Петър Борисов

Австралия може да сложи край на мечтите на Сирия

Видяно 15 пъти
road to world cup

road to world cup
Последният участник от азиатската зона на световното ще е някой измежду Австралия и Сирия. Във вторник от 12:00 е този втори мач между тях, а първата среща преди няколко дена завърши 1:1.

При Австралия

Австралия не успя да се пребори с конкурентите Япония и Саудитска Арабия и завърши на трето място в групата си. Там те допуснаха само едно поражение, което бе в Япония с 2:0. Като домакин не успяха да победят отново единствено японците и завършиха с тях наравно 1:1. Сега „кенгурата“ са в по-изгодна позиция след равенството на чужд терен. Не бива да се отпускат сега или да подценяват мача, ако искат да играят и този път на световно.

При Сирия

Сирия също завърши трети в своята група, като изостана от лидерите Иран и Южна Корея. Имаха равни точки с Узбекистан, но по-добрата голова разлика ги прати на бараж. В първият мач от баража сирийците бяха на път да загубят, но гол от дузпа накрая им помогна за равенството. И трите загуби като гост на Сирия в груповата фаза бяха с по 1:0. Последното им поражение бе от Южна Корея преди 7 мача. Ако и сега загубят ще пропуснат своя исторически първи шанс за класиране на световни финали.

Австралия е по-опитния отбор и е нормално да са фаворит за ново класиране на световно. Сирийците обаче показват израстване в последно време и няма да се дадат лесно. Очакваме домакините да успеят да стигнат до победата, но тя, според нас, няма да е убедителна. Първият ни избор е победа за Австралия, а като втори ще опитаме +2 азиатски хендикап за Сирия или Австралия да спечели с гол разлика.

Прогноза: 1, Сирия +2 топка

Коефициент: 1.36Коефициент: 1.35Коефициент: 1.33
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Публикувай коментар
Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!