Петър Борисов

Белгия превъзхожда Мексико

Видяно 15 пъти
приятелски мачове

приятелски мачове
Контролна среща в Брюксел ще се изиграе в петък от 21:45 между националните отбори на Белгия и Мексико.

Националите на Белгия

Белгия затвърди лидерството си в своята квалификационна група и остави с разлика зад гърба си своите противници. Белгийците доминираха изцяло и спечелиха 9 от 10 мача, а един го завършиха наравно. В тях отбелязаха рекордните 43 гола. Сега излизат за своята седма поредна победа. Роберто Мартинес притежава доста качествен състав. Предстоящите контроли сега с Мексико и Япония се явяват и последен шанс за някои играчи да попаднат в състава за световното. Така че те трябва да са пределно мотивирани и за тази приятелска среща. Познатите ни имена от топ отборите в Европа също са налице.

Националите на Мексико

Мексико също доминираше в квалификационната си кампания. Те спечелиха първото място, оставайки на 5 точки зад гърба си конкурента Коста Рика. Допуснаха и само една загуба. Тя бе в последния мач, който бе без значение и го загубиха с 3:2 от Хондурас. Момчетата на Осорио допуснаха поне по един гол във вратата си в последните три мача. В състава им не личат чак толкова познати имена, колкото при белгийците. Въпреки това мексиканците са си стабилен отбор, който не бива да бъде отписван с лека ръка.

Белгия имат доста силни единици в своя отбор и всички очакват да направят нещо запомнящо се на световното първенство. Засега само загряват за него с тази контрола. Мексико е способен да затрудни всеки отбор, но според нас ще загубят тази среща.

Прогноза: 1, над 2.5 гола топка

Коефициент: 1.44Коефициент: 1.50Коефициент: 1.44
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай