Петър Борисов

Австралия е на път да отстрани Хондурас

Видяно 16 пъти
road to world cup

road to world cup
Австралия и Хондурас оставиха интригата за реванша след 0:0 в първия мач. Реваншът е в сряда от 11:00 бългатско време.

В Австралия

Австралия запази вратата си суха, но не успя да отбележи гол на чужд терен. Имаха повече и по-добрите шансове за гол в първата среща, но така и не успяха да реализират. Когато става дума за квалификационни мачовое Австралия се представя силно н свой терен. Те нямат загуба у дома в квалификация от 2008г. или общо 21 мача, от които спечелиха 18 и 3 завършиха наравно. Домакините ще бъдат подсилени и от завръщането на капитана Милиган и Матю Леки, които пропуснаха първия мач поради наказание.

В Хондурас

Хондурас не успяха да се възползват от домакинството си в първия мач и дори трябва да са доволни, че запазиха вратата си суха. Гостите нямат загуба в последните си 6 калификационни мача и в последните си 3 визити в квалификациите. Завършиха наравно навън с Коста Рика и Панама и победиха аутсайдера Тринидад и Тобаго. Преди това обаче загубиха като гост с 3:0 от Мексико и с 6:0 от САЩ. Треньорът н Хондурас Луис Пинто очаква завръщането в състава на капитана Майнор Фигероа и крилото Алберт Елис, след като изртъпяха наказанията си.

Австралия изглежда с предимство преди реванша на свой терен, където се представят силно, когато става въпрос за квалификации. Хондурас със сигурност ще имат трудна визита тук, която едва ли ще спечелят. Ние очакваме „кенгурата“ да се класират на световното и ще заложим на техен успех. Двата отбора не изглеждат убедителни в завършващата фаза и това ни кара да не очакваме много попадения и във втория мач.

Прогноза: 1, под 2.5 гола топка

Коефициент: 1.57Коефициент: 1.60Коефициент: 1.53
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай