100 лв. бонус при нова регистрация в Bet365

Bet365 е сред безспорните лидери на пазара на онлайн залаганията. Това е така, защото компанията предлага на своите клиенти удобен и функционален сайт, разнообразни предложения за игра и наистина изгодни условия. Пример за уважението, с което букмейкърът се отнася към своите потребители, са прецизно разработените кампании за лоялни клиенти. От скоро обаче на поощрение от Бет365 могат да се радват и новите играчи на сайта. В този текст ще ви покажем как може да вземете 100% Бонус депозит при нова регистрация.

 

Какво представлява Оферта Нова Сметка?

С Оферта Нова Сметка букмейкърът предлага допълнителен финансов стимул за всички потребители, които са решили да се регистрират на сайта на Бет365 и да депозират средства за спортни залагания. Бонусът е в размер на 100% от направения депозит, като не може да надвишава сумата от 100 лв. Това означава, че ако първоначално захраните сметката си с 20 лв., компанията ще добави към баланса ви още толкова и ще разполагате с общо 40 лв. за игра. Ако обаче заредите профила си с 200 лв., бонусът, който ще получите, ще бъде 100 лв.

Тези средства се добавят автоматично към игралния ви баланс, а за изтеглянето им има някои специфични условия, на които ще се спрем в следващите редове.

 

Как да изискате своя Бонус депозит?

За да получите 100% Бонус по своя първоначален депозит, трябва да се регистрирате на сайта и да захраните акаунта си с поне 10 лв. или еквивалента на тази сума в друга валута. След това трябва да влезете в менюто на профила си, което се намира в горната дясна част на сайта. От него изберете сектор „Клиенти“. Ще видите отделен прозорец, в който трябва да изберете раздел „Оферти“ и след това „Налични оферти“. Пред вас ще се появи опцията за 100% Бонус Депозит. Всичко, което остава да направите, е да натиснете бутона „Изискай“.

Тук е моментът да отбележим, че бонусът няма да бъде наличен, ако сте депозирали средства чрез някой от следните начини: Neteller, Skrill иил Skrill 1-Tap. Букмейкърът приема разплащания чрез тези системи, но поради измами в миналото, клиентите, които ги използват, не могат да получат първоначален бонус. Имайте предвид, че това не е лично отношение от страна на Бет365, а е политика на много от букмейкърите по света.

Изискайте своя бонус

Правила и условия

 

Специфични условия

За да получите 100% Бонус Депозит трябва да отговаряте на определени условия. Същото важи и за тегленето на средствата от това поощрение. За да се ориентирате по-лесно, систематизирахме за вас по-важните изисквания, които съпътстват офертата за нова сметка в Бет365.

  • От офертата могат да се възползват потребители, разкрили своите сметки след 14 ч. българско време на 9 март 2017 г. Според информацията, публикувана на сайта, тя е валидна до 13:59 ч. българско време на 30 януари 2018 г.
  • Промоцията е предвидена единствено за играчи на територията на България.
  • Ако сте захранили сметката си чрез Skrill, Neteller или Skril 1-Tap, няма да имате право на този това поощрение.
  • Бонусът е 100% от депозита ви, но размерът му не може да надвишава 100 лв.
  • Трябва да го изискате до седем календарни дни, след като депозирате средства.
  • Може да приложите средствата от бонуса на избрани от вас спортове и пазари.
  • За да извършите теглене, трябва да направите залози в размер поне три пъти от общия сбор на първоначалния депозит и добавения към него бонус.
  • Имате 90 календарни дни, за да изпълните горните условия.
  • Към изискванията за превъртане не спадат: единични залози с коефициент под 1.50, множествени залози, в които няма поне една селекция с коефициент минимум 1.50, Бързи Игри, преждевременно затворени залози и залозите от типа Азиатски Хендикъп и Гол Линия, които са направени преди мач на живо.

Може да прегледате нашата страница с подробности за всеки бонус код за Bet365, където сме вписали условията към всяко ново предложения на бранда.

 

Какво се откроява 100% Бонус Депозит от Бет365?

бонус депозит в бет365

Вероятно вече сте се убедили сами, че Оферта Нова Сметка е специален жест, който Bet365 прави към своите български потребители. Този факт е достатъчен, за да обърнете внимание на бранда. Не можем да не споменем обаче, че стартовият бонус на компанията предлага много по-изгодни условия от еквивалентните оферти при други букмейкъри. От една страна, разполагате с цели 90 дни за превъртане на средствата, а от друга – условията по разиграването им са много по-лесно изпълними от изискванията при други компании. Ако сте фен на спортните залози, непременно дайте шанс на Бет365, а букмейкърът ще ви се отплати с щедра оферта и постоянни промоции за редовните клиенти.

100 лв. бонус при нова регистрация в Bet365
Рейтинг 3.7 от 14 мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *