Петър Борисов

Атлетик Билбао ще трябва да спечели втората си среща с Динамо Букурещ

Видяно 3 пъти
Лига Европа

Лига Европа
От 21:45 на стадиона „Сан Мамес“ е реваншът между Атлетик Билбао и Динамо Букурещ. Първият мач в Румъния завърши 1:1.

Атлетик Билбао

Атлетик Билбао не успя да спечели в Букурещ, въпреки че водеше с 1:0 на почивката. За по-сигурно сега трябва да победят на реванша. Испанците логично са сочени за абсолютен фаворит в мача. За тях би било и провал, ако отпаднат още на този етап, а целта е минимум влизане в групите. В последните години натрупаха и доста опит на европейската сцена и не би трябвало да имат големи затруднения с румънски отбор.

Динамо Букурещ

Динамо запази интрига за реванша и успя да не падне у дома. Въпреки изоставането на почивката през втората част стигнаха до равенството със страхотен гол на Ривалдиньо. Синът на бразилската легенда Ривалдо реализира мощна тупалка от далеч и гостите ще разчитат много на него и през този сезон. Динамо не е играл в Лига Европа от 5 години, а тогава отпадна след две загуби от Металист Харков.

Атлетик Билбао не би трябвало да срещне големи затруднения в този мач. Определено са по-опитния отбор и всички очакват победа от тях. Динамо е на път отново с нищо да не се запомни в Европа. Гостите избегнаха загубата у дома, но едва ли ще успеят като гост.

Прогноза: 1, над 2.5 гола топка

Коефициент: 1.20Коефициент: 1.22Коефициент: 1.20
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай