Петър Борисов

Димитър Бербатов става официален посланик на азиатския оператор JBO

Видяно 20 пъти
Димитър Бербатов вече е официален посланик на азиатския JBO

Голмайстор номер едно за всички времена на България – Димитър Бербатов, е обявен за първи официален посланик на азиатския бранд JBO (Just Bet Online). Припомняме, че през ноември Бербатов сключи посланическо партньорство и с азиатския букмейкър RB88.

Брандът има план да разшири развитието на спортния си раздел и електронните спортове с увеличаване на глобалния отпечатък и фокусиране върху ангажираността, опитът и забавлението, което ще бъде подпомогнато от партньорството с бившия нападател на Манчестър Юнайтед.

Виетнамският JBO има вече изградено спонсорско партньорство в спорта, включващо взаимопомощ с италианския футболен клуб Болоня, както и е официален бетинг партньор на френския отбор Олимпик Марсилия. Операторът спонсорира и в електронните спортове със събитиетo JBO Asian Master League в играта Dota 2.

Димитър Бербатов - JBO

Самият Бербатов изрази задоволство от факта, че с JBO ще продължи своето начинание и посланичество в Азия.

От JBO заявиха:“ Димитър винаги е бил естествен на терена и както той, така и JBO, се стремят да постигнат целите си по възможно най-креативния и приятен начин. Разбира се, ще имат шанс и нашите клиенти да получат изключителни прозрения и анализи от един ярките умове във футбола“.
Петър Борисов

Експерт Петър Борисов

Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Публикувано на 09 февруари 2021
Публикувай мнение

Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!