Въведение

Bet365 е букмейкър с дългогодишна история, който се стреми да предложи на клиентите си максимално защитена среда за хазартни забавления. На първо място това личи в средствата за криптиране, които платформата използва при комуникацията с потребителите си. Също толкова важна е и политиката „Разумно залагане“, която компанията е разработила за всички играчи. Бет365 предлага възможност на своите клиенти да контролират играта си и да вземат нещата в свои ръце, ако усетят, че прекаляват с хазарта. Това става чрез опцията за автоматично изключване на акаунта, която ще разгледаме в тази статия.

Вход в Bet365

Какво представлява?

Функцията за автоматично изключване на профила е част от програмата „Разумно залагане“ на Бет365. Тази възможност е достъпна за всеки регистриран потребител. Опцията дава шанс на всеки играч сам да деактивира профила си за определен период от 6 месеца, 12 месеца, две или пет години. Ако прибегнете до тази стъпка, регистрацията ви в Bet365 ще се запази. Ще може да се логвате без проблем и да теглите от оставащия баланс в акаунта си.

Профилът ви обаче ще бъде неактивен и няма да може да го използвате за залагания. Дори впоследствие да промените решението си, акаунтът ви ще остане изключен до изтичане на периода, който сте избрали първоначално. Даже да потърсите съдействие от центъра за обслужване на клиенти, те няма да активират отново профила ви. Букмейкърът посочва, че ще следи ситуацията с нужното внимание и ще се стреми да закрива всички нови сметки, ако решите да откривате такива.

Опцията за автоматична деактивация ви позволява още сами да ограничите достъпа си до някои секции на сайта. От компанията пък се ангажират да ви изключат от маркетинг листата си. По този начин няма да получавате на пощата си имейли, които да ви изкушават.

Как да изключите профила си?

Ако сте решили да затворите акаунта си за залагания, трябва първо да се логнете в него. От менюто към профила си идете в секцията „Разумно залагане“. Пред вас ще се появи списък с активни линкове, последният от който е „Самоизключване“. Именно него трябва да последвате.

След като бъдете пренасочени към съответния панел, от падащо меню ще трябва да изберете периода, за който искате да изключите акаунта си. Опциите са 6 месеца, 12 месеца, две години и пет години. Заедно с това, ще трябва да посочите и кои секции за залагания искате да ограничите. Възможностите тук са „Спорт“, „Покер“ и „Казино“, като може да маркирате и всички заедно.

След като направите избора си, системата ще изиска от вас да въведете паролата си. Веднъж, щом деактивирате профила си, ще получите уведомителен имейл на пощата си. Настройката влиза в сила моментално.

За кого е подходяща тази опция?

Може би вече се досещате, че функцията за автоматично изключване на акаунта е подходяща за потребителите, които имат проблем с хазарта или се опасяват, че могат да развият зависимост. Ако усещате, че губите контрол върху играта си, ние ви съветваме горещо да помислите за кратка почивка. Залаганията несъмнено носят приятни емоции, но е опасно, ако се превърнат в основна цел на ежедневието ви.

За щастие, Бет365 са отговорна компания, която се старае да разбира и подкрепя клиентите си. Ето някои допълнителни съвети, които могат да са ви полезни:

 • Ако прибегнете до изключване на профила си, би било добре да изключите и всички уведомления, които получавате от Бет365. Това става лесно. В края на всеки имейл компанията е поместила активен линк, така че само с един клик да спрете известията от фирмата.
 • Желателно е още да премахнете компанията от списъка с интересите си в социалните мрежи. По този начин няма да се подлагате на излишни изкушения.
 • В случай, че сте усетили проблем и сте решили да деактивирате акаунта си в Бет365, препоръчително е да ограничите достъпа си и до останалите платформи за залагания.
 • Ако почувствате трудности, не се колебайте да се свържете с центъра за обслужване на клиенти на Bet365. Компанията предлага различни консултации и ще ви насочи къде може да намерите съдействие.
Публикувано на

Един коментар за “Как да настроим автоматично изключване на акаунта си в Bet365?

Публикувай коментар
 1. Mario Vasilev
  30.04.2019 в 22:44

  Желая, да си закрия профила. Защото не се справям добре с технологиите и нямам достатъчно време.

  0 0

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *