Ако сте новобранци в света на спортните залагания, вероятно все още се чувствате несигурни в прогнозите си. Не се притеснявайте. Има начин, чрез който да се запознаете с тази сфера, без да поемате прекомерно големи рискове. Шанс за това ви дава разделът Мачове с фаворит, предоставен от Бет365. В този текст ще разгледаме какво представлява той и какви са предимствата му.

 

Как да откриете избраните Мачове с фаворит?

За да стигнете до секцията Мачове с фаворит, трябва да отворите началната страница на Бет365 и да изберете раздел „Спорт“. Тя се намира в най-горната лента за навигация на сайта, точно до „На живо“, „Казино“ и „Покер“. Пред вас в лявата част на екрана ще се появи колона, в която са изредени спортовете, достъпни за залози в Bet365. В най-долната част на колоната ще откриете секцията „Мачове с фаворит“. За да я разгледате, трябва само да я маркирате с мишката.

 

Какво представлява опцията Мачове с фаворит?

Нека разгледаме по-отблизо какво представлява въпросната секция и как да се ориентирате в нея. Тук ще намерите различни спортни срещи, в които има ясно изявен фаворит. Това означава, че единият от двамата играчи или отбори е с много по-сериозни шансове за победа. Преценката, разбира се, не се прави на случаен принцип. Тя се основава на досегашното представяне, победите и рейтинга на съответния състезател или тим.

Щом секцията вече е пред вас, ще може лесно да разгледате възможностите си. Разделът е структуриран изключително функционално. Пред вас в колона едно под друго са представени предстоящите събития, за които има определен ясен фаворит. На всеки ред ще видите важна информация – кои отбори или състезатели се изправят в двубой, от коя дивизия е срещата, кога е началният ѝ час, както и какви са прилежащите коефициенти. Обърнете внимание, че тук имате възможност да прогнозирате краен резултат от събитието.

Букмейкърът ви дава няколко чудесни възможности, чрез които да сортирате показаните събития. Първият вариант е да го направите по тип спорт. Над списъка с предстоящите срещи ще видите сива лента за навигация. В нея са изброени всички спортове, от които предстои да се играят Мачове с фаворит. Бихте могли да изберете един от тях и тогава ще правите справка единствено в срещите от този спорт. Друга опция е да укажете на системата за какъв интервал от време да ви направи справка. Това става от падащо меню под лентата със спортовете. Имате няколко варианта. Може да видите събитията, които ще се провеждат в следващите 3 Часа, 6 Часа, 12 Часа, 24 Часа, 48 Часа и 72 Часа. Която и настройка да изберете, ще виждате само очакваните събития за този период.

 

Как да заложите на Мачове с фаворит?

Букмейкърът се е постарал да направи процедурата по залог максимално лесна. Всичко, което се изисква от вас, е да направите своя избор, натискайки върху съответния коефициент. В дясната страна на екрана ви автоматично ще се зареди фиш с направената от вас прогноза. Ако желаете да направите множествен залог, просто добавете няколко събития по указания по-горе начин. Под фишовете ще видите активен линк „Множествен залог“, който ще ви пренасочи към поле, в което да отбележите предпочитанията си.

Вход в раздела

 

За кого са полезни Мачовете с фаворит?

Залозите на Мачове с фаворит са една от многото полезни възможности, които предоставя Bet365. Тя е подходяща за всички играчи, които желаят да усетят хазартната тръпка, но не са готови да поемат сериозни рискове. Този вариант е особено удачен за онези от вас, които тепърва се заемат със спортни залози и все още опипват почвата. Чрез тези прогнози ще може да се включите в играта с пълна сила, без да се налага да правите сложни изчисления и проучвания. Предоставя ви се възможност да се запознаете с атмосферата на хазартните залагания, като при това имате на разположение богат набор от спортове, които Бет365 предлага.

Публикувано на

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *