Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Петър Борисов

Байерн Мюнхен удължи партньорството си с Типико

Видяно 154 пъти
Байерн Мюнхен и Типико удължиха партньорството си

Водещият букмейкър на немския пазар Tipico удължи партньорството си с германския гранд Байерн Мюнхен. Типико е един от доверените партньори на ФК Байерн от 2015г. и двете страни се споразумяха да продължат сътрудничеството си и в следващите четири години. Ето и какво казаха от компанията и от клуба за сделката:

Карл-Хайнц Румениге, изпълнителен директор на Байерн: „ Много сме щастливи да продължим това успешно партньорство. Tipico е лидер на пазара в своята област и ние от Байерн винаги сме заинтересовани да работим с най-добрите в индустрията. Амбицията ни е винаги да бъдем номер едно, а този партньор отговаря на това“.
„Типико означава страст, доверие в екипа и желание за усъвършенстване всеки ден. Подобно е и с Байерн Мюнхен – страстта, желанието за победа и качеството на отбора позволиха на този клуб да се превърне в един от най-успешните в света. Удължаването на нашето доверено партньорство е много ясен ангажимент към тези споделени ценности и ние сме много щастливи от това“, заяви Марлон ван дер Гос, главен търговски директор в Tipico.

Припомняме, че Tipico e официален партньор и на немските първенства Първа и Втора Бундеслига, както и на австрийската Бундеслига.

Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай