Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Bet365 известява на живо всички потребители с мобилна апликация

Видяно 80 пъти
bet365 новини снимка

В този материал ще изкажа личните си впечатления за най-новата услуга на Bet365, предлагаща новини на живо. Тя ще бъде от полза за всички потребители и по-специално за тези, които притежават мобилни смарт устройства. Букмейкърът ще ви зарадва с нова и модерна функция, с която ще се запознаем в този материал.

Разбира се, че винаги можете да влезете през своя компютър или лаптоп, за да проверите всичко, което ви интересува. Добрата новина е, че вече не е необходимо да сте вкъщи или да следите за каквото и да било, защото има кой да се погрижи за това.

В днешно време информацията е достъпна от много места, а според наблюденията ми до тук, главната задача на букмейкъра Bet365 е не просто да ви информира. Неговата цел е да се осигури максимално удобство за всички потребители и фенове на спортните залагания. Ето защо към днешна дата е създадена мобилна апликация, благодарение на която ще бъдете известявани за всички най-любопитни новини.

Линк към Bet365


Какво представлява услугата “Новини на живо”?

Както подсказва и името, тази услуга предоставя възможността да се проследяват всички най-нови събития, свързани с “Футбол” и “Тенис”. Най-хубавото е, че тези събития не са случайни, а могат да бъдат за избрания от вас отбор, мач или дори състезание. Лично за мен това е огромно предимство, тъй като следя определени отбори и бих искал да се информирам единствено и само за тях.


Къде да преглеждам всичко, което ме интересува?

Новините на живо ще получавате директно на вашия смартфон. Целта е да бъдете мигновено информирани, навсякъде и по всяко време. Вашата единствена задача е да изберете кои са новините, които желаете да получавате.

Споделям личното си наблюдение и мога да кажа, че това решение на Bet365 е наистина добро. Благодарение на тази услуга всеки един потребител като мен има правото сам да определя кои са новините, за които би желал да бъде известяван.


Какви са възможностите?

Както вече стана ясно, тази услуга позволява да се следят новините на живо за събитията, които са свързани с тенис и футбол. Вариантите за избор са следните:

За футбол:

 • голове
 • жълти и червени картони
 • краен резултат
 • отсъдена дузпа
 • пропусната дузпа
 • резултат на полувремето
 • смени

Проучвайки всичко най-любопитно около услугата, бързам да ви информирам за това, че можете да изберете също така и новини за определен, избран лично от вас, отбор за един кръг или дори за целия сезон.

Що се отнася до втората възможност, която от Бет365 предоставят на вниманието ни, тя засяга пряко тенис събитията. Нека разгледаме какво включва.

За тенис:

 • начало на мача
 • край на сет
 • край на гейм
 • краен резултат

Как става получаването на новините?

Няма нищо сложно, защото от Bet365 са се погрижили за всичко. За да е максимално ясно, само в няколко кратки стъпки ще опиша как се случва целият процес по известяване на живо до всички потребители.

 1. След като съм инсталирал мобилната апликация на Bet365 разбира се, трябва да разреша и получаването на известия на мобилно ми устройство.
 2. В следващата стъпка отивам в желаното от мен първенство на отбора или мача, който ме интересува. Вие можете да го направите спрямо предпочитанията ви.
 3. След което отивам малко по-надолу и там откривам полето “Новини на живо”.
 4. Време е да направя своя избор.

Допълнителна информация:
Ако посоча мач от секция “На живо”, мога да избера да получавам новини, докато срещата се осъществява на живо, което е страхотна възможност.


Мнение за услугата

Започвайки този материал, целта ми беше да се фокусирам върху разглеждането на най-новата услуга, а именно известяване на живо, която от Бет365 предоставят. Тъй като вярвам, че би била от полза на много играчи, занимаващи се като мен с онлайн залози, се стремях да опиша всичко, което смятам, че ще бъде от полза.

Истината е, че изключително ми допада идеята потребителят да може да следи всичко в реално време и да се информира единствено и само за нещата, които го интересуват. Винаги съм смятал, че синтезирането е много по-важно от бълването на ненужна информация. Ето защо според мен създаването на услуга, предоставяща новините на живо през мобилно устройство е един модерен начин от Bet365 да покажат загрижеността си към своите потребители. Те не просто искат да ни информират, те искат да ни дадат възможност сами да избираме за какво да бъдем известявани.

Аз вече се възползвах от тази възможност и горещо бих ви препоръчал да го направите и вие. Толкова е лесно, а в същото време ще имате възможност да следите най-любимите ви футбол и тенис събития. Струва си да опитате!

Посетете Bet365

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай