзбол
 • Моторни спортове
 • Гонки с кучета
 • Гонки с коне
 • Тенис на маса

Какви са наличните виртуални футболните лиги в Alphawin?

Големият брой виртуални събития в Alphawin се дължи главно на факта, че една от спортните дисциплини е представена не от една или две лиги. Става въпрос за виртуалният футбол. Ако изберете него, ще се насладите на богато разнообразие от първенства, а именно:

 • Виртуална английска лига по футбол
 • Виртуална Бундеслига
 • Виртуална Шампионска лига по футбол
 • Виртуална Световна купа по футбол
 • Виртуална Европейска лига по футбол
 • Класическа виртуална футболна лига

Видове пазари за Алфауин виртуални спортове

Разнообразието от пазари също е запазена марка на секцията Виртуални спортове в Алфауин. Принципно, голяма част от най-популярните маркети, познати от класическите предварителни и залози на живо са налични и тук. Ето какви пазари намерихме в различните дисциплини на секция Alphawin Виртуални спортове:

 • Футбол – краен резултат, 1х2, първо и второ полувреме, общо брой голове
 • Баскетбол – победител, най-резултатна четвърт, първо полувреме, победител с продължение
 • Тенис – точен резултат, пазари за сет, бързи пазари, пазари за геймове, хендикап
 • Бейзбол – хендикап, точен резултат, печеливша разлика, пазари за ининги, четно/нечетно
 • Моторни спортове – място в класирането, краен резултат
 • Гонки с кучета – краен победител
 • Гонки с коне – краен победител
 • Тенис на маса – победител, победа с над/под точки, първи да отбележи, точен резултат, най-дълга поредица от точки, общо точки нечетно/четно и под/над точки

Често задавани въпроси

Какви видове Виртуални спортове има в Alphawin?

В Alphawin ще откриете следните видове виртуални спортове: футбол, тенис на маса, гонки с кучета, гонки с коне, моторни спортове, баскетбол, тенис и бейзбол.

Кои са достъпните футболни лиги в секция Alphawin Виртуални спортове?

Виртуалният футбол в Alphawin е представен от следните лиги: Световна, Европейска, Класическа футболна лига, Шампионска лига, Висша лига в Англия, Бундеслига.

Къде да намеря актуалните залози за Виртуални спортове в Алфауин?

Алфауин е отделил всички свои залози за Виртуални спортове в отделна секция. Тя е достъпна през основното меню на сайта, в неговия горна централна част.

Как да поставя залог на Виртуален спорт в Alphawin?

Влезте в секция Виртуални спортове и изберете дисциплината, лигата и събитието, на което искате да заложите. Изберете пазара и проверете дали коефициента му ви устройва. Изберете стойност на залога и го потвърдете. Ще го видите като активен в своя електронен фиш, достъпен в дясната част на вашия екран.

Какви са коефициентите на Алфауин Виртуални спортове?

След нашата проверка установихме, че повечето коефициенти на залози в секцията Виртуални спортове са много добри и близки или над средните за пазара.

Мога ли да гледам на живо събития от Виртуални спортове в Alphawin?

Да, можете. Услугата пряко предаване – чрез анимирана картина – е налична за всички потребители и гости в секцията Виртуални спортове в Алфауин.


Заключителни думи

В Alphawin не просто са налични Виртуални спортове, но и самата услуга ще ви впечатли с богато разнообразие от дисциплини, лиги, пазари и чудесни коефициенти. Според нашия анализ ставките за виртуални събития тук са около или над средните на пазара. В допълнение, операторът предлага услугата Пряко предаване, която ви позволява да проследите всяко от събитията на живо, без дори да е нужно да сте логвате в системата.

Играйте в Alphawin

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай