Анулиране на залог в Бет365

Случвало ли ви се е да чакате с нетърпение даден футболен мач, да подготвите добре залога си, а срещата да завърши с нулево равенство? Били ли сте разочаровани, че сте инвестирали много време в проучване на отборите, а накрая никой от тях не успял да реализира попадение? Ако отговаряте с „да“ на тези въпроси, Bet365 има чудесна новина за вас. Букмейкърът предлага да ви върне залога, ако мачът завърши с нулево равенство. В следващите редове ще прочетете повече за прекрасната възможност „Нулево Равенство – Отменен Залог“.

Вход в Bet365

 

Кога ще получите парите за залога си обратно?

В специалното предложение на Бет365 участват футболните срещи от всички първенства, които брандът предлага. Няма значение дали залагате на срещи от вътрешните първенства на отделните страни, или става дума за важни международни турнири като Световното първенство по футбол или Европейското. Ако направите залог, а сблъсъкът завърши без попадение, букмейкърът ще ви върне парите обратно. Предложението важни за следните пазари:

  • Точен Резултат
  • Скоркаст
  • Първо Полувреме/Краен Резултат

В случай, че сте прогнозирали победа за някой от отборите, но в срещата няма отбелязан гол, Bet365 ще върне парите от залога ви във виртуалния ви баланс.

 

Допълнителни условия

Имайте предвид, че за да се възползвате от офертата на букмейкъра, трябва да се съобразите с прилежащите ѝ условия. Бъдете добре информирани и прочетете по-важните от тях в следващите редове:

  • Промоцията важи за срещи от всички футболни първенства и дивизии, които се предлагат на сайта на компанията.
  • Участват единствено пазарите: Скоркаст, Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат.
  • Ако добавите някоя среща в комбинация, букмейкърът ще я разглежда като отменена.
  • За да се възползвате от офертата, трябва да направите прогнозата си преди началото на мача. Двубои, които се следят на живо от Бет365, не са обект на тази промоция.
  • Ако затворите напълно залога си, няма да може да си върнете парите. В случай, че използвате „Затвори Залог“ само частично, ще получите обратно само сумата по останалия активен залог.
  • В случай, че промените залога си, ще ви бъдат възстановени само средствата по новата прогноза.
 

За кого е полезна тази опция?

Опцията „Нулево Равенство – Отменен Залог“ е полезна и практична за всички футболни фенове, които обичат да залагат често на любимия си спорт. Тя е един вид гаранция, че ако мачът не оправдае очакванията ви, поне няма да изгубите парите си. Тази възможност е чудесен жест от страна на Бет365, с което компанията поощрява всички футболни запалянковци да играят редовно на сайта ѝ.

Анулиране на залог в Бет365
Рейтинг 0.0 от мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *