Betano Вземи бонуса

Спиране на залог с Bet365 Cash-Out

Спиране на залог с Bet365 Cash-Out
Рейтинг 4.0 от 20 мнения
Бонус 100 лв.
Процент 100%
Врътки 1x
Мин. Коеф. 1.20
Мин. Депозит 10 лв.
BBCODE
Копирай
ВЗЕМЕТЕ БОНУС
Оферта Нова Сметка. До 100 лв в Бонус за Залози за нови клиенти в bet365. Мин. депозит 10 лв. Бонусът за Залози е достъпен за използване след уреждането на залози на стойност на квалифициращия депозит. Важат изисквания за минимални коефициенти и изключения за залози и методи за плащане. Печалбите изключват заложената сума в Бонус за Залози. +18 | Важат срокове и условия | Кодът BBCODE може да се използва по време на регистрация, но не променя условията на бонуса. #ad | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
1
Регистрация
Влезте в Bet365 днес
2
Направете Депозит
Минимален депозит от 10 лв.
3
ВЗЕМЕТЕ БОНУС
100% до 100 лева
Ad disclosure
В Efirbet може да се насладите на престой, който не включва реклами. За да съществуваме обаче, ние използваме т.нар. бизнес модел на Афилиейт маркетинг. Чрез различните Affiliate линкове на нашия сайт, ние свързваме посетителите ни със сайтовете за залози онлайн. Така има шанс да получим комисионни в замяна, за да продължаваме с усърдната си работа и разработката на още полезно и качествено съдържание. Прочетете повече за нашия бизнес модел в секция За Нас на сайта.
Атанас Танев
Публикувано от: Атанас ТаневАктуализирано на: 15 декември 2023
Атанас Танев
Проверено от: Атанас ТаневГлавен редактор
Методология на оценката
Eто ‘Как тестваме‘ сайтове за залози
Изчетени материали по темата
11 тематични статии
Сравнения с други оператори
6 сравнения с алтернативни брандове
Актуализация на информацията
Общо 40 редакции от екипа ни досега
Приоритет
Нисък

Какво трябва да знаем за спирането на залог в Bet365?

Как работи частичният кешаут

Опцията кеш-аут, която bet365 предлага на своите клиенти, ви дава възможност да приключите даден залог преди финала на пазара, за който сте играли. В едни случаи това ще ви донесе печалба, а в други – ще намали загубите ви.

Когато използвате кеш-аут на Bet365, вие не се интересувате от крайния резултат на дадена среща, понеже вече сте прекратили залога си. Има вариант, при който може и да дочакате крайния резултат. Става въпрос за частично затваряне на залога, което ви предлага букмейкърът. По този начин вие избирате определена сума, която искате да изтеглите и друга сума, с която оставате в играта. Така можете да се подсигурите като изтеглите, например, заложеното от вас и оставите в игра определена сума, която може да ви донесе печалба.

Всички изчисления при частично затваряне се правят автоматично от софтуера на bet365, така че вие само трябва да изберете сумата, която да изтеглите. Когато затворите вашия залог, средствата веднага ще бъде преведена към сметката ви в bet365 и залогът ще се счита за уреден. Кеш-аут на bet365 е много удобна функция, предоставена от компанията за своите клиенти.

Опитайте Кеш-Аут в Bet365


Ново: Автоматичен Cash Out в сайта на Bet365!

От първите месеци на 2017г. установихме, че потребителите на Бет365 се радват на още една нова функционалност, която подобрява изключително много работата със сайта. Става въпрос за автоматичния Кеш Аут! Какво ще рече това? Автоматизирането на опцията за затваряне на залог ви позволява да настроите фиша си по такъв начин, че когато достигне определена сума, той автоматично да се затвори! С други думи, вие правите залог и настройвате той да се затвори при 50% печалба, например. Тогава, без да е нужно да влизате постоянно в сайта на компанията, за да видите какъв кеш аут ви се предлага, самият залог ще се затвори автоматично, когато достигне настроената сума и печалбата ви ще бъде преведена по сметката. Новата опция в Кеш аут-а на Bet365 е наистина страхотна!


За кои спортове и пазари се допуска кеш-аут?

Трябва да знаете, че функцията за затваряне на вашия залог е достъпна само за определени събития, както и за определени пазари. По-популярните типове залози, като краен победител в срещата, общ брой голове, корнери и други са сред тези възможности, които ви дават шанса да затворите залога си, но за определени първенства дори тези възможности могат да бъдат ограничени. Спортовете, за които букмейкърът ви дава правото да затворите вашите залози, са изброени в основния обзор за Bet365, представен от експертите на Efirbet.com. Може да затваряте вашите залози както преди началото на събития, така и по време на тях, когато са на живо.

Частичният кеш-аут също не е достъпен за всяко едно събитие. Добре е да знаете, че ако направите даден залог преди мача и имате възможността да използвате кеш-аут преди неговото начало, ако Бет365 не предлага въпросното събитие на живо, то и възможността за затваряне на залога няма да бъде активна и ще трябва да изчакате края на събитието.


Инструкции за това Как да затворим залог с Кеш-аут

Затварянето на залога в Бет365 е доста лесна процедура. За целта, първо трябва да направите вашия залог, след което да го достъпите в секция „Мои Залози“. Този раздел се намира точно където е областта на електронния Фиш в Бет365. След като изберете раздела с вашите залози, там ще видите всичките ви активни залози, като също така ще забележите три подраздела с имена „Затвори Залог“, „На живо“ и „Неуредени“. Именно в първата от трите секции ще намерите вашите залози, за които е активен кеш-аута на Бет365.

На примерната снимка, която сме направили за вас, ясно се отличават подразделите. Както виждате, има направени 2 залога, но активен за кеш-аут е само единият от тях. Когато сте в раздел „Затвори Залог“, ще видите точно под залога си бутон за прекратяване на залога.

Точно срещу него се намира и плъзгача, чрез който избирате сумата, която искате да затворите и съответно тази, с която вашият залог ще продължи да бъде активен. По този начин ще извършите частично затваряне. Ако пък желаете да създадете правило за автоматичен кеш аут, тогава избирате бутона за настройка на опцията. От там ще може да въведете сумата, при която залогът ви да се затвори, ако бъде достигната.

На примера е направен залог за поне 2 гола през първото полувреме, но към дадения момент има само 1 гол. Ако се съмнявате вече, че ще има още един или сте удовлетворени от сумата на кеш-аут, която ви се предлага, може да постъпите както ние сме направили в този случай – затворили сме залога на печалба. Както виждате, затварянето на залога е лек процес, с който всеки би се справил. А сега, след като знаете и още тънкости, за които ви разказахме, ще бъдете много добре подготвени.


Какви са предимствата при Cash-Out-а?

Какво е кешаут и как да се възползваме от опцията

Предимствата, които ви дава bet365 кеш-аут, са наистина много големи. Чрез опцията за затваряне на залога вие може да предотвратите загуба или да спасите средствата си във вашата сметка, като използвате пълен или частичен кеш-аут. Хубавото е, че за големите събития и повечето пазари, bet365 предлага тази функция и така шансовете ви за кеш-аут са големи. Например, ако сте направили даден залог и нещата вървят във ваша полза, но в определен момент се случва негативно за вашия залог събитие, в може да решите да затворите залога и да предотвратите евентуална загуба. Кеш-аут на bet365 е една прекрасна функция и възможност да печелите.


Недостатъците при спирането на залози в Бет365

Естествено, предимствата, които кеш-аут на bet365 може да ви донесе, са повече от недостатъците, но такива има. Недостатък може да представлява липсата на възможността за затваряне на залог за събитие, за което сте очаквали да има кеш-аут. Ако ползвате стратегия за залог чрез кеш-аут, това може доста да обърка вашите планове. За друг недостатък можем да счетем факта, че когато използвате кеш аут, за да се подсигурите, може да изпуснете по-голяма печалба, ако вашето първоначално предположение, преди да сте затворили, се сбъдне. Кеш-аутът на Bet365 има и друг недостатък, който не позволява на затворен залог да се счита към сумата на превъртане на определен бонус. Все пак опцията за затваряне на залога от Bet365 не е задължителна и всеки може да я използва по желание.


Може ли да спрем залога през мобилната версия на Бет365?

Да, букмейкърът Бет365 ви предоставя тази възможност и през вашето мобилно устройство. За целта ще е нужно да достъпите секция Мои залози, след което да изберете раздел Затвори залог и ако шанса е налице, може да се възползвате от него. Опцията за затварянето на заложени срещи е достъпна на всички мобилни устройства, независимо дали ползват мобилната версия на Bet365 или пък са свалили и инсталирали апликация за iOS/Андроид. Освен стандартния кеш аут, през вашето мобилно устройство спокойно може да извършвате и частичен кеш аут, както и да настроите автоматично затваряне!


Дава ли се някакъв бонус за първо използване на Cash-out

Не, bet365 не дава никакви бонуси за използването на опцията кеш-аут, но самата функция си е доста добра възможност, за да направите печалби. Освен това може да се възползвате от другите бонуси и оферти, които bet365 предлага на всички свои нови и текущи клиенти.


Често задавани въпроси за Bet365 cash out

Защо опцията за затваряне на залог не е налична?

Единият вариант е за заложените събития и пазари да не е предвиден кеш аут. Другият вариант е в конкретния момент пазарите на събитието да са неактивни, което означава, че ще трябва да изчакате отварянето им, за да може да затворите.

С какво ми помага автоматичният кеш аут?

Когато настроите определена сума, при която залогът ви да бъде затворен, вие няма нужда да го следите през сайта. Може да си свършите друга работа, а фишът ви ще се затвори, ако достигне настроената сума.

За всички залози ли има функцията за затваряне?

Не, понеже за някои събития и пазари тя не е активна.

Кога е точното време да използвам cash out?

Функцията предразполага използването ѝ в много различни ситуации. Вие сами определяте момента на спиране на залога. Вие решавате дали сте доволни от предлаганата сума за печалба или желаете да минимизирате загубите.

Защо Bet365 предлага спиране на залога?

Причината е, че кеш аут се харесва много от залагащите на спортни събития. Бет365 бе един от първите букмейкъри, които я интегрираха в своята платформа, а в момента тя разполага с доста голяма функционалност. Всяка сериозна компанията за онлайн залози, каквато е bet365, трябва да разполага с тази опция в сайта си.


Нашето мнение

Възможността за затваряне на залог, предоставена от Бет365, е истински шанс за усвояване на доста ползи от залагането при компанията. Това, че кеш-аутът е активен при повечето събития и пазари, е едно наистина голямо предимство. Фактът, че затворените залози се уреждат за секунди, правят кеш-аут опцията на Бет365 доста предпочитан начин на залог. Освен всичко можете да затваряте и през мобилно устройство, което премахва ограниченията за време, в което да използвате опцията. Спирането на залог в Бет365 заслужава една отлична оценка за това, което предлага. Възможността е налице и всеки клиент на компанията може да се възползва от тази опция. Поради изброените предимства и функции, ние от Efirbet поставяме оценка 10 от 10 за опцията Кеш-аут на Бет365.

Влезте в Bet365


Други публикации от нас, които засягат Бет365

  • Bet365 взе лиценз за България след оспорвана битка с ДКХ

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Bet365 отговорна игра

Атанас Танев
Атанас е основател на проекта Ефирбет и е човекът, който стои зад всичко в сайта - ревюта, прогнози, бонуси, дизайн и т.н. Вълнува се от онлайн маркетинг, афилиейти, предприемачество и спорт.