Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Баскетболни залози в 1xbet

Видяно 51 пъти
баскетболни залози в 1хбет

Баскетболът е един от предпочитаните спортове в Русия и на него се залага доста активно. Вероятно това е причината букмейкъра 1хbet да осигури толкова интересни предложения за своите клиенти. Ако сте фенове на този тип прогнози, непременно отделете време и разгледайте какви възможности може да откриете в сайта на руския букмейкър.

Посетете 1xbet


Баскетбол в раздел „Спорт“

Щом заредите сайта на 1хбет и влезете в раздел „Спорт“, ще откриете баскетбола на почетното трето място в списъка с предлаганите спортове. На екрана пред вас ще се появят всички предстоящи мачове, на които може да заложите. За по-голямо удобство срещите са разделени по първенства.

Ако не ви се търси дълго из всички предложения, може да се възползвате от опцията за прецизиране на справката. В горния ляв ъгъл на секцията ще забележите филтър. Чрез него имате възможност да изведете двубоите според предстоящ часови диапазон или по конкретна дата.

баскетболен раздел в 1хбет
Изглед от раздел „Спорт“, секция „Баскетбол“ в сайта на 1xbet

Това ще ви е от полза, защото 1xbet предлагат наистина богат списък от първенства. Следят се както значимите в международен план NBA, NCAA, Евролига и Единна Лига ВТБ, така и вътрешните първенства на следните страни: Филипини, Германия, Австралия, Австрия, Алжир, Англия, Аржентина, Беларус, Белгия, Босна и Херцеговина, Бразилия, Германия, Гърция, Дания, Естония, Исландия, Испания, Литва, Македония, Мексико, Полша, Португалия, Словения, Сърбия, Тайланд, Турция, Украйна, Унгария, Уругвай, Финландия, Франция, Хърватия, Черна гора, Чехия, Чили, Швейцария, Швеция, Южна Корея, Япония.

Сигурни сме, че вече сте силно впечатлени, но за да допълним представите ви, ще подчертаем, че в някои от страните букмейкърът следи по няколко първенства. Сами се досещате, че феновете на баскетбола определено ще си открият занимания в сайта на руския букмейкър. Пазарите, които се предлагат, също са доста атрактивни. Разбира се, не към всяка среща ще откриете пълния списък с възможности. При-популярните турнири и сблъсъци обаче опциите често достигат над 120. Някои от по-любопитните сред тях са:

 • Ще има ли продължения
 • Общо, включително продължения
 • Индивидуален сбор, включително продължения
 • Общо в най-резултатната четвърт
 • Отбор да спечели всички четвъртини
 • Играч общо
 • Играчи, Един срещу друг
 • Играчи, Специално, Общо

Баскетбол в Борса за залози

баскетбол в борса за залози в 1xbet
Изглед от баскетболната борса за залози в 1xbet

Баскетболните фенове ще намерят чудесни възможности за игра и в секцията „Борса за залози“ на 1хбет. В нея ви се предоставя опцията да не играете с фиксирани коефициенти, а сами да определяте стойностите на прогнозите си. Другият доста интересен момент е, че имате шанс да поставяте предположения както „ЗА“, така и „СРЕЩУ“ дадена развръзка.

За да стигнете до борсата, е нужно да минете с мишката през бутона „Спорт“. Пред вас ще се отвори падащо меню, от което трябва да изберете петата опция. Тя ще ви отведе в секцията за търговия с прогнози. Ако искате да виждате само опциите за залог на баскетбол, изберете иконката му от менюта с наличните спортове, което може да видите в лявата част на екрана си. Изберете конкретно първенство, за да разгледате събитията, което то ще ви предложи. Имайте предвид, че това не е списък с всички турнири, които по принцип може да откриете в Борса за залози, а само първенствата, от които предстоят сблъсъци в близките няколко дни. Все пак трябва да отбележим, че тази секция не може да се похвали с изумителното изобилие от първенства и събития, което ще откриете в раздела за стандартни прогнози.

Щом вече сте пред събитията, ще трябва да направите избора си и да заложите. Обърнете внимание, че тук дори основният пазар за краен резултат ви предлага не три, а цели шест опции за предположение. Това е така, защото в борсата имате следните опции

 • Да заложите „ЗА“ победа на отбор А
 • Да заложите „СРЕЩУ“ победа на отбор А
 • Да заложите „ЗА“ победа на отбор Б
 • Да заложите „СРЕЩУ“ победа на отбор Б
 • Да заложите „ЗА“ равен
 • Да заложите „СРЕЩУ“ равен

Имайте предвид, че положителните прогнози са отразени в синята колонка, а залозите „срещу“ дадена развръзка са в зелените кутийки.

В допълнителните пазари ще срещнете само по-стандартните опции, но пък ще имате шанс да се обзалагате срещу истински хора.


Баскетбол на живо от 1хбет

баскетбол на живо в 1xbet
Преглед на секцията баскетбол на живо в 1xbet

Любителите на баскетболните прогнози могат да разгърнат потенциала си и в live секцията на 1xbet. Ще откриете специален бутон за нея в централната лента за навигация. След като влезете в раздела, може да изберете иконата за баскетбола и да превъртите през събитията, които се следят на живо в момента. Платформата автоматично ги разделя по дивизии, но ние ви съветваме да се възползвате от полезната функция TOP, която сме означили на снимката. Щом натиснете малкия бутон към някоя от срещите, тя ще се закачи в горната част на екрана ви и ще се показва първа. Тази опция може да откриете и в останалите два раздела на 1хбет, но в секцията „На живо“ тя ще ви даде сериозни предимства, тъй като тук бързата реакция е от ключово значение.

В live секцията ще откриете същото разнообразие при пазарите, каквото може да видите в раздел „Спорт“. Опциите за залог са наистина много, когато става въпрос за решаващ мач от значим турнир.

1xzone баскетбол в 1хбетЕдна от най-полезните опции, която е добре да използвате при баскетболните залози на живо в 1хбет, е интерактивната схема. Тя се предлага към някои събития и е от изключително значение, защото предоставя подробна информация за развитието на мача в реално време. Тя ще ви позволи да взимате информирани решения, докато залагате. Не забравяйте, че при прогнозите в реално време, най-важна е бързата и адекватна преценка. Тази схема решава въпроса къде да следите мача, за който играете.

Допълнителен плюс е, че букмейкърът предлага и пряко предаване за някои мачове, а това ще направи играта ви още по-динамична и забавна.


Нашето мнение

Без да се колебаем, може да кажем, че баскетболната секция на 1хбет ви предлага изключителни възможности за игра. Букмейкърът следи много турнири и се е постарал да осигури любопитни и вълнуващи пазари за клиентите си. Голям плюс за платформата е и наличието на борсата за залози. В нея може да изпробвате един по-различен начин на залагане. За напредналите играчи тя ще бъде шанс да изпробват уменията и опита си. За новобранците в областта пък ще е възможност да навлязат в изцяло нова сфера и да превърнат страстта си към баскетбола в реална печалба.

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай