10LV Inbet
Efirbet

Активиране чата на живо в Bet365

Видяно 371 пъти
1
чат на живо в бет365

Ако сте играли в Бет365 или поне сте разглеждали сайта на букмейкъра, вероятно ви е направило впечатление, че страницата е добре организирана и работата с различните раздели и функции протича гладко. Въпреки това, не е изключено в процеса на игра да възникнат въпроси. Именно тук на помощ идва чатът на живо със служителите по поддръжка. В тази статия ще ви покажем как да започнете разговор с екипа за обслужване на клиенти и кога е добре да се обърнете към тях.


Как да активирате чата?

За да активирате чата с екипа на Bet365, трябва да отворите сайта на компанията и да скролнете до долната му част. Там ще видите раздел „Помощ“, от който трябва да изберете секцията „Контакти“. В отделен прозорец ще се покажат всички канали за връзка с букмейкъра. Това са Телефон, e-mail, Поща и Чат на живо. Хубавото на последния вариант е, че може да разчитате на отговор 24 часа в денонощието във всеки ден от седмицата. За да започнете разговор, трябва единствено да натиснете активния линк „Започни чат“.


Какво се случва след това?

След като сте активирали чата със служителите на Бет365, системата ще поиска от вас да направите някои уточнения. Регистрираните клиенти ще трябва да влязат в профила си. Ако искате да активирате чата, след като вече сте се логнали, ще е необходимо да въведете четирицифрения си код за сигурност, ако го помните. В случай, че не се сещате за данните си, не се притеснявайте. Това е една от най-честите трудности, с които се сблъскват потребителите, така че компанията ви дава възможност да обозначите проблема си още тук.

От падащо меню може да подскажете на екипа естеството на своето запитване. Избирате от 10 възможности:

 • Депозит
 • Технически Въпроси
 • Проблем с Логин
 • Нов за Bet365
 • KYC/Идентификация
 • Игрални Продукти
 • Оферти/Промоции
 • Залози/Правила
 • Теглене
 • Друго

Както сигурно забелязвате, изброените опции покриват най-често срещаните затруднения на потребителите. Щом посочите темата на разговора, системата ще ви свърже със служителя, който е най-добре подготвен в съответната сфера.

След като направите избора си и натиснете „Започни Чат“, изпращате заявката си до отдела за обслужване на клиенти. Когато служителите са претоварени, е възможно да почакате малко на линията. Обикновено това не отнема повече от минута. Веднъж, щом човек от поддръжката се появи в чата, може спокойно да обясните проблема си или да направите своето запитване. Ако се нуждаете от съдействие за вход в профила си, ще трябва да предоставите малко допълнителна информация.


Защо чатът е полезен?

Чатът с отдела по поддръжка е особено полезен и ще ви дойде на помощ, независимо дали имате въпроси, свързани със залагането, или нужда от техническа помощ. Най-хубавото е, че има дежурни служители, които ще откликнат денонощно, всеки ден от седмицата – дори и през официалните празници.

Нашият личен опит с екипа по поддръжка е изключително положителен. Операторите почти винаги са отзивчиви и предоставят адекватни отговори на всички въпроси, които ви вълнуват. В тази връзка ви съветваме да не се стеснявате, а да се обръщате към тях, независимо какви трудности срещнете по време на играта си. Обикновено не се налага да чакате дълго, за да получите разяснения. Добрата обратна връзка с потребителите е едно от важните предимства на Бет365 и допринася за доброто ви прекарване на сайта.

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Bet365 отговорна игра

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай
 1. Lachezar
  Имаме проблем с акаунта на жена ми.