Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Петър Борисов

Димитър Бербатов сключи партньорство с азиатския онлайн оператор RB88

Видяно 81 пъти
Димитър Бербатов и азиатския RB88 сключиха сделка

Азиатският онлайн оператор RB88 информира за подписването на договор с бившият български футболен национал Димитър Бербатов. От компанията обявиха, че Бербатов става нейният нов посланик, след подписването на двугодишна сделка.

Бившият играч на Манчестър Юнайтед, който има 94 гола във Висшата Лига, е назначен и за първи говорител и флагман на азиатския онлайн букмейкър и казино, в роля, която ще продължи поне до края на 2022г.

Избираният седем пъти за футболист на годината в България и рекордьор по голове с националния отбор на страната, ще представлява марката RB88 в Китай и Тайланд, тъй като операторът желае да разшири международното си представителство и се надява да го направи с това партньорство.

Бербатов сключи сделка с RB88
Самият Бербатов каза: „Това е ново предизвикателство за мен, но смятам да го приема в свой стил и ентусиазъм, помагайки на феновете да намерят нови и по-задълбочени начини, по които да се насладят и да се занимават със спортовете, които обичат. Решението за партньорство с RB88 беше лесно за мен.“

Представител на RB88 добави: „Радваме се да приветстваме Димитър Бербатов в семейството на RB88. Планираме да използваме това пробивно международно посланическо партньорство, за да стимулираме осведомеността и ангажираността около нашите прогресивни цели на марката, както на утвърдените, така и на развиващите се азиатски пазари.“

Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай