Петър Борисов

Холандия няма право на грешка в Беларус

Видяно пъти
road to world cup

road to world cup
Един от мачовете в нашата Група А е Беларус – Холандия. Той започва в събота от 21:45.

Последният Беларус

Беларус заема последното шесто място в групата с едва пет спечелени точки до момента. Те загубиха последните си два мача без да успеят да се разпишат – 0:4 от Швеция и 1:0 от аутсайдера Люксембург. На фона на това можем да определеми като изненадваща единствената им победа в групата, която бе с 2:1 над България през юни. Започнаха кампанията оптимистично с нулево реми срещу Франция, но впоследствие така и не могат да покажат нищо особено. Може да разгледате различните бонуси за букмейкърите, и да изберете най-подходящия според вас, след което да го приложите за този мач.

Отборът на Холандия

Холандия е трети в подреждането и изостава с три точки от втория Швеция. Гостите трябва да спечелят този мач, за да останат в битката за класиране преди ключовия двубой с шведите няколко дни по-късно. Въпреки че не се представят на високо ниво в последно време, холандците запазиха шансовете си благодарение на победата с 3:1 над България в последния си мач. Преди нея обаче паднаха тежко с 4:0 във Франция. Иначе спокойно можем да кажем, че „лалетата“ имат едно от най-слабите поколения в последните години.

Беларус прави разочароваща кампания и би било сериозно постижение, ако измъкнат нещо от мача. За Холандия ситуацията е ясна – победа или нищо. Гостите са длъжни да спечелят и единствената логична опция от този мач е победа за тях.

Прогноза: 2 топка

Коефициент: 1.22Коефициент: 1.25Коефициент: 1.25
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Публикувай коментар
Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!